De magische 6-hoek ‘Hexagon’  de bouwstenen van creatie

De magische 6-hoek ‘Hexagon’  de bouwstenen van creatie

De heilige geometrie is een geometrische lichttaal, dat in plaats van woorden, met beelden, klanken en kleuren werkt. Hierdoor werkt het meer doeltreffender en directer bij het overbrengen van informatie en werkt het tot in de kern van het DNA.

De zeshoek Hexagon is het centrum van het universele samenhang, dat alles met elkaar verbindt.
Dit mysterieuze zeszijdige patroon is zowel in het weefsel van de materie terug te vinden, alsook in het microscopische rijk en de macrokosmos.
Zeshoeken zijn een symbool van de alomtegenwoordigheid van bewustzijn, een betekenis die door het hele universum wordt verspreid. 
De zeshoek is niet alleen een symbool dat in het universum esthetisch is gerangschikt, maar ook het symbool dat het leven zelf een betekenis heeft.

De zeshoek een symbool. 
De 6-hoek is een gelijkzijdige, symmetrische vorm met een verzameling lijnen, hoeken, lege en gevulde ruimte. Het is een verbinding  waarin materie en bewustzijn samenkomen en elkaar kruisen. Wanneer de zes wervels van de zeshoek worden geactiveerd, vormt zich een zevende vortex in het midden.

In het midden op de zevende vortex heb ik een tastbare geometrie geplaatst, die dus op deze manier extra is geactiveerd. Fijn om mee te mediteren, jouw intentie erin te plaatsen, of om het grid extra kracht bij te zetten.

 

KLIK VOOR MEER INFO EN VARIATIE OP DE FOTO HIERONDER.