Orgone Orgonite sieraad sterling zilver 925 Amulet/Hanger Preseli Bluestone / Stonehenge steen met Lakelandite VERKOCHT

€244,00

Orgone Orgonite sieraad sterling zilver 925 Amulet/Hanger Preseli Bluestone / Stonehenge steen en Lakelandite

Gewicht 48 gram Diameter 4 cm x 0.9 mm hoog.

In samenwerking met Edelsmid Jacky de Lima is er speciaal voor Esoterische Techniek een aanvulling op de bestaande sieradenlijn gemaakt.

Het is een Sterling Zilveren (925) met keurmerk hanger, gemaakt in haar atelier en daarna door mij bewerkt met met de daarbij behorende afgestemde orgonite samenstelling. 
De hanger is voorzien van een rubber koord van 60 cm met een zilver slotje.

De hanger zorgt voor een persoonlijk bescherming tegen alle vormen van straling. Het biedt bescherming aan jouw energieveld, zodat je energiebalans niet verstoord raakt door schadelijk straling van bv. Wi-Fi of Elektro-smog, 5G straling, negativiteit, emotionele vervuiling, of andere verstorende energieën. Op deze manier ben je overal waar je bent energetisch beschermd, zowel thuis, onderweg, op je werk, drukke ruimtes of grote mensen massa`s. Creëert rust en harmonie en bouwt een positief energieveld op.

In de sterling zilveren hanger is verwerkt; Lakelandite, Preseli Bluestone, Shungite, Zwarte Toermalijn, Herkimers, Amethist, Amazoniet, Arkansas Bergkristal, fluoriet

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden. Healing is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie jij bent. De lichtfrequenties helpen deze liefde en inzicht in jezelf voort te brengen, welke creativiteit, geluk en heling van het lichaam zal openen.

De Healing Arts lichtsprays
bevatten een unieke lichttrilling, een pure en krachtige energie die verbonden is met informatievelden. Ze werken langs twee kanten. Ze herstellen de verbinding met onze lichaamsintelligentie, waardoor ons gevoel en intuïtie sterker worden. Op die manier vergroten ze onze zelfsturing en mogelijkheid tot zelfgenezing. Daarnaast versterken ze de verbinding met ons Bronbewustzijn, het Hoger Zelf en andere zelven. Dit geeft groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel en opent je voor meer liefde voor jezelf en voor anderen.

Licht remedies Healing Arts;

Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld te versterken zodat als je bij jezelf blijft. Het biedt bescherming tegen alle vormen van verstorende en schadelijke straling, stimuleert het afweersysteem en beschermd je tegen omgevingsstress. 

I Am 1 love Liefde voor jezelf. Brengt je in verbinding met je hart: je puurste staat van zijn. Het hart is in het Nu en heeft geen last van verleden en toekomst. Liefdevol zijn, je eigen liefde en essentie, blijheid, overgave.

Electro Essence  is een emotionele ondersteuning bij aanwezige vrees en de spanning die je ervaart van elektrische en elektromagnetische straling. 

Energy Shield Beschermt en reinigt het energieveld van schadelijke invloeden van buitenaf.
Zorgt voor innerlijke vrede en rust, reinigt vastzittende energieën en het kanaal tussen hoofd en hart. Verstrekt de levensenergie en de bron van liefde en kracht in jezelf. Beschermt tegen straling en elektromagnetische smog. Verstrekt het kruinchakra en maakt mentaal sterk en geeft duidelijkheid in je doel.

Nano goud is een supergeleider met ultrakleine deeltjes puur goud.

Preseli Bluestone is dezelfde krachtige steen als de binnenste cirkel van Stonehenge (Stonehenge steen) en heeft een krachtige magische aura, met een hoge paramagnetische resonantie die focus, stabiliteit en verankering in de energie van de aarde geeft, de energie is erg stabiel.
Preseli Bluestone heeft een sterke verbinding met de elektrische impulsen geproduceerd door het menselijk lichaam, en heeft een bijzonder sterke verbinding met het hart. 
Deze steen wordt aanbevolen voor persoonlijke groei, een sterke aarding, helpt ons te verankeren in de energie van de aarde. Het heeft een sterke verbinding met Moeder Aarde en genereert daarbij beschermende energieën.
De Preseli Bluestone is sterk verbonden met de tellurische of drakenstromen van de aarde die je kunt gebruiken voor persoonlijke en aardse genezing. 
Door de meridianen in balans te brengen en de energetische harmonie te herstellen, creëert de steen de kernstabiliteit voor de fysieke en energieke lichamen. Helend ook voor oor-, neus- en keelproblemen en werkt het stimulerend op het immuunsysteem, brengt lichaamsenergieën in balans en help bij jetlags. Het is een energieversterker die op alle niveaus bescherming biedt.
Het verbetert de elektrische communicatie door het hele lichaam, om het immuunsysteem in balans te brengen en te versterken. De elektrische verbinding stopt daar niet, maar helpt ons om te linken in het elektromagnetische veld van de aarde zelf. 
Preseli Bluestone worden gebruikt om de lagen weg te halen die onze persoonlijkheid en geloofssystemen hebben gevormd door omgevingsfactoren, zodat we ons de kern van wie we zijn kunnen herinneren. Bevordert verandering, een nieuw begin door deuren te openen naar nieuwe mogelijkheden, vervulling van je dromen, doelen en idealen, de steen sluit je opnieuw aan op je oude weten. Preseli Bluestone kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot onze dromen en de diepste delen van het geheugen. Het vergemakkelijkt wedergeboorte en uitstekend is voor multidimensionale reizen. De Preseli Bluestone zorgt voor gemoedsrust en kan ontspannend zijn bij het verlichten van fobieën, slapeloosheid, angst, en paniekaanvallen. Ze hebben een energie die je zowel zal kalmeren als energetiseren en dit zal op dat moment afhangen van je behoeften.

Lakelandiet is een prachtige combinatie van Bytowniet (geel/gouden Labradoriet) met Basalt.
Deze steen is 470 miljoen jaar geleden gevormd in het Lake District in Engeland.

Basalt is een vulkanisch gesteente die uit gesmolten magma is ontstaan en die sterk magnetisch is. Omdat de steen een metamorfose heeft ondergaan helpt het bij transformatieprocessen en bied het stevige steun bij levensproblemen. Basalt laat iemand soepel stromen terwijl diegene toch geaard blijft. Het laat ons beseffen dat we hulp krijgen om de ziel te polijsten.
Basalt is een beschermende steen die in het oude Egypte door zijn sterke magnetisme geassocieerd werd met de onderwereld en het herstel van het leven. Basalt is nuttig voor het verkennen van je innerlijk zelf, het vergemakkelijkt emotionele onthechting, schenkt geestkracht en stabiliseert emoties en stemmingswisselingen. Het helpt je om onder druk veerkrachtiger te zijn en te herstellen van levensproblemen en alles in een positiever perspectief te zien. Ook zet de steen woede om, vooral als die op een zeer diep niveau wordt vastgehouden. Deze steen laat ‘zweverige’ mensen aarden en verankert het fysieke lichaam in de aarde en de ziel in het fysieke lichaam. De steen vermindert stress en handhaaft de structuur van het lichaam, brengt die zo nodig weer in lijn en geeft spierkracht en cohesie aan de motorische functies. Basalt helpt ook je energieniveau zo hoog mogelijk te brengen.

Gouden Labradoriet (Bytowniet) werkt zeer krachtig op je zonnevlechtchakra en leert je om je kracht en wil op de juiste wijst te gebruiken. Deze steen is niet alleen verbonden met de energie van de zon, maar ook met de centrale zon van ons Universum, wat de thuisbasis, het spirituele centrum en de oorsprong van bewustzijn in de kosmos is. Hij geeft vreugde en kinderlijke speelsheid. Gouden Labradoriet brengt moed, vitaliteit, uithoudingsvermogen, helder denken, innerlijke kracht, mentale activiteit, spirituele focus en doelgerichtheid. Deze steen helpt je het Goddelijke Patroon van het leven te zien, kalmeert je emoties en helpt je acties te ondernemen, vooral als je de neiging hebt om dingen uit te stellen. Goed voor hen die onzeker zijn in nieuwe situaties. Gouden labradoriet sterkt je zelfrespect maakt je talenten zichtbaar. Goed voor de nieren, bedplassen, de galblaas, de milt en voor de spijsvertering. Het reinigt en ontgift het lichaam. 

Lakelandiet heeft een unieke energie. Het voelt alsof hij uit een ver verleden komt, hij helpt je om in contact met je voorouderlijke tijdlijn te komen en om van je afkomst te leren. Lakelandiet geeft je het gevoel verbonden te zijn met de aarde. Hij grond je in je centrum, maar het is ook een emotionele steen die verbonden is met het element water. Hij helpt je om emotionele familieproblemen te doorgronden en houdt je daarbij emotioneel in balans. Lakelandiet is een steen van diepe compassie en heling.

Shungite biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling zoals de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere draadloze apparatuur en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt, zuivert en ontgift de steen de ruimte waarin de steen geplaatst wordt. Fysiek versterkt de steen het immuunsysteem, hersteld de emotionele balans, steunt cellulaire stofwisseling, neurotransmitters, spijsverteringsstelsel en filtratiesysteem, verlicht pijn, werkt verkoelend, ontgift, werkt anti bacterieel en ontstekingsremmend, optimaliseert de weerstand van de algehele gezondheid.  Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid. Shungiet is een snelle absorbeerder van negatieve energie, elektromagnetische frequentie en schadelijke effecten op gevoelige energiesystemen.

Arkansas bergkristallen zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië. De energie is heel erg zacht. Fysiek zijn ze harder dan gewoon bergkristal. Hun kracht en uitstraling is enorm groot. Het zijn echte lichtbakens, hun lichttrilling is bijzonder hoog, ze bevatten hoge galactische informatie die ze kunnen aarden. Door hun krachtige, stralende en hoge lichtfrequentie kunnen ze heel veel voor ons doen in onze ascensieontwikkeling. Ze zuiveren tot in heel diepe lagen van ons bewustzijn. Ze helpen bij het verankeren van het hogere zelf en verhogen je trilling waardoor blokkades worden aangepakt. Ze transformeren alles wat nog niet “licht” is. Ze neutraliseren ook aardstralen. Arkansas kristallen zijn verbonden aan het hoogste goddelijke licht, het Kristallijne Licht en ook met de Meesters en Engelen. Ze zorgen voor een enorme stroomversnelling in je groei. Dit is een echt Lichtwerkers en Ascensiekristal.

Herkimer diamant dit zijn kristallen met een enorme lichtkracht en zijn krachtige healers. 
Het zijn manifestaties van spiritueel licht dat vaste vorm heeft aangenomen. Deze steen geeft energie en bevordert creativiteit. Zeer krachtig kristal om mee af te stemmen. Het stimuleert de mediamieke gave. Ze zijn zeer behulpzaam bij het herinneren en duiden van dromen, omdat ze je helpen in de droom bewust te blijven terwijl je dat fysiek niet bent. Ook zijn ze zeer behulpzaam bij inter-dimensionaal werk. De steen bevrijdt en transformeert en brengt het doel van uw ziel naar boven. Door hun vorm zijn ze ideaal om zowel energie uit te zenden als te ontvangen. Ze ontgiften en beschermen krachtig tegen elektrosmog, radioactiviteit, straling en besmettelijke ziekten. Ze maken je aura glashelder en je energie schoon. Deze kristallen geven je een gevoel van gelukzaligheid en verhogen je trilling en helpen je op je pad naar ascensie, terwijl je toch in je fysieke lichaam blijft en verbonden blijft met de aarde. Dit is het proces waarbij materie van geest wordt doordrongen en waarvoor velen nu geïncarneerd zijn. Ze worden ook gebruikt om vortexen tot stand te brengen voor heling van Moeder aarde of om een ruimte te reinigen. Ze zijn goed voor de ogen en kunnen je algehele fysieke uithoudingsvermogen en energie peil ondersteunen.  

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen