Orgonite Hanger Groenlandiet

€95,00

Orgone Orgonite hanger Groenlandiet.

Deze steen is ook energetisch geladen met Isua en Nuummiet.

(Let op! Een afbeelding selecteert niet meteen de juiste hanger. "Maak een keuze"voor de juiste variant.)

Gewicht: variërend net zo als de afmetingen.

Voor persoonlijk bescherming tegen alle vormen van stralingsvervuiling zoals alle vormen van schadelijke straling en verstorende energieën. Het geeft bescherming aan jouw energieveld (aura), zodat je energiebalans niet verstoord raakt door straling van bv. Wi-Fi, EMF, Elektrosmog, 5G, emotionele vervuiling en negativiteit. Op deze manier ben je overal waar je bent beschermd, tegen een stralingsvervuilde omgeving. Creëert rust en harmonie en bouwt een positief energieveld op.

Toegepaste materialen; Shungite, Zwarte Toermalijn, Herkimer, Amethist, Arkansas kristal, Bergkristal, Amazoniet, Unakiet, Serpentijn, Rozenkwarts

De Healing Arts lichtsprays bevatten een unieke lichttrilling, een pure en krachtige energie die verbonden is met informatievelden. Ze werken langs twee kanten. Ze herstellen de verbinding met onze lichaamsintelligentie, waardoor ons gevoel en intuïtie sterker worden. Op die manier vergroten ze onze zelfsturing en mogelijkheid tot zelfgenezing. Daarnaast versterken ze de verbinding met ons Bronbewustzijn, het Hoger Zelf en andere zelven. Dit geeft groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel en opent je voor meer liefde voor jezelf en voor anderen. 

Light Frequencies Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld te versterken zodat als je bij jezelf blijft. Het biedt bescherming tegen alle vormen van verstorende en schadelijke straling, stimuleert het afweersysteem en beschermd je tegen omgevingsstress. 

Electro Essence  is een emotionele ondersteuning bij aanwezige vrees en de spanning die je ervaart van elektrische en elektromagnetische straling. 

Energy Shield Beschermt en reinigt het energieveld van schadelijke invloeden van buitenaf.
Zorgt voor innerlijke vrede en rust, reinigt vastzittende energieën en het kanaal tussen hoofd en hart. Verstrekt de levensenergie en de bron van liefde en kracht in jezelf. Beschermt tegen straling en elektromagnetische smog. Verstrekt het kruinchakra en maakt mentaal sterk en geeft duidelijkheid in je doel.

Groenlandiet brengt vrede, laat onrust los. Zachte steen die pijn in het hart verlicht. Voor wie in korte tijd veel negatieve dingen heeft meegemaakt. Ideaal tegen stressvolle situaties. Geeft rust, perfecte steen tegen piekeren, om zware blokkades die vast zitten aan te pakken.
Deze positieve steen keert negatieve situaties om. Groenlandiet faciliteert astraal reizen, opent intuïtie en laat zien wat er in je leven nodig is om de ziel te laten groeien. Het kalmeert woede en irritatie en helpt je emotioneel te herstellen. Ook geeft hij veerkracht na een traumatische ervaring. Het geeft je een gevoel van welzijn en verbindt je met de wijsheid van het universum. Groenlandiet is een steen van liefde, die helpt om liefde te verdiepen en je leert onvoorwaardelijk lief te hebben. Groenlandiet verbetert leiderschapskwaliteiten en vastberadenheid. Groenlandiet wordt vaak "de oudste edelsteen ter wereld" genoemd. Het is ongeveer 3.800.000.000 (3 miljard) jaar oud, even oud als Isua-steen.

Isua is de oudste steen op aarde die gevonden kan worden. Het is ongeveer 3,8 miljard jaar oud. ( 3.800.000.000 jaar !!!!!), dus slechts ongeveer 700 miljoen jaar ( 700.000.000) jonger dan de 'geboorte' van moeder aarde……Isua bestaat uit vulkanisch gesteente, sedimenten en ijzer, en wordt gevonden in Groenland nabij de plaats waar Nuummite wordt gevonden. Isua is een geweldige aarding en helpt je om diep verbinding te maken met je aardse voertuig ... je lichaam. Het stelt je in staat om je opnieuw te verbinden met de bron van het leven, de bron waar we allemaal vandaan komen ... maar het beste van alles is dat het je zal helpen om je heden te herschrijven, door alle belaste dingen in het leven af ​​te werpen.

Nuummite, ook wel Socerers-steen genoemd, komt uit Groenland (Nuuk). Deze zeldzame steen is een krachtige beschermer tegen vele vormen van negativiteit en geeft je optimale bescherming. Nuummite is een van de oudste mineralen op aarde, minstens 3 miljard jaar oud! Nuummiet is de steen van de innerlijke kracht en komt uit het diepste aspect van het aarde-element, dat put uit de vurige energieën van de aardkern. Nuummite kan ons verbinden met de intensiteit van innerlijke kracht. Het helpt de goochelaar om zichzelf onder de knie te krijgen. Het neemt je mee naar de diepste diepten in je psyche... Het gaat verder dan de angsten, trauma's, schuld en schaamte. Het stelt je in staat om in Liefde naar je eigen schaduwkanten te kijken en ze te omarmen, waardoor ze in Licht en in harmonie kunnen integreren in je eigen bestaan. De tegenstrijdige aspecten van je bestaan ​​worden in Liefde geheeld. Nuummiet is de sjamaansteen, die je door middel van rituelen een helder beeld van jezelf geeft. Het kan je in andere bewustzijnstoestanden brengen, je helderziende en paranormale gaven versterken. Geeft je beelden en inzichten in parallelle levens. Het is een prachtige steen om mee te mediteren, waarmee je innerlijke poorten kunt openen. Nuummite symboliseert de verovering van je innerlijke kracht, de beheersing van jezelf en de magie van manifestatie in dit materiële leven. De transformatie (!)

(Bron:© Copyright manus-skulls.com -Manus Art- esoterische techniek)

Shungite biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling zoals de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere draadloze apparatuur en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt, zuivert en ontgift de steen de ruimte waarin de steen geplaatst wordt. Fysiek versterkt de steen het immuunsysteem, hersteld de emotionele balans, steunt cellulaire stofwisseling, neurotransmitters, spijsverteringsstelsel en filtratiesysteem, verlicht pijn, werkt verkoelend, ontgift, werkt anti bacterieel en ontstekingsremmend, optimaliseert de weerstand van de algehele gezondheid.  Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid. Shungiet is een snelle absorbeerder van negatieve energie, elektromagnetische frequentie en schadelijke effecten op gevoelige energiesystemen.

Herkimer diamant is eigenlijk heel zuivere, gekristalliseerde lichtenergie. Het is een steen met een hoge vibratie welke makkelijk te programmeren is en de werking van andere stenen versterkt. Herkimer diamanten zijn breed inzetbare spirituele instrumenten voor energie werk, licht werk, droom werk, sjamanistisch werk en healings. Herkimer diamanten helpen ook contact maken met  andere hogere energieën en met andere dimensies en vorige levens. De steen heeft een sterk reinigende werking op de aura maar ook op een fysieke ruimte doordat het de negatieve straling en energie uit een ruimte filtert. Lichamelijk heeft Herkimer diamant ook een reinigende en ontgiftende werking en is goed voor de ogen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen