Orgone Orgonite Hanger Coppernite (Deze steen wordt ook wel Indiase of Chinese Nuummiet genoemd) 

€27,50
* Stukprijs: €0,00 /

Orgone Orgonite Hanger Coppernite.
(
Deze steen wordt ook wel Indiase of Chinese Nuummiet genoemd) 

(Let op! Een afbeelding selecteert niet meteen de juiste hanger. "Maak een keuze" voor de juiste variant.)

De Coppernite wordt helaas ook wordt vaak aangeboden als de Groenlandse Nuummiet en dat is het niet. Alleen de echte Nuummiet komt uit Groenland, deze is ook zeldzamer en kostbaarder en de samenstelling wordt gevormd door anthophylliet en gedriet.
De Coppernite is samengesteld uit anorthiet, enstatiet en albiet.

Gewicht: variërend zo rond de 20 gr.

Voor persoonlijk bescherming tegen alle vormen van stralingsvervuiling zoals alle vormen van schadelijke straling en verstorende energieën. Het geeft bescherming aan jouw energieveld (aura), zodat je energiebalans niet verstoord raakt door straling van bv. Wi-Fi, EMF, Elektrosmog, 5G, emotionele vervuiling en negativiteit. Op deze manier ben je overal waar je bent beschermd, tegen een stralingsvervuilde omgeving. Creëert rust en harmonie en bouwt een positief energieveld op.

Toegepaste materialen; Shungite, Zwarte Toermalijn, Herkimer, Amethist, Arkansas kristal, Bergkristal, Amazoniet, Unakiet, Serpentijn, Rozenkwarts

De Healing Arts lichtsprays bevatten een unieke lichttrilling, een pure en krachtige energie die verbonden is met informatievelden. Ze werken langs twee kanten. Ze herstellen de verbinding met onze lichaamsintelligentie, waardoor ons gevoel en intuïtie sterker worden. Op die manier vergroten ze onze zelfsturing en mogelijkheid tot zelfgenezing. Daarnaast versterken ze de verbinding met ons Bronbewustzijn, het Hoger Zelf en andere zelven. Dit geeft groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel en opent je voor meer liefde voor jezelf en voor anderen.

Light Frequencies Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld te versterken zodat als je bij jezelf blijft. Het biedt bescherming tegen alle vormen van verstorende en schadelijke straling, stimuleert het afweersysteem en beschermd je tegen omgevingsstress. 

Electro Essence  is een emotionele ondersteuning bij aanwezige vrees en de spanning die je ervaart van elektrische en elektromagnetische straling. 

Energy Shield Beschermt en reinigt het energieveld van schadelijke invloeden van buitenaf.
Zorgt voor innerlijke vrede en rust, reinigt vastzittende energieën en het kanaal tussen hoofd en hart. Verstrekt de levensenergie en de bron van liefde en kracht in jezelf. Beschermt tegen straling en elektromagnetische smog. Verstrekt het kruinchakra en maakt mentaal sterk en geeft duidelijkheid in je doel.

Coppernite
Helpt je als je vast zit in een mentale en fysieke vorm waar je maar niet aan lijkt te ontsnappen. Deze steen laat alle negatieve gedachten en energie in je los. Ze kunnen je verstandelijke sterker maken en je vertrouwen geven om fouten uit het verleden te herkennen en te verwerken. De Coppernite kunnen ook alle Chakra's uitlijnen, maar resoneren specifiek met de Wortelchakra. De steen bevordert stabiliteit, vitaliteit en vergroot daarmee de energetische stroom.

Herkimer diamant is eigenlijk heel zuivere, gekristalliseerde lichtenergie. Het is een steen met een hoge vibratie welke makkelijk te programmeren is en de werking van andere stenen versterkt. Herkimer diamanten zijn breed inzetbare spirituele instrumenten voor energie werk, licht werk, droom werk, sjamanistisch werk en healings. Herkimer diamanten helpen ook contact maken met  andere hogere energieën en met andere dimensies en vorige levens. De steen heeft een sterk reinigende werking op de aura maar ook op een fysieke ruimte doordat het de negatieve straling en energie uit een ruimte filtert. Lichamelijk heeft Herkimer diamant ook een reinigende en ontgiftende werking en is goed voor de ogen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen