Orgone Orgonite Sieraad sterling zilver 925 met Ancestraliet en Visocalciet

€225,00

Orgone Orgonite hanger Sterling Zilveren (925) met Ancestraliet en Visocalciet.

Gewicht 40 gram diameter 4 cm x 0.7 mm hoog.

In samenwerking met Jacky de Lima een gerenommeerde edelsmid is speciaal voor Esoterische Techniek een aanvulling op de zilveren sieradenlijn gemaakt. 

Het is een zilveren (925) hanger en met de hand gemaakt en bewerkt door mij met orgonite.
De hanger is voorzien van een rubber koord van 70 cm met een zilver slotje.

Heb je een speciale wens wat betreft een sieraad op maat, dan kun je altijd contact met mij opnemen.

De hanger zorgt voor een persoonlijk bescherming tegen alle vormen van straling. Het biedt bescherming aan jouw energieveld, zodat je energiebalans niet verstoord raakt door straling van bv. Wi-Fi of Elektro-smog, 5G, negativiteit (emotionele vervuiling), of andere verstorende energieën.
Op deze manier ben je overal waar je bent beschermd, zowel voor thuis, onderweg, op je werk, of bij bv.openbare Wi-Fi spots.

In deze hanger is verwerkt;
Ancestralier, Visocalciet, Shungiet, Zwarte Toermalijn, Herkimer, Amethist, Amazoniet, Unakiet, Arkansas Bergkristal, Serpentijn, Rozenkwarts 

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden. Healing is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie jij bent. De lichtfrequenties helpen deze liefde en inzicht in jezelf voort te brengen, welke creativiteit, geluk en heling van het lichaam zal openen.

Licht remedies Healing Arts;

Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Sound of Silence 2020, brengt een directe verbinding legt met je ingebouwde, innerlijke kalmte. Dat doet goed, in tijden van chaos. stimuleert om het dagelijkse tumult van afleiding voorbij te snellen en in de gezonde zone van innerlijke stilte te duiken. 
De Sound of Silence 2020 is afstemmen op dat wat er écht toe doet weer vanzelfsprekend wordt.

Ancestralite  is een steen die eigenlijk heel erg oud is, hij is ontstaan uit een Stromatoliet structuur, dit zijn versteende algen, één van de eerste levensvormen van onze planeet die zuurstof produceerden.
Ze waren er al een paar honderd miljoen jaar voor er ander leven ontstond. Maar de aanwezigheid van Martiet, een Hematiet pseudomorf van Magnetiet, suggereert dat het gesteente in een later stadium bedolven is geraakt en andere chemische processen heeft ondergaan zoal het proces dat Martiet wordt gevormd in de kern van onze aarde. Dit zijn de glitters op deze steen. Deze unieke steen bevat materiaal van de Sterren in zich en dit neemt je energetisch mee tot voor de creatie. Deze steen vertegenwoordigt geboorte, dood en wedergeboorte. Ancestralite verbindt verleden, heden en toekomst in het Nu. De steen zakt letterlijk door alle lagen van het verleden tot het bij de kern komt. Het maakt de voorouderlijke tijdlijn schoon van trauma’s, drama’s en vastgeroeste emoties die generaties lang in families werden doorgegeven. Tegelijkertijd geeft Ancestralite de ziel inzichten over deze processen zodat deze uitgewerkt kunnen worden of alleen maar onder ogen gezien hoeven te worden, waardoor deze trauma’s transformeren en de voorouderlijke tijdlijn ‘licht’ wordt en patronen doorbroken zijn. Oud karma wordt dan niet meer doorgegeven aan toekomstige generaties. Het brandt letterlijk de etherische lichamen schoon, verwijdert de afdrukken van dit karma en het effect op je lichaam. De steen helpt je op eigen benen te staan, los van je familie. De steen helpt je om informatie uit de Akasha kronieken te halen, zorgt voor minder stress en geeft een comfortabel gevoel. Echt een Nieuwetijdskristal die ons helpt om helemaal in onze kracht te komen en te stralen als het vrije, goddelijke wezen dat we zijn.

Visocalciet, het Zeven Mineralen Kristal uit de piramide vallei in Bosnië.
Het kristal brengt heling op dieper niveau en geeft je energie en vitaliteit, bijvoorbeeld na een drukke periode, of als je uitgeput bent door energieverlies. Het kristal brengt je ook innerlijke rust, vrede en sereniteit.
Indien het Zoïsiet, de blauwgroene, tot grijze aders zich tonen, dan werkt het kristal op zowel DNA niveau, als op bewustzijnsverruiming. 
Boviswaarde van deze kristallen ( tot 750 gram) ligt tussen de 50.000 - 70.000 Bovis.

Bergkristal bestaat uit zuiver silica. De cellen van al onze weefsels bevatten dat stof, vooral huid, haar, botten, nagels en tanden. Daarom heeft bergkristal een helende werking op alle klachten die te maken hebben met huid, haar, botten, tanden en nagels.
Wat bergkristal vooral doet, is de aura zuiveren, reinigen en versterken.

Groene calciet deel van het hartchakra. Wist het lichaam van bacteriële infecties. Geeft verkoeling aan koorts en ontsteking, kalmeert en versterkt de bijnieren, stimuleert ontgifting en helpt bij maag-, lever- en galklachten. Beschermt tegen artritis en artrose, borstkanker, gezichtsverlamming. Tegen hartziekten en longaandoeningen. Stimuleert de thymus. Versterkt het immuunsysteem.

Mangano-calciet (ondoorzichtig lichtroze): versterkt het hart, normaliseert het hartritme. Goed voor de bloedsomloop, bindweefsel, bloedvaten en huid.

Oranje calciet stimuleert de spijsvertering en het metabolisme, versterkt de darmen en het bindweefsel. Bevordert de opname van voedingsstoffen uit de maaltijd.

Wit calciet hoort kroonchakra. Stimuleert de groei van kinderen, stimuleert de spijsvertering, versterkt slijmvliezen, huid, darmen, bindweefsel, botten en tanden.

Citrien maakt deel uit van de solar plexus chakra en heeft een uitgesproken effect op de spijsvertering. Het stimuleert de galblaas, helpt de lever het bloed te ontgiften en versterkt de pancreas. Citrien versterkt het immuunsysteem, de blaas, de nieren en de darmen.

Zoisite (violet zoisite) geneest het DNA-niveau en heeft een ontgiftende werking. Het heeft de capaciteit om ons DNA te herprogrammeren naar de originele blauwdruk van de schepping.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »