Orgone orgonite 24k vergulde MWO hanger

De orgone orgonite 24k vergulde MWO hanger is vervaardigd met de compacte Lakhovsky Multi Wave Oscillatorantenne die precies met de 12 concentrische ringen is ontworpen naar gulden snede-verhoudingen.
Het werkt ook als een EMF-beschermingsschild door schadelijke straling te absorberen.
De reden dat ik de Lakhovsky MWO-antennes heb  gebruikt is om het orgonite-materiaal te verbeteren en de kracht van helende kristallen te versterken.

Gewicht 14 gr, doorsnede 4 cm (gewicht kan iets verschillen per hanger).

Toegepaste materialen;
Shungite, Toermalijn, Herkimer, Amethist, Bergkristal, Amazoniet, laser kwarts, Arkansas kristallen, Serpentijn, Rozenkwarts, Fluoriet

De werking van de MWO hanger is o.a.
* Zet alle negatieve energie om in positieve energie.
*Transformeren de atmosfeer-kationen in anionen, omdat de anionen of negatieve ionen
  positieve effecten hebben op alle levende organismen.
*Creëren een atmosfeer van balans en harmonie.
*Harmoniseren elektromagnetische velden en helpen alle biologische functies van het fysieke
 lichaam en de energiefuncties te versterken. 
* Ontwikkelt hogere energiecentra.
* Versterkt en lijnt de chakra's uit.
* Verhoogt buitenzintuiglijke vermogens.
* Bevordert en vergemakkelijkt de toegang tot hogere niveaus van bewustzijn.
* Stemt de hele energiestructuur af met de hogere dimensies.
* Verhoogt synchroniciteit.
* Reconstrueert geleidelijk alle energiesystemen.

De MWO wordt vooral gebruikt vanwege zijn vermogen om frequenties te wijzigen, ontvangen en verzenden, het ontwerp is gebaseerd op de vacuümgeometrie.

Georges Lakhovsky, de uitvinder van deze techniek, verklaarde de werking van de MWO als volgt: "Iedere cel in het lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie.
Een "toon" zogezegd. Wanneer deze trilling verstoort wordt verliezen de cellen van het lichaam hun "toon" en valt de harmonie weg.
Wanneer dit gebeurt verliest het lichaam (deels) haar zelf-herstellend vermogen en kan men ziek worden. De Multiwave Oscillator genereert een harmonisch veld welke de cellen van het lichaam "herinneren" aan hun eigen, gezonde, frequentie en stellen deze in staat die terug te vinden. Waardoor het lichaam weer haar oorspronkelijke staat kan terugvinden."

Sommige ervaren het ook als een energetische Vortex. Negatieve energieën worden afgevoerd en de huidige positieve energieën komen retour.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »