Orgonite cone in verschillende combinaties van diverse kristallen, edelstenen en mineralen.

 

Een orgonite cone zuivert de atmosfeer en harmoniseert de energie. De orgonite schoont de belastende en verstorende energieën op, zoals elektrosmog en elektromagnetische straling (5G). En genereert tevens positieve levensenergie.
Een cone is ook toe te passen in een grid of raster. Een grid bestaat uit een aantal kleinere orgonite vormen en één groot object dat als het ware de leiding neemt. Hoeveel objecten het zijn, hangt af van de situatie. Je kunt een grid rondom jezelf leggen als je wilt mediteren, maar je kunt ook je hele huis van een grid voorzien door een object in elke kamer en zelfs de tuin. Wat goed werkt is vaak een chembuster als basis met daarom heen verspreid in verschillende ruimtes (afhankelijk van de soort belasting en grote) enkele losse orgonite cone`s of piramides op werk- en slaapplaatsen te plaatsen. Elke situatie is anders en vraagt om een andere afstemming.

https://www.esoterische-techniek.nl/service/wat-is-orgonite/

Ik gebruik gietpolyester omdat dit ca. 3%, krimpt tijdens de uitharding waarvan ruim 2% in de vloeibare fase. Deze krimping is nodig voor de wrijving van de kwartskristallen met het metaal, waardoor de werkzame energie ontstaat.
Epoxyhars krimpt ca. 0,1-0,2%  daardoor
is de orgone werking van orgonite epoxy producten beduidend anders, dus ook de effectiviteit van het product.
 

Gratis verzending vanaf € 100,- binnen de Benelux.


© Copyright esoterische-techniek.nl