Orgonite voor moderne draadloze technologie.

Orgonite voor mobiele/draadloze apparatuur. 

De mobiele telefoon wordt vaak op het lichaam gedragen, de belasting van de schadelijke straling is daarmee ook continue aanwezig. Om je fysieke lichaam hiertegen optimaal te beschermen kun je deze vorm van orgonite combineren met je mobiel, Ipad, laptop of tablet. Door eventueel het gebruik van dubbelzijdige tape kun je de orgonite overal op bevestigen.

Rechthoek; Gewicht 22 gram 3 cm breed x 7.5 cm lang x 0.5 cm hoog.
Rond; Gewicht 15 gram diameter 4.5 cm

Toegepaste materialen;  Bladgoud, Shungite, Bergkristal, Rozenkwarts, Toermalijn,  Amethist, Herkimers, Amazonite, Fluoriet, Serpentijn, Unakiet


Licht remedies Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Life Force, zelfgenezend vermogen, creatiekracht (nieuwe) levensenergie, overschrijven van lichaamsprogrammeringen en bij herstel van ziekte, of zware periode.

IJzeroxide
Koper

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »