Orgonite kegel of orgonite cone met verschillende combinaties van edelstenen/mineralen.

Een orgonite cone zuivert de atmosfeer en harmoniseert de energie. De orgonite schoont de belastende en verstorende energieën op, zoals elektrosmog en elektromagnetische straling (5G). En genereert tevens positieve levensenergie.

Maar je kunt een pilon ook toepassen in een grid. Een grid bestaat uit een aantal kleinere orgonite vormen en één groot object dat als het ware de leiding neemt. Hoeveel objecten het zijn, hangt af van de situatie. Je kunt een grid rondom jezelf leggen als je wilt mediteren, maar je kunt ook je hele huis van een grid voorzien door een object in elke kamer en zelfs de tuin.
Wat goed werkt is vaak een chembuster als basis met daarom heen verspreid in verschillende ruimtes (afhankelijk van de soort belasting en grote) enkele losse orgonite pilonnen of piramides op werk- en slaapplaatsen neer te leggen. Elke situatie is anders en vraagt om een andere afstemming.

Omdat ik gecertificeerd Healing Arts therapeute en docent ben, verwerk ik ook de Liquid Lights Frequencies remedies in de orgonite van de Cone.

https://www.esoterische-techniek.nl/service/wat-is-orgonite/

Ik gebruik polyesterhars omdat een deel van zijn moleculaire structuur een keten van koolstofatomen bevat - waardoor het een "organische" verbinding is, die energie aantrekt.
Ook heeft polyesterhars een hoge mate van krimpbaarheid bij uitharding, hetgeen extra kracht op het oppervlak van het kwarts kristal veroorzaakt. Deze druk vergroot de reeds aanwezige elektrische lading op het oppervlak van het kwarts kristal, waardoor de holistische helende eigenschappen van dit mineraal worden versterkt.
Epoxy giethars bevat geen uitdampingsmiddelen en krimpt daardoor niet of nauwelijks tijdens de uitharding, waardoor de effectiviteit van de werking anders is.

Gratis verzending vanaf € 100,- binnen de Benelux.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »