Orgonite Oplaadschijf en geometrie, herstructureerd en herstelt de energie in de oorspronkelijke functie van het product

 
Te gebruiken voor het reinigen en opladen van bv. water en voedsel, edelstenen, mineralen, kristallen, sieraden en stimuleert plantengroei.
Herstructureerd en herstelt de energie in de oorspronkelijke functie van het product, kristal, bloemen of plant.
Biedt tevens bescherming tegen alle vormen van elektromagnetische straling en vervuiling. De geometrische symbolen hebben een positieve invloed op de transformatie van verstorende en vervuilende energieën en bevorderen mede de positieve levens energie. 

Ter informatie:
Ik gebruik polyesterhars omdat het een hoge mate van krimpbaarheid  heeft bij uitharding, hetgeen extra kracht op het oppervlak van het kwarts kristal veroorzaakt. Deze druk vergroot de reeds aanwezige elektrische lading op het oppervlak van het kwarts kristal, waardoor de holistische helende eigenschappen van dit mineraal worden versterkt. Epoxy giethars bevat geen uitdampingsmiddelen en krimpt daardoor niet of nauwelijks tijdens de uitharding. Gietpolyester krimpt ca. 3%, waarvan ruim 2% in de vloeibare fase. Epoxy krimpt ca. 0,1-0,2% Daardoor is de orgone werking van orgonite epoxy producten beduidend anders, dus ook de effectiviteit.

Ik verwerk ik ook de Liquid Lights Frequencies remedies in de orgonite van de oplaadschijven.
 
Gratis verzending vanaf € 100,- binnen de Benelux.

© Copyright esoterische-techniek.nl