Orgone Orgonite Piramide creëert een positief krachtveld.

 
Piramides verzamelen energie en richt het in het universum. Ze maakt verbindingen met andere dimensies. Een piramidevorm stimuleert de stroom van verhoogde energievelden en buigt negatieve energieën af, zoals ongeordende, disharmonieuze energieën van o.a. 5g straling, elektrosmog, elektromagnetische straling, wifi straling.
Door externe beïnvloeding af te weren, helpt het om je eigen, specifieke gedachten te kanaliseren, door het focussen van de positieve energie IN jezelf. De werking van orgonite in combinatie met de geometrische vorm van een piramide maakt een positieve levensenergie generator die een continue werking heeft. Stress als gevolg van elektrosmog wordt geneutraliseerd door het positieve krachtveld.
De werking van een orgonite piramide is o.a. het opschonen van verstorende/negatieve energie uit jouw energieveld, alsmede de ruimte waarin de piramide staat. En daarbij een energieveld creërend dat een hogere, meer gebalanceerde en gezondere staat van 'zijn' doet ontstaan. 
Hierdoor zal de positieve levensenergie weer kunnen doorstromen. De werking van de piramide is optimaal als het wordt uitgelijnd met het Noorden, m.b.v. een kompas. Daar waar alle energiepiramides over de hele wereld op zijn uitgelijnd – dan treedt je piramide via de leylijnen in contact met een groot krachtveld.

Door de laatste technische ontwikkelingen zijn wij nu in staat om specifieke frequenties aan te brengen aan onze chembusters en orgonite producten. Je kunt op verzoek een bepaalde frequenties laten toevoegen aan je orgon product.
Te denken valt aan bijv. deze frequenties;  
7,83 Hz
Schumann resonantie
432 Hz.
Heling
888 Hz Overvloed en manifestatie

De Solfeggio Frequenties;
396 Hz: Het loslaten van belemmerende emotionele patronen als angst en schuldgevoelens.
417 Hz: Positieve verandering mogelijk maken, verwijdering negatieve energie.
528 Hz: De liefdesfrequentie, staat voor transformatie, wonderen en het repareren en helen van
              DNA patronen.
639 Hz: Verbinding van de linker- en rechter hersenhelft. Heling van relaties.
741 Hz: Innerlijk weten, ontwaken van intuïtie en expressie, reinigen en oplossen van problemen.
852 Hz: Onvoorwaardelijke liefde, helend en herstellend.

Ter informatie: Ik gebruik gietpolyester omdat dit ca. 3%, krimpt tijdens de uitharding waarvan ruim 2% in de vloeibare fase.
Epoxyhars krimpt ca. 0,1-0,2%  daardoor
is de orgone werking van orgonite epoxy producten beduidend anders, dus ook de effectiviteit. 

https://www.esoterische-techniek.nl/service/healing-arts-liquid-light-frequecies/

Gratis verzending vanaf € 100,- binnen de Benelux.
 
© Copyright esoterische-techniek.nl