Stickers met verschillende goudkleurige geometrische afbeeldingen

€3,95

Stickers met goudkleurige geometrie.

De grote sticker heeft een diameter van 7,5 cm en de vier kleinere stickers hebben een doorsnede van 3,0 cm. De achtergrond van de sticker is transparant.

(Let op! Een afbeelding selecteert niet meteen de geometrische afbeelding. "Maak een keuze"voor de juiste variant.)

De stickers worden verzonden met een track&trace code.

De Flower of Life of Levensbloem, symboliseert de groei van al het leven en bevat de blauwdruk van de hele schepping. De flower of life heeft een helende werking en kan dus gebruikt worden op de bodem van een glas of waterkan. Ook kunnen de effecten van straling worden geneutraliseerd, en ook voor het verhogen van de energietrillingen.

De Kubus van Metatron staat scheppend vermogen op de hoogste trilling. Deze energie opent de poorten van bewustzijn en dimensies. Balanceert de chakra`s. Het maakt inzicht, kennis, vreugde, verlichting, balans en helderheid mogelijk en geeft bescherming. Deze kracht verhoogt de trilling van het bewustzijn.

Sahasrara is Sanskriet voor duizendvoudig en is het zevende chakra volgens de tradities binnen het hindoeïsme en yoga, waarbinnen chakra's lichamelijke, emotionele en spirituele componenten bevatten. Sahasrara bevindt zich boven de kruin en hangt samen met spiritualiteit en verlichting. En wordt gezien als het opperste centrum in het contact met god. Sahasrara Chakra, waar de geest eindelijk tot rust komt om te voltooien en vindt vervulling in het verenigen van de kennis.

Sri Yantra, een symbool van de evolutie en ontwikkeling van de kosmos en kan de mens helpen naar hogere bewustzijnsniveaus. Een spirituele reis van het materiële bestaan tot ultieme verlichting.

Het Labyrint is verbonden met transformatie en (weder)geboorte. Het is een symbool van heling en heelheid. Het labyrint wijst een weg door die cirkel heen. De spiraal is een symbool van de verbinding tussen de menselijke en de goddelijke wereld. Het labyrint biedt de mogelijkheid van het begaan van een weg naar je Zelf.

De Merkaba is een geometrische reeks patronen die het lichaam omgeven, ook wel het lichtvoertuig genoemd dat ons als mensen omhult en kan geactiveerd worden. Het vormt de verbinding tussen verstand, lichaam en ziel in een speciale geometrische verhouding.

Yin en Yang (☯) zijn Chinese begrippen die verwijzen naar twee tegengestelde principes of krachten waarvan alle aspecten van het leven en het universum doordrongen zijn. Het yin-yangsymbool is de Oud-Chinese voorstelling van de kosmische dualiteit, waarbij yin vrouwelijkheid (aarde, koude, het noorden, vochtigheid) symboliseert en yang mannelijkheid (hemel, warmte, het zuiden, droogte). Het zijn echter niet louter tegenstellingen, maar vooral complementaire (elkaar aanvullende) waarden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen