Orgone orgonite Traveler in koper of verchroomd koper met Preseli Bluestone

€8,00
* Stukprijs: €0,00 /

Orgone orgonite Traveler in koper of verchroomd koper met Preseli Bluestone.

(Let op! Een afbeelding selecteert niet meteen de juiste Traveler. "Maak een keuze"voor de juiste variant.)

Handig om bij je te dragen of mee te nemen. Het koper is ook gepolijst en behandeld, zodat het niet meer afgeeft.

Gewicht 30 gram doorsnede 12 mm 5 cm lang.

De orgonite traveler zorgt voor orgone energie en is een persoonlijk bescherming tegen alle vormen van straling. Het biedt bescherming aan jouw energieveld, zodat je energiebalans niet verstoord raakt door straling van bv. 5G, Wi-Fi of Elektro-smog, negativiteit (emotionele vervuiling), of andere verstorende energieën.
Op deze manier ben je overal waar je bent beschermd, zowel voor thuis, onderweg, op je werk, of bij bv.openbare Wi-Fi spots.

In orgonite traveler is verwerkt;
Preseli Bluestone, Shungiet, Zwarte Toermalijn, Herkimer, Amethist, Rozenkwarts, Amazoniet, Unakiet, Arkansas Bergkristal, Serpentijn, Fluoriet.

Liquid Light Frequencies Healing Arts;

Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Koper, verchroomd koper

Preseli Bluestone heeft een krachtige magische aura, met een hoge paramagnetische resonantie die focus, stabiliteit en verankering in de energie van de aarde, de energie is erg stabiel. Deze steen wordt aanbevolen voor persoonlijke groei, een sterke aarding/gronding. Het heeft een sterke verbinding met Moeder Aarde en genereert daarbij beschermende energieën.

Preseli Bluestone heeft een sterke verbinding met de elektrische impulsen geproduceerd door het menselijk lichaam, en heeft een bijzonder sterke verbinding met het hart.
Het verbetert de elektrische communicatie door het hele lichaam, om het immuunsysteem in balans te brengen en te versterken. 
En helpt je om in te linken in het elektromagnetische veld van de aarde zelf. 

De Preseli Bluestone zorgt voor gemoedsrust en kan ontspannend zijn bij het verlichten van fobieën, slapeloosheid, angst en paniekaanvallen. De Preseli Bluestone heeft een energie die je zowel zal kalmeren als energetiseren en dat hangt af van je behoeften op dat moment.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen