Orgone orgonite 24k vergulde MWO antenne voor mobiele telefoon, I-pad, Laptop

€14,95

De orgone orgonite 24k vergulde MWO is vervaardigd met de compacte Lakhovsky Multi Wave Oscillatorantenne die precies met de 12 concentrische ringen is ontworpen naar gulden snede-verhoudingen.
Je kunt deze MWO antenne bevestigen met dubbelzijdig tape of seconde lijm op het desbetreffende draadloze apparaat.

De MWO-harmonisatie antenne zet de blokgolfstraling (niet natuurlijke straling) om in natuurlijke sinusgolfstralen die niet schadelijk zijn voor levende cellen. Maar het werkt dus ook als een EMF-beschermingsschild door schadelijke straling (4 en 5G) te absorberen.
De reden dat ik de Lakhovsky MWO-antennes heb gebruikt is om het orgonite-materiaal te verbeteren en de kracht van helende kristallen te versterken. Brengt een natuurlijke balans aan in disharmonie en verstorende energieën. het zorgt ervoor dat de elektromagnetische frequenties, van de elektronische apparatuur die je dagelijks gebruikt, ombuigt en harmoniseert. 

Gewicht 2 gr, doorsnede 2.5 cm 

Toegepaste materialen; Shungite, Toermalijn, Herkimer, Amethist, Bergkristal, Amazoniet, laser kwarts, Arkansas kristallen, Serpentijn, Rozenkwarts, Fluoriet
Nano goud, is een supergeleider met ultrakleine deeltjes puur goud.

De werking van de MWO is o.a.
* Zet alle negatieve energie om in positieve energie.
*Transformeren de atmosfeer-kationen in anionen, omdat de anionen of negatieve ionen
  positieve effecten hebben op alle levende organismen.
*Creëren een atmosfeer van balans en harmonie.
*Harmoniseren elektromagnetische velden en helpen alle biologische functies van het fysieke
 lichaam en de energiefuncties te versterken. 
* Ontwikkelt hogere energiecentra.
* Versterkt en lijnt de chakra's uit.
* Verhoogt buitenzintuiglijke vermogens.
* Bevordert en vergemakkelijkt de toegang tot hogere niveaus van bewustzijn.
* Stemt de hele energiestructuur af met de hogere dimensies.
* Verhoogt synchroniciteit.
* Reconstrueert geleidelijk alle energiesystemen.

De MWO wordt vooral gebruikt vanwege zijn vermogen om frequenties te wijzigen, ontvangen en verzenden, het ontwerp is gebaseerd op de vacuümgeometrie. Dit om je te beschermen tegen schadelijke frequenties en energieën van welke aard dan ook en een positief energieveld om je heen te creëren. Het werkt als een stralingsblokker of stralingsbeschermer.

Georges Lakhovsky, de uitvinder van deze techniek, verklaarde de werking van de MWO als volgt: "Iedere cel in het lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie.
Een "toon" zogezegd. Wanneer deze trilling verstoort wordt verliezen de cellen van het lichaam hun "toon" en valt de harmonie weg.
Wanneer dit gebeurt verliest het lichaam (deels) haar zelf-herstellend vermogen en kan men ziek worden. De Multiwave Oscillator genereert een harmonisch veld welke de cellen van het lichaam "herinneren" aan hun eigen, gezonde, frequentie en stellen deze in staat die terug te vinden. Waardoor het lichaam weer haar oorspronkelijke staat kan terugvinden."

Sommige ervaren het ook als een energetische Vortex. Negatieve energieën worden afgevoerd en de huidige positieve energieën komen retour.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen