Orgone orgonite Sieraad sterling zilver 925 rond bewerkt

€129,00

Orgonite Zilveren (925) hanger rond met bewerkte rand.

Gewicht 13 gram lengte 4 cm diameter 1 cm

In samenwerking met Jacky de Lima een gerenommeerde edelsmid is speciaal voor Esoterische Techniek een aanvulling op de zilveren sieradenlijn gemaakt. 

Het zijn zilveren (925 met keurteken) hangers met de hand gemaakt en bewerkt door mij met orgonite. De hanger is voorzien van een gekleurde draad spang van 45 cm met een zilveren bajonet sluiting.

Heb je een speciale wens wat betreft een sieraad op maat, dan kun je altijd contact met mij opnemen.

De hanger zorgt voor een persoonlijk bescherming tegen alle vormen van straling. Het biedt bescherming aan jouw energieveld, zodat je energiebalans niet verstoord raakt door schadelijke straling van bv. Wi-Fi of Elektro-smog, 5G, EMF straling, negativiteit (emotionele vervuiling), of andere verstorende energieën.
Op deze manier ben je overal waar je bent beschermd, zowel voor thuis, onderweg, op je werk, of bij bv.openbare Wi-Fi spots.

In deze hanger is verwerkt;
Shungite, Toermalijn, Herkimer, Amethist, Amazoniet, Fluoriet, Unakiet, Arkansas kristal, Bergkristal, Serpentijn, Unakiet, rozenkwarts, Tibetaanse kwarts

Liquid Light Frequencies Healing Arts;
New Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self
, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Koper

0 sterren op basis van 0 beoordelingen