Orgone Orgonite hanger Purper Aura

€20,00

Orgonite Hanger Purper Aura Quartz met orgonite.

Voor persoonlijk bescherming tegen alle vormen van straling en verstorende energieën. Het geeft bescherming aan jouw energieveld, zodat je energiebalans niet verstoord raakt door straling van bv. Wi-Fi of Elektro-smog, 5G, negativiteit.
Op deze manier ben je overal waar je bent beschermd, zowel voor thuis, onderweg, op je werk, of bij bv. openbare Wi-Fi spots. Doordat de Purper Aura Quartz is gevuld met orgonite, wordt de werking van orgonite energie extra versterkt mede door de energetische werking van de Purper Aura Quartz steen.

Gewicht 19 gram breed 2 cm x 3 cm lang
(kan iets verschillen per hanger)

Toegepaste materialen;
Shungite
Toermalijn
Herkimer
Amethist
Bergkristal
Amazoniet
Unakiet
Serpentijn
Rozenkwarts

Liquid Light Frequencies Healing Arts;
New Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Koper voor de geleiding van de orgone energie.

Obsidiaan helder versterkt de bewustwording en zelfinzicht en stimuleert spirituele ontwikkeling. Hij maakt dat je spontaan en met zelfvertrouwen je ideeën in daden omzet. De steen werkt ontgiftend, bevordert de spijsvertering en brengt lichaam, ziel en geest in evenwicht. 
Voor het ontdekken en ontwikkelen van contact en omgang met de kosmos. Tegen innerlijk onrust, helpt je bij het focussen op spiritueel gebied.

De Purper Aura Quartz helpt je om dieper in contact te komen met je eigen innerlijke bron. Geeft bewustzijn en duidelijkheid aan de dagelijkse maatschappij met alle bijbehorende zaken en wat er eventueel aan gedaan kan worden.
De steen activeert het openen van je derde oog. Zodat het denken wordt verminderd, waardoor je beter kunt afstemmen met jezelf. Daardoor verandert je focus en leert je ook anders te zien en beter je hart kunt volgen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen