Orgonite te gebruiken bij draadloze technologieën en schadelijke straling.

 

De mobiele telefoon wordt vaak op het lichaam gedragen, de belasting van de schadelijke straling is daarmee ook continue aanwezig. Onze mobiele telefoons, draadloze DECT-telefoons en WiFi-signalen verzenden en ontvangen met gepulseerde microgolfstraling. We zijn dus constant belast met hoogfrequent, elektromagnetisch velden met een frequentiebereik tussen 900 en 1.800 megahertz (MHz = 1 miljoen trillingen per seconde) blootgesteld.
Om je fysieke lichaam hiertegen optimaal te beschermen tegen de elektromagnetische velden van de draadloze apparatuur, kun je deze vormen van orgonite combineren met je mobiel, IPad, laptop of tablet.

Maar ook de straling die in de auto wordt veroorzaakt (bv. elektrische auto`s, navigatie apparatuur, satellietverbindingen), is erg belastend en vermoeiend voor het fysieke lichaam. Dit kan een negatieve invloed hebben op de gezondheid, er kunnen fysieke klachten ontstaan door de belastende straling zoals; hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid, oogproblemen, slapeloosheid, hartkloppingen, hoge bloeddruk, tintelingen, depressies, migraine, verminderde weerstand, irritatiegevoeligheid, enz.

Ik verwerk ook de Liquid Lights Frequencies remedies in de orgonite voor mobiele apparatuur.

 

Gratis verzending vanaf € 100,- binnen de Benelux.

 

© Copyright esoterische-techniek.nl