Unieke Orgonite (fruit) Schaal met, Regenboog calciet, Mangano calciet, Honing Calciet -15% Korting

€135,00

Unieke Orgonite (fruit) Schaal met Regenboog Calciet, Mangano Calciet, Honing Calciet, Arkansas Kristal.

Gewicht 1.76 kg diameter 18 cm x 7.5 cm diep 

Geschikt om fruit langer te bewaren, het fruit wordt weer smaakvol en bovis waarde neemt toe en dat proef je. Het fruit correspondeert weer met de oorspronkelijke blauwdruk waaruit het ooit is ontstaan. De orgonite schoont de vervuilende energie van de schadelijke stoffen op waarmee het voedsel of fruit is belast.

Toegepaste Materialen; Regenboog Calciet, Mangano Calciet, Honing Calciet, Arkansas Kristal, Bergkristal, Amethist, Zwarte Toermalijn, Herkimers, Shungite, Unakiet, Serpentijn, Rozenkwarts, Bergkristal dubbeleinder.

Liquid Light Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

New Earth, hersteld o. a de oorspronkelijke functie en energie van voeding, voor pure voeding.

Koper, messing

In de bodem is verwerkt De Flower of Life of Levensbloem, symboliseert de groei van al het leven en bevat de blauwdruk van de hele schepping. De flower of life heeft een helende werking waarmee ook de effecten van straling kunnen worden geneutraliseerd, en ook voor het verhogen van de energietrillingen.

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen. Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen.
Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname.

Mangano calciet werkt zowel fysiek als emotioneel sterk in op het hart. Het helpt omgaan met oud verdriet en trauma’s en helpt je om jezelf te accepteren en van jezelf te houden. De steen geeft letterlijk en figuurlijk lucht, vermindert zorgen en spanningen en maakt blij. Het geeft vertrouwen in jezelf en de in de toekomst. Fysiek werkt mangano calciet spierontspannend en heeft een positieve invloed op het hart, de bloedsomloop, de longen en de botten.

Regenboog Calciet is een prachtige combinatie van Calcieten, deze hebben de kleuren rood, groen en wit sterk in zich vertegenwoordigt. Door deze kleurencombinaties, samen met de zwarte zeer aardende randjes erin zijn zowel de lagere en de hogere chakra’s in dit kristal vertegenwoordigt, alsmede het hartchakra door de groene kleur. Dit maakt deze Calciet zo bijzonder, hij werkt krachtig op je gehele lichaam. Regenboog Calciet kan heel veel voor je groei naar verlichting betekenen. Hij helpt bij vernieuwing en bewust worden van de eigen mogelijkheden. Deze kan alleen via het hartchakra plaatsvinden, dus vanuit de eigen kern. Deze calciet soort helpt je om heel diep in je eigen hart te komen en daar al je lichtmogelijkheden te ontdekken en te ontplooien. Hij brengt ook rust in je hart om alle indrukken, ervaringen en groei te kunnen integreren. Deze calciet is een krachtige reiniger van energie, die negatieve energieën uit de omgeving verwijdert en je energie niveau verhoogt.

Honing Calciet brengt bijzondere energieën van transformatie in je systeem. De kracht van honing calciet vertegenwoordigt warmte, zachtheid en tegelijkertijd een grote, diepe kracht.
Honing calciet werkt bijzonder transformerend rondom de zonnevlecht en het tweede chakra. Daar verwarmt en verzacht het oude pijnstukken en oud lijden, maar werkt ook op karmische stukken vanuit inwijdings- of tempellevens.
Het werkt ook zuiverend en helend op oude macht- en onmachtstukken. Dit is van groot belang voor je groei, voor het daadwerkelijk laten indalen van je hoger licht, ook in het tweede en derde chakra. 
Honing calciet brengt je goddelijk gouden licht dat je ondersteunt en heelt zodat je uiteindelijk meester over je leven wordt. Het helpt je je eigen goddelijke kracht herinneren en doet deze ontwaken. Een bijzonder ascensiekristal voor de nieuwe tijd.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »