Persoonlijke Reacties over de Orgonite en Chembusters van Esoterische Techniek

 

Ben je benieuwd naar de reacties en beoordelingen van klanten? Je vindt ze op deze pagina.
Alleen op deze manier krijg je een beeld van de kwaliteit van onze producten.

© Copyright esoterische-techniek.nl

 

Positieve veranderingen

“Een tijdje geleden bestelde ik bij u een orgonite hanger en een orgonite raamhanger.  Na dit een tijdje in huis te hebben en de hanger dagelijks te dragen merken we toch een positieve verandering in onszelf.  We voelen ons rustiger en toch wat energieker. We merken zelfs dat de negatieve mensen niet direct meer langskomen. Dit is voor ons een bevestiging dat de hanger en raamhanger hun werk doen.

Daarom hebben we ook beslist om een orgonite meditatiekruk te bestellen omdat we in huis  een aangename, rustige sfeer willen creëren waar positieve mensen huiskomen. Ik zou het ook willen gebruiken als meditatiekruk en omdat het mooi is.

Ik werk als kleuteronderwijzeres en in de klas merk ik dat de kleuters regelmatig bij me komen om de hanger vast te nemen.  Ze vinden het mooi en willen het aanraken. Ik merk ook wel bij mezelf als de kleuters het soms moeilijk hebben, ik bij mezelf kan blijven en de rust ervaar zonder me zenuwachtig te maken.

Ik wou je dit toch even meegeven dat wij jouw kunstwerken mooi vinden en dat we toch zelf ondervinden dat ze werken. 
Bedankt voor de energie , tijd  en liefde dat je in je kunstwerken steekt.”

Groetjes

Kathy Mortier

 

Orgonite hanger Aquamarijn

Hallo Sandra,

"Bedankt voor je snelle reactie, het is nu helemaal duidelijk hoor.
Ik heb de hanger om en half uur later voelde ik mijn linkeroor al. Ik ben slechthorend en draag hoorapparaatjes. Die stralen natuurlijk ook. Ben benieuwd of het ook nog effect heeft op mijn gehoor."

Hartstikke bedankt en hartelijke groet, 

Anita Humblet 

 

Plasma Piramide

"Een korte samenvatting van de piramide met Gans: ik heb het idee dat sinds ik de piramide heb, meer energie heb gekregen, vooral in de ochtend kan ik meer dingen doen dan voorheen. Verder zie ik er minder moe uit.  Dit geldt ook voor mijn man. Wat ik heel belangrijk vind, is dat ik vrolijker ben. Ik neem de piramide elke avond mee naar de slaapkamer en in de ochtend naar de woonkamer. 

*Mijn zus heeft ook een piramide en zegt dat er een soort rust in huis is. Er wordt bijna geen ruzie gemaakt, haar man toont meer begrip en haar kinderen zijn niet meer zo kil. De piramide is zoetjes aan verhuist van boven op de kast naar de vensterbank. Mijn zus is er heel blij mee. Zij durft meer voor zichzelf op te komen en kan zich beter uiten. Haar dochter heeft geen hoofdpijn meer. 
*Mijn zoon en zijn vriendin ervaren ook rust in hun huis. Zij slapen stukken beter. Mijn zoon is ook wat flexibeler geworden. Op het werk durft hij meer besluiten te nemen. Mijn schoondochter is ook zelfverzekerder geworden."

Bedankt voor de prachtige orgonite die je maakt, ze zijn stuk voor stuk allemaal heel prachtig met een bijzondere werking!
Lieve groet,
Evie

 

In mijn kracht

 "Ik heb de chembuster en de pyramide binnen!
Ik voel al meteen in mijn lijf! Geweldig! Ik kan ook veel beter in mijn kracht zijn. Fantastisch! Ik ben er super blij mee!!
Heel erg bedankt en ook voor de extra buisjes! Heel fijn! Het geeft me weer moed om verder te gaan! Op dit moment is het met mijn gezondheid nl niet zo best gesteld, maar de energie die er nu in huis komt voelt fantastisch!
Nogmaals heel erg bedankt en waarschijnlijk tot een volgende bestelling!"
Veel groeten!
Esther van Cruchten
 

Pure Liefde

"Lieve Sandra, Ik ben flabbergasted, echt wat een schoonheid en ik voel pure liefde die erin is gestopt, tranen stroomde toen ik hem uitpakte wat een pracht, ben heel blij dat ik me deze mooie buster heb gegund, dank je wel ook voor de Traveler, heel bijzonder met Preseli Bluestone, een van mijn lievelings stenen, ik voel echt nu al blijheid in mijn lichaam en vooral rond mijn hart. Door de jaren heen geregeld orgonite in handen gehad, maar zoveel shit zit ertussen, echte plakzooi echt een verademing jouw orgonite, heb ook nog altijd een hanger en wat kleine dingetjes in huis staan van jou, de lemniscaat staat al jaren op mijn nachtkastje, en de andere kleintjes in iedere kamer. Ooit maakte een kennis 2 busters voor mij, daar zat en zit ook liefde in, maar deze voel ik echt de kracht nu al van komen.
Heel erg bedankt,"
Lotus Seda

 

Voor de hond

" Ik heb de hanger in goede orde ontvangen en nu een ruime week in gebruik. Ik heb zeker de indruk dat het wat met haar doet! Dank voor de fijne service en ik kom zeker nog eens bij je terug".
Hartelijke groet,
Stephanie Sanders

Fantastisch

"De hanger die ik heb  gekocht bij je is in 1 woord fantastisch. 
Op het moment dat ik hem aandeed voelde ik hem gloeien...werd een beetje duizelig. 
Ik voel me meer gebalanceerd, en heb meer persoonlijke kracht en voel me dichter in mijn lichaam.
Dank je voor de hanger en de liefde die jij in je werk stopt. " 
Sebastiaan Elzinga

Energetisch Lichter

"Een tijdje geleden heb ik een prachtige orgonite cone en 2 orgonite hangers bij je besteld. Best spannend vond ik, want dit soort producten koop ik het liefst 'live' zodat ik de stenen kan voelen en 'weet' of de steen goed is voor degene (of de ruimte) voor wie ik het koop. Toch had ik meteen een goed gevoel bij jouw site, intentie en kunstige producten. En dat blijkt helemaal terecht want de cone en hangers zijn niet alleen prachtig, maar ze doen ook precies waar ik ze voor uitgekozen heb. 
De cone geeft een heel fijne sfeer aan de ruimte en maakt de ruimte energetisch lichter. En onze hoofden vrijer van ruis. Onze 2 katten reageerden er ook meteen heel zen op. Erg grappig en mooi om te zien! En de hangers idem dito. Deze producten bevielen ons zo goed dat we inmiddels nog 2 cones besteld hebben met een andere samenstelling en met (vanuit onszelf) voor elke cone een eigen, passende intentie. 
Onze eet-, woon- en slaapkamer hebben nu een prachtige cone en de werking is bizar! Je voelt de heldere, schone energie stromen! We slapen allemaal, ook de katten, dieper en beter en persoonlijk merk ik dat mijn dromen me steeds meer op bijzondere plekken brengen. Ik kijk echt uit naar die avonturen en herinneringen, al zijn ze soms best even intens. Het past precies in mijn pad en ondersteunt mij in die ontwikkeling merk ik. O, en de traveler en mini orgonite voor op mobiel of IPad die ik de 2e keer ook besteld heb zijn ook top. De traveler met preseli bluestone is sterk zeg! Voor zo'n klein kokertje... Wauw!
Sandra, dankjewel voor de passie, healingkwaliteiten en liefde die je overduidelijk in jouw energetische kunstwerken stopt! Dit was vast niet de laatste bestelling. En superleuk dat je er de 2e bestelling een flesje bergkristal hebt bijgedaan! “

Warme groet,

Uschi

 

Match

"Hartelijk dank voor het toezenden van de hanger Lapis Lazuli. Ik ben er heel erg blij mee.
Fantastisch om te lezen hoe de steen tot stand is gekomen. 
Toen ik hem om deed voelde ik meteen al dat het iets met me deed."
Jeanet Baak

In Harmonie

“ Twee weken geleden heb ik een rode chembuster bij je gekocht en ik wil nog even zeggen dat ik ‘m prachtig vind!!!! Alles is zo mooi in harmonie met elkaar!!! “

Met hartegroet,
Erna

 

Meditatiekruk

Heb er afgelopen weekend ” opgezeten “.. bijzondere ervaring!
Mooi stukje werk, kunst bijna.. niet goedkoop maar dat maakt niet uit als het echt werkt, en dat doet het!
Ik voelde de energetica en voelde het leven weer door mijn meridianen stromen! Leek net een kristallen bol die in mijn lijf rond ging, heel bijzonder! Ook had ik al maanden last van vreselijke hooikoorts, netelroos en de hele pollenfamilies en straling van de apparaatjes die je in handen hebt of waar je met mensen met zware energie in aanraking komt.. echt, het werkt! Mijn vreselijke vlekken zijn weg, de jeuk en de rust keert na zo iets in je terug, super.. ga er voor sparen.. deze kosten rond de 350 euro, mocht hem bij mijn buurvrouw proberen. Ervaring apart als hsp-er zo wie zo geweldig deze uitvinding, hulde aan Sandra!

Luna 

 

Gelukkig en tevreden

"Ben helemaal gelukkig mijn chembuster is gearriveerd... wow dat heeft een power zeg, meteen alsof ik veel dieper kon ademen en echt berglucht geen gewone lucht, ik voelde het ook aan mijn keelchakra en voorhoofdschakra niet onaangenaam hoor.
Heb het voorlopig even ergens neergezet in de buurt waarvan ik denk dat het ongeveer moet komen toch nog even wichelen en pendelen, het is nu minder abstract want het is er en duidelijk aanwezig, ben 100% tevreden. Het is ook echt een mooi ding en is vast niet het laatste wat ik bij je koop."

Groetjes van een zeer tevreden klant.

Anastasia Lie

 

Meditatiekruk ervaren

Hetzij is een supermooie ervaring om te ervaren Ik heb er nu een in huis staan en ook een hele mooie piramide. De krukjes zijn ook werkelijk verbonden met lichaam en geest om in een goede meditatie te gaan nemen. Al met al de moeite waard om aan te schaffen. Het geeft werkelijk waar energie, het verschoont en zuivert zowel in en rond het huis, ook wekt het het verleden en de emoties om los te kunnen laten. Ik voel me enerzijds energieker, anderzijds ook vermoeid en komen echter ook wel vele emoties los. Zo komen er ook hele mooie en nieuwe dingen op mijn pad….

Mosa

 

Healing Devices

" Thank you, Sandra, for making these beautiful orgonite devices.
They are both amazing; I could feel the energy shift within me and my home upon their arrival.
I actually experienced several positive synchronistic events right away, and felt more in alignment with my inner truth.
I have been wearing the pendant continuously and have the cone in the center of the house.
They continue to work their good magic and are a blessing to me and my home.
Thank you, again, for creating these healing devices." 

Shelly, Californië


Resonantie op hartsniveau

"Ik heb zojuist de orgonite ontvangen, wat is ie prachtig! Toen ik hem op de site zag voelde ik zoveel blijdschap!
Hij/zij ontroert me en staat nu te pronken in de huiskamer. 
Dank je wel voor het uitdragen van je talenten in deze wereld "

Lieve groet, Michèle Huijs

 

Advies

" via het advies van een collega therapeut van de healing arts ben ik bij jou terecht gekomen. 
Ik heb orgonite in mijn slaapkamer en praktijkruimte geplaatst. Het voelt anders aan, de energie is lichter. In mijn praktijkruimte zijn de cliënten rustiger en de ruimte blijft goed gereinigd en dat vind ik ook erg prettig. Ik slaap beter en heb geen vervelende dromen meer, mijn kleindochter komt s`ochtends ook uitgerust uit bed."

M.B.

 

Gezondheidsredenen

"De aanleiding van de aankoop van orgonites is vanwege gezondheidsredenen. Ik heb een spierspanningsaandoening en de orgonites helpen met het doorstromen van de energie. Orgonites helpen ook om dieper te mediteren.
Orgonite energie geeft rust in je hoofd en als je meerdere orgonites in je woning hebt. is het alsof je in een koepel van orgonite energie leeft. Je blijft ook meer bij jezelf. Ik ervaar een verbetering van mijn gezondheidsklachten. Ik zie orgonite energie ook als een energetisch medicijn. Ik hoop dat de orgonites straks bij iedereen in huis staan."

Anoniem

 

Energie is lichter

"De reden van de aankoop is dat er bij ons in huis heel veel apparaten worden gebruikt. Telefoon, tv, ipad, computer etc. De kinderen gamen heel veel. Onze kinderen zijn erg gevoelig voor externe prikkels, waaronder ook straling. We wilden graag een rustige ruimte creëren. Ieder van ons heeft een orgonite hart. Ik merk in de woonkamer dat de energie lichter en rustiger is. Dit ervaar ik als prettig. De ruimte voelt opener en rustiger. Wat betreft het dragen van het hartje, kan ik niet veel over zeggen. Het is bij mij niet een gevoel van ervaren maar eerder het weten. Ik weet dat het goed is en goed voelt. Ik draag het iedere dag. Misschien stop ik daar mijn eigen intentie in. Voor mijn gevoel is dit ook goed."

Chantal K. v.d. B.

 

Zachte Ruimte

''Ik heb veel plezier van de pilon die je voor me gemaakt hebt. Het voelt als een zachte ruimte nu, bij mijn werkplek. Liefdevol, zacht en vooral r u i m. En daarbij is hij ook een lust voor het oog!''

''Heel fijn, dank je wel!''

Elke

 

Vooruitgang

We hebben nu een tijdje de energie fontein/chembuster en orgonite pilon en hangers in huis. Het heeft even geduurd voordat de balans er was, maar het was meteen welkom. De kids en ik hebben een mooi plekje uitgezocht. Ook dragen we de hangers zo vaak mogelijk. Mijn zoontje slaapt goed en ik heb wel het idee dat als hij verkouden wordt, het niet zo lang duurt. Zijn herstellingsvermogen schijnt omhoog te zijn gegaan.

Judith

 

Stukje verder

''De chembuster staat op een plek in huis waar veel straling is. De energie werkt direct ter plaatse en was meteen voelbaar. Dit voelde voor ons direct goed. De energie in ons huis is lichter, helderder, transparanter en luchtiger. Wij hebben het gevoel dat wij met een veranderingsproces bezig zijn. Er gebeurt van alles. Ook gebruiken wij de chembuster om onze doelen voor de toekomst eronder te leggen op het gebied van gezondheid, (zelf)vertrouwen, rust etc. Sinds de energie van de chembuster bij ons in huis is, merken wij ook dat nieuwe mensen op ons pad komen en zo komen we steeds weer een stukje verder in de ontwikkelingen.”

Hans en Jolanda Helwegen

 

Betaalbaar

''Vlakbij ons huis staat een elektriciteitsmast. Als ik er onder loop, voel ik het. Daarnaast doe ik veel computerwerk. Daarom heb ik een ketting gekocht en een kleine orgonite voor op mijn nachtkastje. De ketting helpt mij wel. Ik doe hem 's avonds af en leg deze ook op mijn nachtkastje. Ik slaap beter en ik voel mij beter, met minder hoofdpijn. Je hebt een mooie site met betaalbare orgonite. Ik zal vast nog wel eens een ketting bij je bestellen. Ik zie er nu een hele leuke bij hangen… Ga gewoon zo door!”

Ellen

 

Lichtere sfeer

''De objecten zet ik graag neer in een ruimte of op dingen die een zware energie bij zich dragen, om zo een lichtere sfeer te krijgen. Zo heb ik een keer een paar orgonites meegenomen naar de plek waar ik met de voogd van mijn zoontje afsprak. Dat is natuurlijk een belaste situatie. En inderdaad werd de sfeer positiever en rustiger. Heel prettig.”

Anoniem

 

Cliënten zijn rustiger

''Ik heb orgonite in mijn slaapkamer en praktijkruimte geplaatst. Het voelt anders aan, de energie is lichter. In mijn praktijkruimte zijn de cliënten rustiger en de ruimte blijft goed gereinigd. Ik slaap beter en heb geen vervelende dromen meer.”

Marjo

 

Hartsenergie

"In eerste instantie droeg ik het hart op mijn hartgebied en kreeg daarop de reactie dat die mijn hartsenergie daar blokkeerde. Dus heb die lager gehangen. Op die hoogte leer ik wel opletten dat ik die niet stoot aan de tafelranden. Ik voel me krachtiger. 
Regelmatig krijg ik positieve reacties op jouw mooie orgonite amulet hart."

Maureen

 

Nieuwe energie in huis

"Vandaag de chembuster ontvangen, prachtig is die! 
Ik had hem snel uitgepakt, want we moesten weg. 
Toen we een paar uur later weer thuis kwamen, hadden we zoiets van wat is hier gebeurd? 
O, het is de nieuwe chembuster, die al aan het werk is gegaan! 
Een hele andere, mooie energie in huis, heel aardend ook.
Super bedankt voor het mooie cadeautje erbij"

Pauline

 

Meditatiekruk

" De meditatie kruk is een prachtige combinatie van orgonite, versteend hout en kristallen, deze kruk kan ik zelf op zitten als ik mensen een energetische healing geef of ik laat de cliënt erop zitten zodat je voldoende geaard bent tijdens de healing. Toen ik bij jullie op de kruk ging zitten, werd het wiebelige en prikkende gevoel uit mijn benen en de pijn in mijn heupen minder werd op dat moment. Ik kwam bij jullie vandaan en voelde me prima, geen pijn meer. Een dag later voelde ik nog wel iets , maar veel minder heftig. 
Dit is zoals ik het ervaar en ook mijn cliënten komen weer in harmonie, doordat de blokkades worden opgeheven "

Marina J.

 

Sneller de diepte in

“De chembuster heb ik gekocht omdat ik hem heel mooi vond. Ik heb de chembuster verbonden met alle mineralen die ik in mijn huis heb. Voor mijn gevoel is het nu rond, het klopt en het voelt lekker rustig aan in huis. Ik kan dieper in mijn meditatie, beter verbonden met het grid. Het maakt mijn gronding sterker. De chembuster staat in mijn praktijkruimte en de mensen die in mijn praktijk komen gaan steeds sneller de diepte in. De focus is sterker.”

Meike Klomp

 

Magisch

Ik werd gelijk aangetrokken door de aanblik van de orgonite schedel op de site van Sandra. De combinatie van de kristallen met de prachtige blauw groene stenen en goud en koper was magisch. Toen ik zag dat de schedel een reinigende werking had tegen straling was ik gelijk verkocht. Ik gebruik de schedel , die ik Gaia heb gedoopt, iedere avond voor het slapen om mij te ontdoen van opgelopen straling van de dag, door de schedel intuïtief langs mijn lichaam te wrijven. Ik heb als hooggevoelig persoon regelmatig last van oorsuizingen en de schedel help mij om het te verminderen. 

Mijn wolfshond wordt ook aangetrokken door de schedel en soms behandel ik hem ook ermee, hij gaat er dan echt voor liggen. Ik ben heel blij met Gaia en kan het iedereen aanraden! 

Sandra t. H.

 

Zachter en harmonieuzer
“De chembuster heb ik gekocht omdat wij graag prettige energie in huis willen, zonder al te veel straling. Ook wilden we kijken of het effect heeft op de vele chemtrails boven ons huis. Vlak voor onze aankoop hebben we de tachyonbol uit ons huis geplaatst, omdat die niet samengaat met orgonite. Ik ervaar wel een duidelijk verschil: de tachyonenergie voelt harder en vrij star aan. Ik voel nu dat de energie in huis zachter en harmonieuzer is. Wij gaan zelf door allerlei veranderingen heen, dat is al langer aan de gang. Ik heb het idee dat de orgonite die processen positief ondersteunt.”

Johanna

 

Scala aan orgonites

“Ik ben naar huis gegaan met een heel scala aan orgonites, met in gedachten een mooi netwerk te maken in en rondom mijn woonhuis en tuin. Dit omdat ik teveel ruis en tegenwerking voelde van chemische en stralingsenergie van WiFi en stroomaders. Zodra ik mijn orgonite netwerk in werking zette, voelde de ruimte in huis en tuin gezuiverd en lichter en zeker opener, want de mist was weg! Dus rustgevender, voor mij, maar ook voor mijn dochter, mijn man en rest van de mensen die bij ons binnen kwamen.  Ook mensen die het netwerk niet kennen of zien, hebben mij te kennen 
gegeven dat ze hier bij ons een oase van rust ervaren. Zelfs klanten die bij mijn man in de winkel kwamen. Ook de kinderen van mijn man kwamen naderhand nog vaker dan ze al deden, dus was dit ook weer goed en fijner voor het contact onderling.” 

