Origineel wortelhouten kruk bewerkt met orgonite, voor persoonlijke rust en innerlijke stilte.

 
Orgone Orgonite Wortelhouten Meditatiekruk
Met de wortel meditatiekruk ervaar je dat orgonite een serene rust om je heen creëert door de negatieve belasting van straling of andere niet prettig aanvoelende energieën te transformeren naar positieve levensenergie. Er ontstaat een stralingsvrij veld waardoor jouw energieveld (aura) niet meer continu geprikkeld wordt door bijvoorbeeld de schadelijke 5G straling en elektrosmog. Je ervaart hierdoor meer rust om je heen, kunt je beter focussen, zoals bij een energetische healing. Je komt weer in je eigen natuurlijke energetische balans, jouw natuurlijke staat van zijn. Allemaal voorwaarden voor diepe meditatie!
Orgonite is bij uitstek geschikt voor meditatie omdat het niet alleen rust, maar ook heling brengt in de fijnstoffelijke energieën. Door te mediteren met orgonite kun je deze helende energie ook met jouw intentie meenemen naar de thema`s / blokkades in je onderbewustzijn waar je heling in wilt aanbrengen.

Meditatie wortelkruk met orgonite: voor een directe aardeverbinding/aarding en goede gronding, ontspanning en doorstroming van het fysieke lichaam. Je zit meteen in een stralingsvrij energieveld waardoor je meteen de rust om je heen ervaart. Meer over meditatie en stilte vind je hier; https://www.esoterische-techniek.nl/service/meditatie-en-stilte/

Omdat ik gecertificeerd Healing Arts therapeute en docent ben, verwerk ik ook de Liquid Lights Frequencies remedies in alle Orgonite producten en dus ook in de meditatiekrukken.
 
Gratis verzending vanaf € 100,- binnen de Benelux.
 
© Copyright esoterische-techniek.nl