Stickers met verschillende goudkleurige geometrische afbeeldingen

€3,75

Stickers met goudkleurige heilige geometrie.

Een stickerset bestaat uit een grote sticker en heeft een diameter van 7,5 cm en de vier kleinere stickers hebben een doorsnede van 3,0 cm. De achtergrond van de sticker is transparant. Enkele afbeeldingen zijn ook los te krijgen in 7,5 cm.

(Let op! Een afbeelding selecteert niet meteen de geometrische afbeelding. "Maak een keuze" voor de juiste variant.)

De Flower of Life of Levensbloem, symboliseert de groei van al het leven en bevat de blauwdruk van de hele schepping. De flower of life heeft een helende werking en kan dus gebruikt worden op de bodem van een glas of waterkan. Ook kunnen de effecten van straling worden geneutraliseerd, en ook voor het verhogen van de energietrillingen.

De Kubus van Metatron is een heilig heilig geometrisch symbool dat een kaart van de schepping vormt en het is deze 'kaart' die de mystici, wijzen en oude beschavingen door de eeuwen heen hebben vereerd. Het is een symbool dat bedoeld is om de reis van energie door het hele universum en van balans binnen het universum weer te geven. Het bestaat uit alle Platonische lichamen, maar het bevat ook dertien cirkels. Zo vertegenwoordigt Metatron het samenweven van de mannelijke en vrouwelijke polariteiten om het EENHEID-veld van het oneindige ALL te creëren.
De Bron-energie die door door het veld van Metatron's Kubus voort beweegt, creëert het potentiële scheppingsveld - een veld van hoge trillingsfrequenties die door creatie heen rimpelen en uiteindelijk kleur, dan geluid en uiteindelijk op hun lagere trillingsniveaus creëren - fysieke materie. Ook werkt de kubus van Metatron als een reiniging. Door het symbool in een niet als een stilstaande houding voor te stellen, maar met de klok mee te bewegen, stoot het negatieve energie af en verspreidt het positieve energie die in en door je heen stroomt.

Sahasrara is Sanskriet voor duizendvoudig en is het zevende chakra volgens de tradities binnen het hindoeïsme en yoga, waarbinnen chakra's lichamelijke, emotionele en spirituele componenten bevatten. Sahasrara bevindt zich boven de kruin en hangt samen met spiritualiteit en verlichting. En wordt gezien als het opperste centrum in het contact met god. Sahasrara Chakra, waar de geest eindelijk tot rust komt om te voltooien en vindt vervulling in het verenigen van de kennis.

Sri Yantra, een symbool van de evolutie en ontwikkeling van de kosmos en kan de mens helpen naar hogere bewustzijnsniveaus. Een spirituele reis van het materiële bestaan tot ultieme verlichting.

Het Labyrint is verbonden met transformatie en (weder)geboorte. Het is een symbool van heling en heelheid. Het labyrint wijst een weg door die cirkel heen. De spiraal is een symbool van de verbinding tussen de menselijke en de goddelijke wereld. Het labyrint biedt de mogelijkheid van het begaan van een weg naar je Zelf.

De Merkaba is een geometrische reeks patronen die het lichaam omgeven, ook wel het lichtvoertuig genoemd dat ons als mensen omhult en kan geactiveerd worden. Het vormt de verbinding tussen verstand, lichaam en ziel in een speciale geometrische verhouding.

Yin en Yang (☯) zijn Chinese begrippen die verwijzen naar twee tegengestelde principes of krachten waarvan alle aspecten van het leven en het universum doordrongen zijn. Het yin-yangsymbool is de Oud-Chinese voorstelling van de kosmische dualiteit, waarbij yin vrouwelijkheid (aarde, koude, het noorden, vochtigheid) symboliseert en yang mannelijkheid (hemel, warmte, het zuiden, droogte). Het zijn echter niet louter tegenstellingen, maar vooral complementaire (elkaar aanvullende) waarden.

De MWO (Multi Wave Oscillator) Lakhovsky antenne werd ontwikkeld door Georges Lakhovsky, een Russische ingenieur en uitvinder die in de eerste helft van de 20e eeuw leefde. De MWO Lakhovsky antenne is bedoeld om elektromagnetische golven te genereren om de gezondheid te bevorderen. Lakhovsky geloofde dat cellen in het lichaam als minuscule radio-ontvangers werken en dat ze gevoed konden worden met elektromagnetische golven om hun natuurlijke trillingen te herstellen en versterken.
De heeft 12 concentrische ringen en is ontworpen naar gulden snede-verhoudingen.
Het werkt als een EMF-beschermingsschild door schadelijke straling (4 en 5G) te absorberen.
Het brengt een natuurlijke balans aan in disharmonie en verstorende energieën. Het zorgt ervoor dat de elektromagnetische frequenties, ombuigt en harmoniseert. 

Een Tesseract wordt gezien als een drager van energie en informatie. De complexe structuur van een Tesseract, kan resoneren en harmoniseren met hogere dimensionale energieën en heeft een harmoniserend effect op de energievelden. Dit biedt een sterke energetische bescherming. En is in staat zijn om energie te organiseren en te harmoniseren op een hogere frequentie. De Tesseract kan energetische blokkades helpen opheffen en de energiestroom bevorderen, zowel innerlijk als in de omgeving. Door meditatie of visualisatie van een Tesseract kun je een gevoel van verhoogd bewustzijn ervaren. Dit kan helpen om nieuwe inzichten te verkrijgen, een dieper begrip van de werkelijkheid te krijgen, en een gevoel van eenheid met het universum te bevorderen. De Tesseract symboliseert ook de eindeloze mogelijkheden en verbindingen binnen de kosmos. Elke dimensie is met elkaar is verbonden kan een diepgaande indruk maken op het bewustzijn en helpen bij het begrip van universele eenheid. Plaats afbeeldingen van de Tesseract in je leefruimte. Dit kan symbolisch dienen om je ruimte energetisch te versterken en te beschermen. Je kunt bijv. een Tesseract in de vier hoeken van een kamer plaatsen om een beschermend energetisch grid te vormen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen