Orgonite Mobiele Telefoonstandaard voor op je bureau of werkplek met Preseli Bluestone

€29,00

Orgone Orgonite Mobiele Telefoonstandaard tegen de gevolgen van mobiele straling met Preseli Bluestone / Stonehenge steen. 

Biedt bescherming tegen de schadelijke effecten van de elektromagnetische straling en vervuiling (5G) van mobiele telefoons, smartphones, Tablet en IPad. Reduceert de straling direct bij de stralingsbron.

Gewicht 165 gr. Afmeting; lengte 9 cm x breedte 7 cm x 3 cm hoog.

Basis inhoud; Preseli Bluestone, Tibetaanse kwarts, Shungite, Zwarte Toermalijn, Herkimers, Bergkristal, Serpentijn, Amazoniet, Unakiet, Fluoriet, Arkansas kristal.

Liquid Lights Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

De orgonite telefoonhouder is in staat om elektromagnetische velden te reduceren zoals WiFi, 5G, elektrosmog en andere verstorende en belastende energieën. De mobiele houder werkt stralingswerend, doordat het de schadelijke straling direct bij de stralingsbron al reduceert.
Door de schadelijke belastende straling ontstaat er een verstoorde balans van de natuurlijke energetische energiestroom van het lichaam en omgeving.

Dit kan een negatieve invloed hebben op de gezondheid, er kunnen fysieke klachten kunnen ontstaan door de belastende straling zoals; hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid, oogproblemen, slapeloosheid, hartkloppingen, hoge bloeddruk, tintelingen, depressies, migraine, verminderde weerstand, irritatiegevoeligheid, enz.

Preseli Bluestone is dezelfde steen als de binnenste cirkel van Stonehenge (Stonehenge steen) en heeft een krachtige magische aura, met een hoge paramagnetische resonantie die focus, stabiliteit en verankering in de energie van de aarde geeft, de energie is erg stabiel. Preseli Bluestone heeft een sterke verbinding met de elektrische impulsen geproduceerd door het menselijk lichaam, en heeft een bijzonder sterke verbinding met het hart. 
Deze steen wordt aanbevolen voor persoonlijke groei, een sterke aarding, helpt ons te verankeren in de energie van de aarde. Het heeft een sterke verbinding met Moeder Aarde en genereert daarbij beschermende energieën.
De Preseli Bluestone is sterk verbonden met de tellurische of drakenstromen van de aarde die je kunt gebruiken voor persoonlijke en aardse genezing. 
Door de meridianen in balans te brengen en de energetische harmonie te herstellen, creëert de steen de kernstabiliteit voor de fysieke en energieke lichamen. 
Helend ook voor oor-, neus- en keelproblemen en werkt het stimulerend op het immuunsysteem, brengt lichaamsenergieën in balans en help bij jetlags. Het is een energieversterker die op alle niveau`s bescherming biedt.
Het verbetert de elektrische communicatie door het hele lichaam, om het immuunsysteem in balans te brengen en te versterken. De elektrische verbinding stopt daar niet, maar helpt ons om te linken in het elektromagnetische veld van de aarde zelf. 
Preseli Bluestone worden gebruikt om de lagen weg te halen die onze persoonlijkheid en geloofssystemen hebben gevormd door omgevingsfactoren, zodat we ons de kern van wie we zijn kunnen herinneren. Bevordert verandering, een nieuw begin door deuren te openen naar nieuwe mogelijkheden, vervulling van je dromen, doelen en idealen, de steen sluit je opnieuw aan op je oude weten.
Preseli Bluestone kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot onze dromen en de diepste delen van het geheugen. Het vergemakkelijkt wedergeboorte en uitstekend is voor multidimensionale reizen. 
De Preseli Bluestone zorgt voor gemoedsrust en kan ontspannend zijn bij het verlichten van fobieën, slapeloosheid, angst, en paniekaanvallen. Ze hebben een energie die je zowel zal kalmeren als energetiseren en dit zal op dat moment afhangen van je behoeften.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen