Orgone Orgonite Armband met sterling zilver 925 en Tughtupite Verkocht

€0,00

Orgone Orgonite Armband Sterling Zilveren (925) met Tughtupiet.

Gewicht 31 gram, lengte armband 26 cm x 1.5 cm breed. 
Afmeting orgonite sterling zilver lengte 4 cm x 3 cm breed x 1 cm hoog.

In samenwerking met Jacky de Lima een gerenommeerde edelsmid is speciaal voor Esoterische Techniek een aanvulling op de zilveren sieradenlijn gemaakt. 

Het is een sterling zilveren (925) kastje op de armband en is met de hand gemaakt en bewerkt door mij met orgonite.
De armband is van leer en heeft vier gaatjes om de band te verstellen.

Heb je een speciale wens wat betreft een sieraad op maat, dan kun je altijd contact met mij opnemen.

De armband zorgt voor een persoonlijk bescherming tegen alle vormen van straling. Het biedt bescherming aan jouw energieveld, zodat je energiebalans niet verstoord raakt door straling van bv. Wi-Fi of Elektro-smog, 5G, negativiteit (emotionele vervuiling), of andere verstorende energieën. Handig als je veel mobiel belt, of achter de computer zit. De armband is dan het dichtste bij de stralingsbron aanwezig om de gevolgen van de straling te reduceren en bescherming te bieden.
Op deze manier ben je overal waar je bent beschermd, zowel voor thuis, onderweg, op je werk, of bij bv.openbare Wi-Fi spots.

In deze hanger is verwerkt;
Tughtupiet, Shungiet, Zwarte Toermalijn, Herkimer, Amethist, Amazoniet, Unakiet, Arkansas Bergkristal, Serpentijn, Rozenkwarts 

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden. Healing is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie jij bent. De lichtfrequenties helpen deze liefde en inzicht in jezelf voort te brengen, welke creativiteit, geluk en heling van het lichaam zal openen.

Licht remedies Healing Arts;

Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Sound of Silence 2020, brengt een directe verbinding legt met je ingebouwde, innerlijke kalmte. Dat doet goed, in tijden van chaos. stimuleert om het dagelijkse tumult van afleiding voorbij te snellen en in de gezonde zone van innerlijke stilte te duiken. 
De Sound of Silence 2020 is afstemmen op dat wat er écht toe doet weer vanzelfsprekend wordt.

Tugtupiet is een zeldzame steen uit Tugtup in Groenland die het mededogende hart verbindt met de verlichte geest en onvoorwaardelijke liefde in de wereld verankert. Tugtupite is een zeer speciale en unieke steen die het vermogen heeft om energieën van liefde, vrede en harmonie in je leven te brengen. Het is een steen met een zeer hoge intensiteit en iedereen die besluit om synchroon te worden met zijn energieën zal zeker veel baat hebben bij deze steen.
Tugtupiet leert je dat je zonder eigenliefde niet van anderen kunt houden, dat je dan nooit echt intiem met iemand kan zijn. Deze liefdevolle, vreedzame steen is verbonden met de roze vlam van zuivere liefde. Tugtupiet bezit de zeldzame kwaliteit van tenebrescentie:in de zon of in ultraviolet licht, of als hij wordt vastgehouden of gedragen, verandert de lichtroze kleur in karmozijnrood. Onder ultraviolet licht fluoresceert hij helderrood. Dit kristal versterkt de libido en hartstocht en is heel goed om het hartchakra te openen en te reinigen. dit mineraal staat voor romantiek, passie en vruchtbaarheid. Hij verbreedt en verdiept liefde en brengt onvoorwaardelijke liefde in relaties en integreert alle chakra’s met de hart- en hogere hartchakra’s, zodat liefde in elke daad en gedachte wordt uitgedrukt. Tugtupiet kan helpen het verdriet van eeuwen voor de planeet en jezelf los te laten. Deze steen leert je moedig en onbevreesd moeilijke situaties onder ogen te zien, hij neutraliseert woede en wrok en transformeert deze in creatieve energie, het is de perfecte steen voor herstel na een occulte aanval. Samen met nuummiet verbreekt hij koorden uit vorige levens. Hij helpt ook bij het verwijderen van implantaten en entiteiten. Psychisch bevordert hij vergeving, mededogen en onvoorwaardelijke liefde. De zachte energie is perfect tegen angst en stress en zorgt voor overvloed op alle niveaus. Geestelijk maakt tugtupiet afstemming op universeel bewustzijn gemakkelijker, hij zorgt voor grotere helderheid. Hij leert u emotionele onafhankelijkheid en beschermt tegen emotionele chantage en leert bemoeienissen af te kappen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen