Orgone Orgonite Sieraden

Persoonlijke bescherming

Orgonite, orgoniet, organite, organiet sieraden zijn voor mensen die graag iets bij zich dragen als bescherming als ze de deur uitgaan. Als je in huis orgonite hebt staan en je gaat dan de deur uit, dan kan de overgang groot zijn omdat je dan weer belast wordt de straling denk aan 5G door o.a. wifi spots. Een sieraad werkt ook goed als je veel werkt achter de pc, of met een tablet en andere draadloze apparaten.

Een orgonite sieraad hanger kun je ter hoogte van het hartchakra dragen. Dat geeft niet alleen een prettig gevoel van ruimte, maar is ook een uitkomst voor mensen die hartkloppingen krijgen van straling. Doordat je de orgonite op het lichaam draagt, reageert de orgone energie van de hanger ook op jouw directe energieveld: je aura. De straling komt daar als eerste binnen.

De sieraden zijn niet alleen functioneel, maar zeker ook mooi. Ook maak ik sieraden die geschikt zijn voor kinderen. Je kunt uit de voorraad een sieraad met een kristalsoort kiezen die bij je past of mij een sieraad op maat laten maken.

In samenwerking met een gerenommeerde edelsmid is speciaal voor Esoterische Techniek een sieradenlijn gemaakt. Het zijn zilveren (925) en koperen hangers met de hand gemaakt en bewerkt door mij met orgonite. Al deze sieraden kunnen zowel in een zilveren als koperen uitvoering worden gemaakt en speciale ontwerpen kunnen in overleg op maat worden gemaakt.

Omdat ik een Gecertificeerd Healing Arts therapeute en docent ben, verwerk ik ook de Liquid Lights Frequencies remedies in de orgonite sieraden.

 

© Copyright esoterische-techniek.nl
Alle rechten voorbehouden.