Orgonite Mobiele Telefoonstandaard voor op je bureau of werkplek.

€25,00
* Stukprijs: €0,00 /

Orgone Orgonite Mobiele Telefoonstandaard tegen de gevolgen van mobiele straling. 
 (klik op "maak een keuze"voor op de juiste optie)

Biedt bescherming tegen de schadelijke effecten van de elektromagnetische straling en vervuiling (5G) van mobiele telefoons, smartphones, Tablet en IPad. Reduceert de straling direct bij de stralingsbron.

Gewicht 165 gr. Afmeting; lengte 9 cm x breedte 7 cm x 3 cm hoog.

Basis inhoud; Tibetaanse kwarts, Shungite, Zwarte Toermalijn, Herkimers, Bergkristal, Serpentijn, Amazoniet, Unakiet, Fluoriet, Arkansas kristal.

Liquid Lights Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Electro Essence  is een emotionele ondersteuning bij aanwezige vrees en de spanning die je ervaart van elektrische en elektromagnetische straling. 

Energy Shield Beschermt en reinigt het energieveld van schadelijke invloeden van buitenaf.
Zorgt voor innerlijke vrede en rust, reinigt vastzittende energieën en het kanaal tussen hoofd en hart. Verstrekt de levensenergie en de bron van liefde en kracht in jezelf. Beschermt tegen straling en elektromagnetische smog. Verstrekt het kruinchakra en maakt mentaal sterk en geeft duidelijkheid in je doel.

De orgonite telefoonhouder is in staat om elektromagnetische velden te reduceren zoals WiFi, 5G, elektrosmog en andere verstorende en belastende energieën. De mobiele houder werkt stralingswerend, doordat het de schadelijke straling direct bij de stralingsbron al reduceert.
Door de schadelijke belastende straling ontstaat er een verstoorde balans van de natuurlijke energetische energiestroom van het lichaam en omgeving.

Dit kan een negatieve invloed hebben op de gezondheid, er kunnen fysieke klachten kunnen ontstaan door de belastende straling zoals; hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid, oogproblemen, slapeloosheid, hartkloppingen, hoge bloeddruk, tintelingen, depressies, migraine, verminderde weerstand, irritatiegevoeligheid, enz.

Shungite biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling (bijvoorbeeld de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere apparatuur) en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt en ontgift de steen het lichaam en zuivert de ruimte waarin de steen geplaatst wordt. Fysiek verbetert de steen de weerstand en de algehele gezondheid. Shungiet werkt ontstekingsremmend en verkoelend. Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid.

Herkimer diamant is eigenlijk heel zuivere, gekristalliseerde lichtenergie. Het is een steen met een hoge vibratie welke makkelijk te programmeren is en de werking van andere stenen versterkt. Herkimer diamanten zijn breed inzetbare spirituele instrumenten voor energie werk, licht werk, droom werk, sjamanistisch werk en healings. Herkimer diamanten helpen ook contact maken met  andere hogere energieën en met andere dimensies en vorige levens. De steen heeft een sterk reinigende werking op de aura maar ook op een fysieke ruimte doordat het de negatieve straling en energie uit een ruimte filtert. Lichamelijk heeft Herkimer diamant ook een reinigende en ontgiftende werking en is goed voor de ogen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen