Orgonite Mobiele Telefoonstandaard voor op je bureau of werkplek.

€24,95

Orgone Orgonite Mobiele Telefoonstandaard tegen de gevolgen van mobiele straling. 
 (klik op "maak een keuze"voor op de juiste optie)

Biedt bescherming tegen de schadelijke effecten van de elektromagnetische straling en vervuiling (5G) van mobiele telefoons, smartphones, Tablet en IPad. Reduceert de straling direct bij de stralingsbron.

Gewicht 165 gr. Afmeting; lengte 9 cm x breedte 7 cm x 3 cm hoog.

Basis inhoud; Tibetaanse kwarts, Shungite, Zwarte Toermalijn, Herkimers, Bergkristal, Serpentijn, Amazoniet, Unakiet, Fluoriet, Arkansas kristal.

Liquid Lights Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

De orgonite telefoonhouder is in staat om elektromagnetische velden te reduceren zoals WiFi, 5G, elektrosmog en andere verstorende en belastende energieën. De mobiele houder werkt stralingswerend, doordat het de schadelijke straling direct bij de stralingsbron al reduceert.
Door de schadelijke belastende straling ontstaat er een verstoorde balans van de natuurlijke energetische energiestroom van het lichaam en omgeving.

Dit kan een negatieve invloed hebben op de gezondheid, er kunnen fysieke klachten kunnen ontstaan door de belastende straling zoals; hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid, oogproblemen, slapeloosheid, hartkloppingen, hoge bloeddruk, tintelingen, depressies, migraine, verminderde weerstand, irritatiegevoeligheid, enz.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen