Orgone orgonite 24k vergulde MWO hanger, Shungit, Nuummiet

€65,00

De orgone orgonite 24k vergulde MWO hanger is vervaardigd met de compacte Lakhovsky Multi Wave Oscillatorantenne die precies met de 12 concentrische ringen is ontworpen naar gulden snede-verhoudingen.

Het werkt ook als een EMF-beschermingsschild door schadelijke straling (4 en 5G) te absorberen.
De reden dat ik de Lakhovsky MWO-antennes heb gebruikt is om het orgonite-materiaal te verbeteren en de kracht van helende kristallen te versterken. Brengt een natuurlijke balans aan in disharmonie en verstorende energieën. het zorgt ervoor dat de elektromagnetische frequenties, van de elektronische apparatuur die je dagelijks gebruikt, ombuigt en harmoniseert. 

Diameter 3 cm dikte 1 cm, de totale lengte van het koord is 77 cm, kan ook nog worden ingekort.

Toegepaste materialen; Bladgoud, Shungite, Toermalijn, Herkimers, Amethist, Bergkristal, Amazoniet, laser kwarts, Arkansas kristallen, Serpentijn, Rozenkwarts, Fluoriet, Nuummiet

Liquid Light Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.
Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

https://www.esoterische-techniek.nl/service/healing-arts-liquid-light-frequecies/

Electro Essence  is een emotionele ondersteuning bij de spanning die je ervaart van elektrische en elektromagnetische straling. 
Energy Shield Beschermt en reinigt het energieveld van schadelijke invloeden van buitenaf. Zorgt voor innerlijke vrede en rust, reinigt vastzittende energieën en het kanaal tussen hoofd en hart. Verstrekt de levensenergie en de bron van liefde en kracht in jezelf. Beschermt tegen straling en elektromagnetische smog. Verstrekt het kruinchakra en maakt mentaal sterk en geeft duidelijkheid in je doel.

Messing, koper

De werking van de MWO hanger is o.a.
* Zet alle negatieve energie om in positieve energie.
*Transformeren de atmosfeer-kationen in anionen, omdat de anionen of negatieve ionen
  positieve effecten hebben op alle levende organismen.
*Creëren een atmosfeer van balans en harmonie.
*Harmoniseren elektromagnetische velden en helpen alle biologische functies van het     fysieke lichaam en de energiefuncties te versterken. 
* Ontwikkelt hogere energiecentra.
* Versterkt en lijnt de chakra's uit.
* Verhoogt buitenzintuiglijke vermogens.
* Bevordert en vergemakkelijkt de toegang tot hogere niveaus van bewustzijn.
* Stemt de hele energiestructuur af met de hogere dimensies.
* Verhoogt synchroniciteit.
* Reconstrueert geleidelijk alle energiesystemen.

De MWO wordt vooral gebruikt vanwege zijn vermogen om frequenties te wijzigen, ontvangen en verzenden, het ontwerp is gebaseerd op de vacuümgeometrie. Dit om je te beschermen tegen schadelijke frequenties en energieën van welke aard dan ook en een positief energieveld om je heen te creëren. Het werkt als een stralingsblokker of stralingsbeschermer. MWO-antennes hebben het vermogen om zowel energie te benutten als over te dragen.

Georges Lakhovsky, de uitvinder van deze techniek, verklaarde de werking van de MWO als volgt: "Iedere cel in het lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie.
Een "toon" zogezegd. Wanneer deze trilling verstoort wordt verliezen de cellen van het lichaam hun "toon" en valt de harmonie weg.
Wanneer dit gebeurt verliest het lichaam (deels) haar zelf-herstellend vermogen en kan men ziek worden. De Multiwave Oscillator genereert een harmonisch veld welke de cellen van het lichaam "herinneren" aan hun eigen, gezonde, frequentie en stellen deze in staat die terug te vinden. Waardoor het lichaam weer haar oorspronkelijke staat kan terugvinden."

Sommige ervaren het ook als een energetische Vortex. Negatieve energieën worden afgevoerd en de huidige positieve energieën komen retour.

Nuummiet, ook wel Socerers-steen genoemd, komt uit Groenland (Nuuk). Deze zeldzame steen is een krachtige beschermer tegen vele vormen van negativiteit en geeft je optimale bescherming. Nuummite is een van de oudste mineralen op aarde, minstens 3 miljard jaar oud! Nuummiet is de steen van de innerlijke kracht en komt uit het diepste aspect van het aarde-element, dat put uit de vurige energieën van de aardkern. Nuummite kan ons verbinden met de intensiteit van innerlijke kracht. Het helpt de goochelaar om zichzelf onder de knie te krijgen. Het neemt je mee naar de diepste diepten in je psyche... Het gaat verder dan de angsten, trauma's, schuld en schaamte. Het stelt je in staat om in Liefde naar je eigen schaduwkanten te kijken en ze te omarmen, waardoor ze in Licht en in harmonie kunnen integreren in je eigen bestaan. De tegenstrijdige aspecten van je bestaan ​​worden in Liefde geheeld. Nuummiet is de sjamaansteen, die je door middel van rituelen een helder beeld van jezelf geeft. Het kan je in andere bewustzijnstoestanden brengen, je helderziende en paranormale gaven versterken. Geeft je beelden en inzichten in parallelle levens. Het is een prachtige steen om mee te mediteren, waarmee je innerlijke poorten kunt openen.
Nuummite symboliseert de verovering van je innerlijke kracht, de beheersing van jezelf en de magie van manifestatie in dit materiële leven. De transformatie (!)

(Bron:© Copyright manus-skulls.com -Manus Art- esoterische techniek)

Zilver of Edel(Elite) Shungit is een unieke steensoort uit het Noordwesten van Rusland, in Karelië aan de Zhunga rivier. En is minstens 2 miljard jaar oud. Al zeker 400 jaar wordt de steen geroemd om zijn genezende en antibacteriële eigenschappen. Noble Shungit is een natuurlijk materiaal met een specifieke kristalstructuur, gebaseerd op koolstof. Zilver of Noble Shungite wordt ook wel “De Steen van Leven” genoemd. Het bijzondere bij Shungit is dat de koolstof moleculen waaruit hij bestaat water zuiveren en reageren als krachtige antioxidanten. De molecuulvorm wordt “fullerenes” genoemd. Wetenschappelijk is er zeer veel interesse in deze fullerenes op het gebied van de weerstand van het lichaam. Er wordt gespeculeerd dat fullerenes een relatie heeft met de oorsprong van leven. Er zijn astronomen die denken dat buckyballs (fullerenes) van buitenaardse oorsprong zaden bevatten die leven op aarde brachten. Zeer zuiverend en een krachtige beschermer bij geopatische belasting. Het vermindert ook stress en reinigt het lichaam van ballast door slechte omgevingsenergie. Ook brengt de steen verlichting bij hoofdpijn, rugpijn, reuma, slaapproblemen en stabiliseert het bloed. 
De steen absorbeert negatieve energie die het omzet in positieve. Shungite werkt op moleculair niveau, het bevrijdt je atomen van negatieve verbindingen, patronen en energieën. Shungite bereid de atomen en moleculen van het lichaam voor om hoog spiritueel licht te kunnen ontvangen. Je lichtlichaam kan zich nl niet volledig ontwikkelen als het niet samensmelt met het fysieke lichaam. Bij de meeste mensen gaat dit nog niet door teveel aan negativiteit die zich in het lichaam bevindt. Shungite kan hierbij helpen. Je kunt de steen op een zieke plek dragen, of ermee mediteren. Shungite zorgt er ook voor dat je beter aardt. Dit is een steen van de “waarheid”. De steen helpt dus ook bij negatieve patronen, slachtofferschap en sabotage van het zelf. Emotioneel helpt het bij diepe angsten, schuldgevoel en schaamte. 

Shungite biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling zoals de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere draadloze apparatuur en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt, zuivert en ontgift de steen de ruimte waarin de steen geplaatst wordt.
Fysiek versterkt de steen het immuunsysteem, hersteld de emotionele balans, steunt cellulaire stofwisseling, neurotransmitters, spijsverteringsstelsel en filtratiesysteem, verlicht pijn, werkt verkoelend, ontgift, werkt anti bacterieel en ontstekingsremmend, optimaliseert de weerstand van de algehele gezondheid.  Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid. Shungiet is een snelle absorbeerder van negatieve energie, elektromagnetische frequentie en schadelijke effecten op gevoelige energiesystemen.

Herkimmer Deze kristallen hebben een enorme lichtkracht en zijn  krachtige healers. 
Het zijn manifestaties van spiritueel licht dat vaste vorm heeft aangenomen. Deze steen geeft energie en bevordert creativiteit. Zeer krachtig kristal om mee af te stemmen. Het stimuleert helderziendheid, telepathie en spirituele visie en roept leiding op uit hogere dimensies. Ze zijn zeer behulpzaam bij het herinneren en duiden van dromen, omdat ze je helpen in de droom bewust te blijven terwijl je dat fysiek niet bent. Ook zijn ze zeer behulpzaam bij het astraal reizen, verplaatsingen tussen dimensies en interdimensionaal werk. De steen bevrijdt en transformeert en brengt het doel van uw ziel naar boven. Door hun vorm zijn ze ideaal om zowel energie uit te zenden als te ontvangen. Ze ontgiften en beschermen krachtig tegen elektrosmog, radioactiviteit, straling en besmettelijke ziekten. Ze maken je aura glashelder en je energie schoon. Deze kristallen geven je een gevoel van gelukzaligheid en verhogen je trilling en helpen je op je pad naar ascensie, terwijl je toch in je fysieke lichaam blijft en verbonden blijft met de aarde. Dit is het proces waarbij materie van geest wordt doordrongen en waarvoor velen nu geïncarneerd zijn. Ze worden ook gebruikt om vortexen tot stand te brengen voor heling van Moeder aarde of om een ruimte te reinigen. Ze zijn goed voor de ogen en kunnen je algehele fysieke uithoudingsvermogen en energie peil ondersteunen.  

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen