Wat is Esoterische Techniek


Esoterische techniek is al 11 jaar gespecialiseerd in het maken van Orgonite en Chembusters.

Esoterische techniek heeft twee belangrijke kenmerken. Ten eerste: je ervaart dat het wérkt ten gunste van lichaam, geest en ziel. Ten tweede: die werking wordt betwist door de 'normale' wetenschap. Ik leg hieronder uit waarom dat logisch is en geen probleem.

 

Logisch

De enige die kan bepalen of esoterische techniek voor jou werkt, ben je zelf. Als je ervaart dat het werkt, dan is het in jouw eigen wereld bewezen.
Maar esoterische techniek valt niet te bewijzen met meetapparatuur of in laboratorium experimenten. Dat komt omdat de werking van esoterische techniek letterlijk een andere invalshoek heeft dan gewone techniek.
Esoterische techniek komt namelijk binnen via het domein van de etherische velden waar zich ook jouw ziel bevindt, en manifesteert zich daarna via haar werking in jouw ervaring.
Bij gewone materiële techniek is dat heel anders: die manifesteert zich allereerst in de materiële wereld om je heen en vervolgens wordt zijn werking vanuit daar door jou ervaren. Twee verschillende dimensies!
Een meetapparaat uit de ene dimensie (fysieke werkelijkheid) kan natuurlijk een verschijnsel in een andere dimensie (jouw ervaringswerkelijkheid) niet meten. Dat is logisch.

 

Geen probleem

En waarom is het geen probleem? Omdat het er niet toe doet. Volgens de materiële wetenschap besta JIJ ZELF niet eens. Het 'ik' is niet meetbaar en is door de gewone wetenschap dan ook al teruggebracht tot een functie van je hersenen. Is dat ook jouw ervaring, dat je niet bestaat? Welnee, integendeel. Er is maar één ding waarvan iedereen volstrekt zeker is: IK BEN. Want dat is wat je ervaart. Al die scepsis van de wetenschap doet er niet toe voor jouw zekerheid van IK BEN en ook niet voor jouw zekerheid van WAT JIJ ERVAART.

 

De maker telt ook

Niet alleen is esoterische techniek afhankelijk van de ervaring van de gebruiker, het is ook sterk afhankelijk van degene die het maakt en diens intentie, gevoel voor schoonheid en intuïtie. Ook invoelingsvermogen in wat de gebruiker nodig heeft, zowel op persoons- als op zielsniveau, is van groot belang. Of ik die eigenschappen heb? Dat kunnen alleen de gebruikers mij en jou vertellen. Vandaar dat ik regelmatig om feedback vraag. Zie de pagina 'Reacties van klanten'.

 

Helpt bij ontstoring

Storingen zijn alle hinderlijke onderbrekingen die plaats vinden en invloed hebben op onze positieve levensenergie en daarbij onze leefomgeving verstoren zoals;

 • Geopatische belasting zoals wateraders, aardstralen.
 • Elektrosmog komt van vrijwel alle elektrische apparatuur in huis, leidingen, maar ook hoogspanningskabels, opladers en transformators, Wifi, spelcomputers, radioactiviteit, tv's, laptops, UMTS masten, GSM masten, magnetrons, oude pc monitoren, radar, laptops, WiMax, DECT telefoon, mobiele telefoon, babyfoons, ultraviolette-, röntgen- en gammastraling, GPS in auto's, routers, slimme meters, radiowekkers, waterbed, TL /-spaarlampen, dimmers, halogeenlampen, draadloze speelgoed, Bluetooth, openbare Wi-Fi, modem, elektronische gadgets, bescherming tegen 5G straling.
 • Emotionele ladingen die in een ruimte plaatsvinden of achter zijn gebleven: ruzies, fysieke overbelasting, spanning, stress. Maar ook energie van vorige bewoners en entiteiten of energie van de buren.
 • Buitenaardse invloeden zoals zonnevlammen.
 • Milieutechnische verstoringen b.v. Chemtrails

  Orgonite ontstoord de aanwezige negatieve energie, de energieblokkades die door allerlei oorzaken kunnen zijn ontstaan en transformeert dit naar positieve energie en werkt ook als een krachtige energie zuiveraar.
  Deze werking verschilt per toepassing van orgonite;
 • Een pilon verspreidt de stralingsvrije energie meer in de breedte om zich heen dan een chembuster.
 • Een piramide stimuleert de stroom van verhoogde energievelden, buigt negatieve energieën af en maakt verbindingen met andere dimensies.
 • Een chembuster kan zijn energie verticaal door een hele woning heen verspreiden omdat de koperen pijpen de energie hoger uitstoten.
 • Een grid bouwt een energetisch raster op, een netwerk desnoods, door de hele woning heen en zelfs daarbuiten, waar een gelijkwaardige energie-trilling vanuit gaat. Daardoor bouwt sneller en makkelijker een energetisch reinigende balans op die veel rust creëert.

 

Garantie

Wat is er 'techniek' aan esoterische techniek? Dat is dat het ergens voor dient, iets teweeg brengt waarvoor het bedoeld is. Doet het dat niet, dan is het geen techniek. Ik maak esoterische techniek. En ik garandeer de werking in die zin, dat als het in jouw ervaring niet werkt, je je geld terug krijgt! Want jouw goede ervaring is bij esoterische techniek de maat der dingen.

*30 dagen* 'geen werkings-ervaring, geld terug' garantie, uitgezonderd de portokosten en niet geldig bij beschadigingen.

Gratis verzending vanaf € 100,- binnen de Benelux.

© Copyright esoterische-techniek.nl