Orgonite sieraden van sterling zilver 925 en koperen sieraden, Handmade door een gerenommeerde edelsmid.

 
 
Orgonite sieraden zijn voor mensen die graag iets bij zich dragen als bescherming als ze de deur uitgaan. Als je in huis orgonite hebt staan en je gaat dan de deur uit, dan kan de overgang groot zijn omdat je dan weer belast wordt de straling door o.a. wifi spots. 5G straling. Een sieraad werkt ook goed als je veel werkt achter de pc, of met een tablet en andere draadloze apparaten.
Een orgonite sieraad hanger kun je ter hoogte van het hartchakra dragen. Dat geeft niet alleen een prettig gevoel van ruimte, maar is ook een uitkomst voor mensen die hartkloppingen krijgen van straling. Doordat je de orgonite op het lichaam draagt, reageert de energie van de hanger ook op jouw directe energieveld: je aura. De straling komt daar als eerste binnen.
De sieraden zijn niet alleen functioneel, maar zeker ook mooi. 

 

In samenwerking met een gerenommeerde edelsmid is speciaal voor Esoterische Techniek een sieradenlijn gemaakt.
Het zijn zilveren (925) en koperen hangers met de hand gemaakt in het atelier en daarna bewerkt door mij met orgonite. Al deze sieraden kunnen zowel in een zilveren als koperen uitvoering worden gemaakt en speciale ontwerpen kunnen in overleg op maat worden gemaakt.

 

Omdat ik gecertificeerd Healing Arts therapeute en docent ben, verwerk ik ook de Liquid Lights Frequencies remedies in de orgonite en in alle zilveren en koperen hangers. 

 

Gratis verzending vanaf € 100,- binnen de Benelux.

© Copyright esoterische-techniek.nl