Orgone orgonite Traveler in koper of verchroomd koper met Preseli Bluestone

€10,95
* Stukprijs: €0,00 /

Orgone orgonite Traveler in koper of verchroomd koper met Preseli Bluestone.

(Let op! Een afbeelding selecteert niet meteen de juiste Traveler. "Maak een keuze"voor de juiste variant.)

Handig om bij je te dragen of mee te nemen. Het koper is ook gepolijst en behandeld, zodat het niet meer afgeeft.

Gewicht 30 gram doorsnede 12 mm 5 cm lang.

De orgonite traveler zorgt voor orgone energie en is een persoonlijk bescherming tegen alle vormen van straling. Het biedt bescherming aan jouw energieveld, zodat je energiebalans niet verstoord raakt door straling van bv. 5G, Wi-Fi of Elektro-smog, negativiteit (emotionele vervuiling), of andere verstorende energieën.
Op deze manier ben je overal waar je bent beschermd, zowel voor thuis, onderweg, op je werk, of bij bv.openbare Wi-Fi spots.

In orgonite traveler is verwerkt;
Preseli Bluestone, Shungiet, Zwarte Toermalijn, Herkimer, Amethist, Rozenkwarts, Amazoniet, Unakiet, Arkansas Bergkristal, Serpentijn, Fluoriet.

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden. Healing is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie jij bent. De lichtfrequenties helpen deze liefde en inzicht in jezelf voort te brengen, welke creativiteit, geluk en heling van het lichaam zal openen.

Liquid Lights Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Universal Peace and Balance, Neutraal en in balans zijn, nieuwe keuzes en intuïtie, meer licht en zachtheid.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Koper, verchroomd koper

Preseli Bluestone is dezelfde steen als de binnenste ring van Stonehenge en heeft een krachtige magische aura, met een hoge paramagnetische resonantie die focus, stabiliteit en verankering van de energie van de aarde realiseert, deze energie is erg stabiel. Deze steen wordt aanbevolen voor persoonlijke groei, een sterke aarding/gronding. Het heeft een sterke verbinding met Moeder Aarde en genereert daarbij krachtige beschermende energieën.

Preseli Bluestone heeft een sterke verbinding met de elektrische impulsen geproduceerd door het menselijk lichaam, en heeft een bijzonder sterke verbinding met het hart.
Het verbetert de elektrische communicatie door het hele lichaam, om het immuunsysteem in balans te brengen en te versterken. 
En helpt je om in te linken in het elektromagnetische veld van de aarde zelf. 

De Preseli Bluestone zorgt voor gemoedsrust en kan ontspannend zijn bij het verlichten van fobieën, slapeloosheid, angst en paniekaanvallen. De Preseli Bluestone heeft een energie die je zowel zal kalmeren als energetiseren en dat hangt af van je behoeften op dat moment.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen