Orgone Orgonite Preseli Bluestone - Stonehenge steen

 

Preseli Bluestone is dezelfde steen als de binnenste ring waaruit Stonehenge is opgebouwd.

 

PRESELI BLUESTONE komt uit de Preseli-heuvels van Pembrokeshire, Wales, Verenigd Koninkrijk. Voor de meesten van ons staat het bekend als de ‘Stonehenge-steen’, want het is bewezen dat de binnenste cirkel van dit megalithische monument uit het jonge stenen tijdperk 200 mijl verderop is gedolven. De steen kan het je verbinden met het verleden (voorouders), de leylijnen, de toekomst, de galactische wereld. De Preseli Bluestone is een bijzonder krachtige en helende steen.
De Preseli Bluestone heeft een krachtige magische aura, met een hoge paramagnetische resonantie die focus, stabiliteit en verankering in de energie van de aarde geeft, de energie is erg stabiel.
Preseli Bluestone heeft een sterke verbinding met de elektrische impulsen geproduceerd door het menselijk lichaam, en heeft een bijzonder sterke verbinding met het hart. 
Deze steen wordt aanbevolen voor persoonlijke groei, een sterke aarding, helpt ons te verankeren in de energie van de aarde. Het heeft een sterke verbinding met Moeder Aarde en genereert daarbij beschermende energieën.
De Preseli Bluestone is sterk verbonden met de tellurische of drakenstromen van de aarde die je kunt gebruiken voor persoonlijke en aardse genezing. 
Door de meridianen in balans te brengen en de energetische harmonie te herstellen, creëert de steen de kernstabiliteit voor de fysieke en energieke lichamen. 
Helend ook voor oor-, neus- en keelproblemen en werkt het stimulerend op het immuunsysteem en help bij jetlags. 
Het verbetert de elektrische communicatie door het hele lichaam, om het immuunsysteem in balans te brengen en te versterken. De elektrische verbinding stopt daar niet, maar helpt ons om te linken in het elektromagnetische veld van de aarde zelf. 
Preseli Bluestone worden gebruikt om de lagen weg te halen die onze persoonlijkheid en geloofssystemen hebben gevormd door omgevingsfactoren, zodat we ons de kern van wie we zijn kunnen herinneren. Bevordert verandering, een nieuw begin door deuren te openen naar nieuwe mogelijkheden, vervulling van je dromen, doelen en idealen, de steen sluit je opnieuw aan op je oude weten.
Preseli Bluestone kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot onze dromen en de diepste delen van het geheugen. Het vergemakkelijkt wedergeboorte en uitstekend is voor multidimensionale reizen. 
De Preseli Bluestone zorgt voor gemoedsrust, stimuleert het immuunsysteem en kan ontspannend zijn bij het verlichten van fobieën, slapeloosheid, angst en paniekaanvallen. Ze hebben een energie die je zowel zal kalmeren als energetiseren en dit zal op dat moment afhangen van je behoeften.

 

Gratis verzending vanaf € 100,- binnen de Benelux.
 
© Copyright esoterische-techniek.nl