Orgone Orgonite sieraad sterling zilver 925 Amulet/Hanger Groenlandiet, Nuummiet

€235,00

Orgone Orgonite sieraad sterling zilver 925 Amulet/Hanger Groenlandiet, Nuummiet

Gewicht 46 gram Diameter 4 cm x 0.9 mm hoog.

In samenwerking met Jacky de Lima een gerenommeerde edelsmid is speciaal voor Esoterische Techniek een aanvulling op de zilveren sieradenlijn gemaakt. 

Het is een sterling zilveren (925) met keurmerk hanger, met de hand gemaakt en bewerkt door mij met orgonite.
De hanger is voorzien van een rubber koord van 55 cm met een zilver slotje.

Heb je een speciale wens wat betreft een sieraad op maat, dan kun je altijd contact met mij opnemen.

De hanger zorgt voor een persoonlijk bescherming tegen alle vormen van schadelijke straling. Het biedt bescherming aan jouw energieveld, zodat je energiebalans niet verstoord raakt door straling van bv. Wi-Fi of Elektro-smog, 5G, negativiteit (emotionele vervuiling), of andere verstorende energieën.
Op deze manier ben je overal waar je bent beschermd, zowel voor thuis, onderweg, op je werk, of bij bv. openbare Wi-Fi spots.

In de sterling zilveren hanger is verwerkt;
Groenlandiet, Nuummiet, shungite, Zwarte Toermalijn, Herkimers, Amethist, Amazoniet, Unakiet, Bergkristal, Serpentijn

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden. Healing is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie jij bent. De lichtfrequenties helpen deze liefde en inzicht in jezelf voort te brengen, welke creativiteit, geluk en heling van het lichaam zal openen.

De Healing Arts lichtsprays
bevatten een unieke lichttrilling, een pure en krachtige energie die verbonden is met informatievelden. Ze werken langs twee kanten. Ze herstellen de verbinding met onze lichaamsintelligentie, waardoor ons gevoel en intuïtie sterker worden. Op die manier vergroten ze onze zelfsturing en mogelijkheid tot zelfgenezing. Daarnaast versterken ze de verbinding met ons Bronbewustzijn, het Hoger Zelf en andere zelven. Dit geeft groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel en opent je voor meer liefde voor jezelf en voor anderen.

Licht remedies Healing Arts;

Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Zilver, Koper

Groenlandiet vormt een deel van de kaap van de Bisschop van Groenland en is 3,8 miljard jaar oud, hij wordt in hetzelfde gebied als Issua en Nuummiet gevonden.
Met oude energieën in zich gecodeerd brengt hij je zorgzaamheid voor de aarde en een leven in harmonie met de natuur bij. Groenlandiet heeft een sterke band met het Devische rijk en helpt bij aardehealing en het uitlijnen van het raster van Moeder Aarde. Het is een mystieke steen met een krachtig Engelencontact, die je in contact brengt met de Engel die jij op een hoger plan bent. Deze visionaire steen verbindt je met de hoogste spirituele gebieden en helpt bij automatisch schrijven. In deze tijd van grote transformatie helpt hij hen die het gevoel hebben dat alles uit elkaar valt, dat niets meer hetzelfde is, hij brengt je weer in contact met wat er in je hart leeft, wat je passies en verlangens zijn en deze te leven. Hij activeert en beschermt je hartchakra en waakt voor mensen die je hart- en milt energie proberen te slurpen.
Hij bevrijdt je van karmische verstrikking, leert je dat je vrij bent. Deze positieve steen keert negatieve situaties om. Groenlandiet vergemakkelijkt astraal reizen, opent de intuïtie en laat zien wat er in je leven nodig is om de ziel te laten groeien. Hij kalmeert woede en irritatie en helpt je emotioneel te herstellen. Ook geeft hij weer veerkracht na een traumatische ervaring.
Hij geeft je een gevoel van welzijn en verbindt je met de wijsheid van het universum. Groenlandiet is steen van liefde, die helpt liefde te verdiepen en je leert onvoorwaardelijk lief te hebben. Hij brengt yin en yang met elkaar in evenwicht. Groenlandiet versterkt leidinggevende kwaliteiten en vastberadenheid. Het helpt mensen die stotteren of neurotisch zijn en kweekt begrip voor hen bij de omgeving. De oorspronkelijke bewoners van Groenland zeggen dat dit kristal je waarschuwt als er gevaar dreigt, d.m.v. een plotseling inzicht.
Groenlandiet is goed voor de ogen, thymus, bindweefsel, skelet, spieren, zenuwstelsel, bijnieren, longen, voorhoofdsholten, hart, spierstelsel, urogenitaal stelsel, bloeddruk, stofwisseling, cholesterol en arteriosclerose. Hij helpt bij huiduitslag en allergieën en verlicht migraine. Ook ondersteunt hij bij ontstekingen. Dit is een echt nieuwe tijdskristal dat ons nu heel behulpzaam kan zijn. 

Nuummiet is een krachtig zuiverende en beschermende steen. Het heeft een sterke connectie met de aarde en onttrekt allerlei vormen van negatieve energie uit het lichaam en de aura, de aarde in. Daarnaast beschermt de steen tegen zwarte magie, vervloekingen en mensen die je slechte dingen toewensen. Het vormt een beschermend schild om de aura en snijdt negatieve connecties door. Nuummiet ruimt tot in de diepste lagen van jezelf en je onderbewuste blokkades, trauma's, angsten, gevoelens van schaamte, verdriet en negatief karma op.
Omdat deze negatieve invloeden worden losgelaten, helpt het je in je kracht staan en maakt het jezelf en je intenties zuiver. Nuummiet versterkt je intuïtie en is heel geschikt voor naar binnen gerichte, inzichtgevende meditaties.
Met zijn krachtige elektromagnetische veld en zijn vermogen het cellulaire geheugen te herprogrammeren, herstelt hij snel
energie of kracht die is uitgeput door karmische schulden en andere oorzaken en hij heft blokkades op, ook zelfopgelegde. Nuummiet lost conflicten op die het gevolg zijn van manipulatie of verwensingen uit in het verleden.
De steen kan ook goed gebruikt worden bij healings en sjamanistisch werk. Hij legt een verbinding met je ware zelf en brengt je respect en eergevoel bij.
De steen is weldadig bij slapeloosheid, stress, degeneratieve ziekte, weefselherstel, de ziekte van Parkinson, hoofdpijn, voor de insulineregulering, de ogen, hersenen, nieren en zenuwen.

Shungite biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling zoals de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere draadloze apparatuur en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt, zuivert en ontgift de steen de ruimte waarin de steen geplaatst wordt.
Fysiek versterkt de steen het immuunsysteem, hersteld de emotionele balans, steunt cellulaire stofwisseling, neurotransmitters, spijsverteringsstelsel en filtratiesysteem, verlicht pijn, werkt verkoelend, ontgift, werkt anti bacterieel en ontstekingsremmend, optimaliseert de weerstand van de algehele gezondheid.  Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid. Shungiet is een snelle absorbeerder van negatieve energie, elektromagnetische frequentie en schadelijke effecten op gevoelige energiesystemen.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen