Orgone Orgonite Titanium Shungite, Herkimer Diamant, Arkansas kristal hanger

€55,00
* Stukprijs: €0,00 /

Titanium orgonite hanger met Shungite, Herkimer Diamant en Arkansas Kristal in diverse kleur schakeringen. 

(Let op! Een afbeelding selecteert niet meteen de juiste hanger. "Maak een keuze" voor de juiste variant.)

Gewicht 12 gram Diameter 1.5 cm x 3 cm hoog.

In samenwerking met een kleurrijke Edelsmid is speciaal voor Esoterische Techniek een aanvulling op de sieradenlijn gemaakt. 

Het zijn Titanium hangers en met de hand gemaakt en bewerkt door mij met orgonite.

Deze hanger is voorzien een rubber koord van 3 mm en 60 cm lang met een zilveren karabijn sluiting.

De hanger zorgt voor een persoonlijk bescherming tegen alle vormen van straling. Het biedt bescherming aan jouw energieveld, zodat je energiebalans niet verstoord raakt door schadelijk straling van bv. Wi-Fi of Elektro-smog, 5G straling, negativiteit, emotionele vervuiling, of andere verstorende energieën. Op deze manier ben je overal waar je bent energetisch beschermd, zowel thuis, onderweg, op je werk, drukke ruimtes of grote mensen massa`s. Creëert rust en harmonie en bouwt een positief energieveld op.

In de hanger is o.a. verwerkt; Lemurisch zaadkristal, Rozenkwarts, Shungite, Zwarte Toermalijn, Herkimers, Amethist, Amazoniet, Unakiet, Bergkristal, Serpentijn, Arkansas Kristal.

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden.

Toegepaste Light Frequencies Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

De Higher Love helpt je af te stemmen op de verkwikkende frequenties die je geest en ziel zoeken, zoals gedachten, emotionele stemmingen en cellulaire onevenwichtigheden, deze hebben specifieke parallelle golflengtes (frequenties).
Higher Love stemt af op de golflengten van heelheid, innerlijke vrede, liefde en vreugde. Het ondersteunt je eenheidsbewustzijn.

Electro Essence  is een emotionele ondersteuning bij de spanning die je ervaart van elektrische en elektromagnetische straling. 

Energy Shield Beschermt en reinigt het energieveld van schadelijke invloeden van buitenaf.
Zorgt voor innerlijke vrede en rust, reinigt vastzittende energieën en het kanaal tussen hoofd en hart. Verstrekt de levensenergie en de bron van liefde en kracht in jezelf. Beschermt tegen straling en elektromagnetische smog. Verstrekt het kruinchakra en maakt mentaal sterk en geeft duidelijkheid in je doel.

Koper en Messing

Waarom een sieraad van Titanium?

*Erg licht materiaal en daarom ook prettig om het te dragen.
*Reageert niet op magnetisme.
*Mensen met een metaalallergie kunnen vaak wel goed titanium verdragen, omdat dit hypo-allergeen is
  en het geen huidreacties geeft.
*Er vind geen oxidering plaats als het in contact komt met zuurstof.
*Titanium is een lichtgewicht, sterk metaal.
*Een hoog smeltpunt zo tussen de 1660 en 1800 ºC.
*Titanium is bestand tegen, water, zout, zuren en transpiratie.

Oorspronkelijk heeft titanium een wat donkerder kleur dan zilver, dit is een oxidatie laag die als beschermlaag werkt. Door middel van verschillende bewerkings-technieken, kan het titanium materiaal andere kleurschakeringen krijgen. Titanium zorgt energetisch voor fitheid kracht, zowel metaal als fysiek.  

Shungite biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling zoals de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere draadloze apparatuur en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt, zuivert en ontgift de steen de ruimte waarin de steen geplaatst wordt.
Fysiek versterkt de steen het immuunsysteem, hersteld de emotionele balans, steunt cellulaire stofwisseling, neurotransmitters, spijsverteringsstelsel en filtratiesysteem, verlicht pijn, werkt verkoelend, ontgift, werkt anti bacterieel en ontstekingsremmend, optimaliseert de weerstand van de algehele gezondheid.  Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid. Shungite is een snelle absorbeerder van negatieve energie, elektromagnetische frequentie en schadelijke effecten op gevoelige energiesystemen.

Herkimer diamant is eigenlijk heel zuivere, gekristalliseerde lichtenergie. Het is een steen met een hoge vibratie welke makkelijk te programmeren is en de werking van andere stenen versterkt. Herkimer diamanten zijn breed inzetbare spirituele instrumenten voor energie werk, licht werk, droom werk, sjamanistisch werk en healings. Herkimer diamanten helpen ook contact maken met  andere hogere energieën en met andere dimensies en vorige levens. De steen heeft een sterk reinigende werking op de aura maar ook op een fysieke ruimte doordat het de negatieve straling en energie uit een ruimte filtert. Lichamelijk heeft Herkimer diamant ook een reinigende en ontgiftende werking en is goed voor de ogen.

Arkansas Kristallen zijn bergkristallen uit de staat Arkansas in Amerika zijn ongelooflijk helder en stralend. Het zijn één van de krachtigste bergkristallen ter wereld. Fysiek zijn ze harder dan gewoon bergkristal. Hun kracht en uitstraling is enorm groot. Het zijn echte lichtbakens, hun lichttrilling is bijzonder hoog. Door hun krachtige, stralende en hoge lichtfrequentie kunnen ze heel veel voor ons doen in onze ascensieontwikkeling. Ze zuiveren tot in heel diepe lagen van ons bewustzijn. Arkansas kristallen brengen helderheid in het denken. Ze helpen bij het verankeren van het hogere zelf en verhogen je trilling waardoor blokkades worden aangepakt. Arkansas Kristal heeft een enorme geneeskracht en  reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.
Ze transformeren alles wat nog niet “licht” is. 
Ze neutraliseren ook aardstralende en werkt zuiverend en beschermd de aura tegen straling. Ze zorgen voor een enorme stroomversnelling in je groei. Dit is een echt Lichtwerkers en Ascensiekristal.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen