Orgonite kegel of orgonite cone met verschillende combinaties van edelstenen/mineralen.

Een orgonite pilon zuivert de atmosfeer en harmoniseert de energie. De orgonite schoont de belastende en verstorende energieën op, zoals elektrosmog en elektromagnetische straling. En Genereert tevens positieve levensenergie.

Maar je kunt een pilon ook toepassen in een grid. Een grid bestaat uit een aantal kleinere orgonite vormen en één groot object dat als het ware de leiding neemt. Hoeveel objecten het zijn, hangt af van de situatie. Je kunt een grid rondom jezelf leggen als je wilt mediteren, maar je kunt ook je hele huis van een grid voorzien door een object in elke kamer en zelfs de tuin.
Wat goed werkt is vaak een chembuster als basis met daarom heen verspreid in verschillende ruimtes (afhankelijk van de soort belasting en grote) enkele losse orgonite pilonnen of piramides op werk- en slaapplaatsen neer te leggen. Elke situatie is anders en vraagt om een andere afstemming.

https://www.esoterische-techniek.nl/service/wat-is-orgonite/

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »