Stickers met verschillende goudkleurige geometrische afbeeldingen

€3,95

Stickers met goudkleurige heilige geometrie.

Een stickerset bestaat uit een grote sticker en heeft een diameter van 7,5 cm en de vier kleinere stickers hebben een doorsnede van 3,0 cm. De achtergrond van de sticker is transparant. Enkele afbeeldingen zijn ook los te krijgen in 7,5 cm.

(Let op! Een afbeelding selecteert niet meteen de geometrische afbeelding. "Maak een keuze" voor de juiste variant.)

De Flower of Life of Levensbloem, symboliseert de groei van al het leven en bevat de blauwdruk van de hele schepping. De flower of life heeft een helende werking en kan dus gebruikt worden op de bodem van een glas of waterkan. Ook kunnen de effecten van straling worden geneutraliseerd, en ook voor het verhogen van de energietrillingen.

De Kubus van Metatron is een heilig heilig geometrisch symbool dat een kaart van de schepping vormt en het is deze 'kaart' die de mystici, wijzen en oude beschavingen door de eeuwen heen hebben vereerd. Het is een symbool dat bedoeld is om de reis van energie door het hele universum en van balans binnen het universum weer te geven. Het bestaat uit alle Platonische lichamen, maar het bevat ook dertien cirkels. Zo vertegenwoordigt Metatron het samenweven van de mannelijke en vrouwelijke polariteiten om het EENHEID-veld van het oneindige ALL te creëren.
De Bron-energie die door door het veld van Metatron's Kubus voort beweegt, creëert het potentiële scheppingsveld - een veld van hoge trillingsfrequenties die door creatie heen rimpelen en uiteindelijk kleur, dan geluid en uiteindelijk op hun lagere trillingsniveaus creëren - fysieke materie. Ook werkt de kubus van Metatron als een reiniging. Door het symbool in een niet als een stilstaande houding voor te stellen, maar met de klok mee te bewegen, stoot het negatieve energie af en verspreidt het positieve energie die in en door je heen stroomt.

Sri Yantra, een symbool van de evolutie en ontwikkeling van de kosmos en kan de mens helpen naar hogere bewustzijnsniveaus. Een spirituele reis van het materiële bestaan tot ultieme verlichting.

De Triskel of Triskelion, de Drievoudige Spiraal, is het oudste symbool van spiritualiteit.
De spiralen vertegenwoordigen zowel de innerlijke als de uiterlijke wereld en symboliseren thema's zoals geboorte, dood en wedergeboorte, evenals de eenheid van het mentale, fysieke en spirituele zelf. De betekenis van de Triskelion draait om beweging, energie en cycli in het leven. Deze vooruitgang en beweging bieden op hun beurt het vermogen om vooruit te komen en tegenspoed te overwinnen. De triskel is het belangrijkste symbool voor kracht.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen