Orgonite in de symbolen Yin en Yang met witte Calciet, Zwarte Toermalijn en Shungite

€50,00 €45,00

Orgonite in de symbolen Yin en Yang met witte Calciet, Zwarte Toermalijn en Shungite

Gewicht 366 gram 6.5 cm breed x 13 cm diep x 2 cm hoog. 

Toegepaste Materialen; Witte Calciet Amethist, Shungite, Toermalijn, Bergkristal, Rozenkwarts, Herkimer diamanten, Unakiet, Serpentijn , Fluoriet, Amazoniet

Liquid Light Healing Arts;
New Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

New Earth, puurheid van de aarde. De remedie ondersteunt alles wat in en op de aarde leeft om mee te evolueren en in kracht toe te nemen. Voor water en voeding herstelt het de oorspronkelijke functie en energie.

Aluminium
koper
Staal

De Yin en Yang symbolen zorgen voor een transformatie van negatieve orgone energie (zoals elektrosmog) en bevordert positieve levens energie, dit is een continue werking. De Yin Yang orgonite is in staat om elektromagnetische velden te neutraliseren van bv. computers, dect telefoons, I-pad, wi-fi, smartphones, magnetronovens, etc. Door deze negatieve straling ontstaat er een verstoorde balans van de natuurlijke energetische energiestroom van het lichaam en omgeving.


Het blokkeert de vrije levensenergie stroom, waardoor er fysieke klachten kunnen ontstaan. Door het gebruik van orgonite gaat de positieve levens energie weer stromen zowel fysiek als in je omgeving. Hierdoor ontstaat de natuurlijke positieve balans en ervaar je ook dat klachten zoals; hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid, slecht slapen, migraine, verminderde weerstand kunnen verminderen of oplossen. Deze orgonite symbolen zijn persoonlijk door mij geactiveerd met de Kundalini energie vanuit het nulpunt van de aarde waardoor ze ook goed geaard is en zo optimaal de werking.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen