Hoe werkt een Orgone Chembuster, Cloudbuster, Orgone generator

De werking van chembusters, GemBuster, Cloudbusters of Orgone generators

De Chembuster zorgt voor een transformatie van negatieve energie zoals elektrosmog en andere vervuilde omgevingsenergieën. De energie fontein / levens-energie generator / Chembuster / ChemBuster / Cloudbuster is in staat om elektromagnetische velden te neutraliseren van bv. computers, routers, dect telefoons, I-pads, wi-fi, smartphones, slimme meter, magnetronovens, 5G straling, etc.

Door deze positieve transformatie wordt de levensenergie geoptimaliseerd.
De Chembuster heeft net als Orgonite / orgoniet / organite / organiet een continue werking van orgone energie. Door de negatieve uitwerking van de straling van de elektrosmog, ontstaat er een verstoorde balans van de natuurlijke energetische energiestroom van het lichaam en omgeving waarin deze belastende straling zich bevind. Het blokkeert de vrije levensenergie stroom, waardoor er fysieke klachten kunnen ontstaan.

Door het gebruik van de Chembuster wordt de energie opgeschoond en gaat de positieve levensenergie weer stromen zowel fysiek als in je omgeving. Hierdoor ontstaat de natuurlijke duurzame positieve energetische balans en ervaar je ook dat klachten zoals; hoofdpijn, zenuwachtig, duizelingen, oorsuizen, vermoeidheid, onrust, slaapproblemen, gedeprimeerd, migraine, verminderde weerstand, futloosheid kunnen af nemen, of oplossen. Ook Elektrostress en elektrohypersensitiviteit (EHS) als gevolg van overprikkeling door elektromagnetische vervuiling en 5g straling kunnen worden geneutraliseerd door het positieve krachtveld.

Elektrosmog is de milieutechnische vervuiling die onder meer wordt veroorzaakt door de straling van alle draadloze apparatuur, zoals bijvoorbeeld WIFI. Doordat er in de laatste decennia een overbelasting van straling is ontstaan heeft dit nadelige gevolgen voor alles wat leeft, zowel fysiek als geestelijk. 

Hoe voert een chembuster spanning af?

In alle chembusters die ik manifesteer loopt een koperdraad. Vanaf de buitenkant en onderkant komt er aan de bovenkant van de middelste koperen pijp de koperdraad er weer uit. Dit voor een goede gronding, aarding, afvoer en geleiding van de energie. Op verzoek kunnen de chembusters ook bij mij persoonlijk worden geactiveerd met de Kundalini energie vanuit het nulpunt van de aarde, waardoor ze ook goed geaard zijn en ze zo optimaal de werking kunnen doen.
De koperen pijpen zijn bewerkt met een kleur poedercoating, dit omdat kleur ook energie is. Maar ook omdat het de buitenkant van de koperen pijp isoleert waardoor er een nog geconcentreerde energiestroom van binnen ontstaat en en intensere uitstoot van orgone energie afgeeft.
Tevens is de Chembuster hierdoor weer en windbestendig en hij kan zo overal mee naar toe genomen worden als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Het voelt altijd prettiger om in een energetische schone ruimte te verblijven, dat geeft meer rust omdat je geen last hebt van achterblijvende energieën.
Als je de chembuster in je handen vasthoudt en als je gaat staan/zitten, dan voert het de spanning af die in het fysieke lichaam aanwezig is, maakt het het hoofd leeg, zodat weer ruimte en rust ontstaat.
Ideaal om te onthaasten en de gedachtes weer helder te krijgen. Reinigt ook het energetische veld (aura) om je heen, waardoor je meer bewegingsruimte, aarding, ontspanning en rust ervaart.
De Chembuster wordt ook vaak gebruikt voor in een woonhuis, werkruimte of praktijk ruimtes, om deze energetisch schoon te houden.

© Copyright esoterische-techniek.nl