Marjani

 

Ook mijn drie katten

“Ik pik alles en neem het mee naar huis omdat ik mij heel moeilijk kan afsluiten voor alle prikkels. Vandaar dat ik bij jou de chembuster heb gekocht. Deze heb ik met alle kristallen verbonden en dat voelt heel fijn aan. Met de chembuster in huis ben niet alleen ik een stuk rustiger, maar ook mijn drie katten. Het alle gehele gevoel in mijn huis is beter geworden. Als ik visite krijg, ervaren mensen het als een hele prettige sfeer. Ik heb meer rust en als ik wakker word, ben ik veel beter uitgerust. En ga ik de stad in, dan neem ik de mini buster mee in mijn zak als bescherming zodat ik minder vermoeid raak.”

Marie-Ann Mathot

 

Puur op mijn gevoel
“De aankoop van de piramide is puur op mijn gevoel gegaan: ik had hem nodig voor mijn proces. Toen ik de piramide in mijn handen had, was er gelijk energetisch verbinding. Ik ben dan ook heel happy dat ik puur op mijn gevoel de piramide heb gekocht.”

Diana Koenecke

 

Ware krachtool

“Ik heb van jou de bergkristal punt met orgonite. Op zich al héél mooi van vorm en een ware krachttool. Ik draag deze dan ook dagelijks! Wanneer ik deze kanjer tóch even over het hoofd zie, dan voel ik dat heel duidelijk! Hij geeft mij heel veel bescherming tegen prikkels van buitenaf en zorgt ervoor dat ik me nog beter kan concentreren. Bovendien geeft hij mij  een algemeen beter gevoel, niet onbelangrijk in deze roerige tijden.”

Isabelle 

 

Trilling van stilte

"Mijn dochters zijn erg blij met hun op maat gemaakte pilonen, en nu begint zich in het hele huis een veld te vormen van alle verschillende orgonites die goed verspreid door het huis staan. Er is een soort ‘trilling van stilte’ in het huis gekomen, waardoor iedereen net even wat rustiger wordt, stress sneller weer afbreekt en ik steeds meer glimlachjes zie bij alle gezinsleden. Wat een heerlijk ‘geluid’ geeft orgonite, en wat prachtig zijn de combinaties van materialen die jij maakt!”

Robbert Bloemendaal 

 

Veel gebracht

“Ik zag de orgonite schedel op Facebook en voelde meteen de klik. Sinds de orgonite schedel in huis staat, gaat alles in een stroomversnelling. De werking van de orgonite beslaat ook de tuin, die is groener en weeldiger. Alles wat stroperig verliep, is opengebroken. Alles wat onderhuids niet uitgesproken werd, kwam aan het licht. Er is veel verhelderd in huis en dat genereert een mooie universele liefdesenergie en dat voelt heel fijn. Ik merk dat ik minder vermoeid ben en beter geaard, ik voel de energie in mijn benen en voeten stromen. Mijn intuïtie is nog verder geactiveerd en dat uit zich ook in het helder voelen. Het heeft ons veel gebracht.”

Jacqueline de Gier 

 

Grote geheel

“Ik heb de orgonite boven op de slaapkamers geplaatst en toen het vriendje van mijn zoon bleef slapen (hij heeft slaapproblemen), kreeg ik de volgende morgen het commentaar dat hij nog nooit zo goed heeft kunnen slapen. In mijn tuin zorgt de orgonite er voor dat de appelboom voller is en de tuin meer in bloei staat en weeldiger is.

Zelf merk ik dat er meer conflicten naar boven komen. Ik ben mij bewuster van de informatie die bij mij binnenkomt, ik kan beter mijn grenzen aangeven. Ik kan ook steeds meer op een andere manier kijken naar de dingen die dagelijks gebeuren, alsof ik achter het plaatje van het grote geheel kan kijken. En ondanks dat ik in de overgang ben, kan ik goed slapen!”

Tanja Smith-Smit

 

Het plaatje klopt

“Vanuit mijn gevoel weet ik altijd wat ik nodig heb en zo was dat ook met de orgonite schedel. Hij staat nu in de woonkamer en ik merk een sfeerverandering in huis en in het gezin. Eerst hing er een wat zwaardere energie, iedereen was moe en soms chagrijnig en er ontstonden conflicten. Nu de schedel er een paar weken staat, kan iedereen weer beter overweg met elkaar, er is een betere balans in de energie en met elkaar. Ik denk dat er bij ons in huis energetisch wordt opgeruimd en gezuiverd en daar doen wij allemaal aan mee. Het plaatje klopt zoals het zijn werk doet!”

Martine de Gruijter

 

Heel esthetisch

‘Orgonite heeft een heel grote invloed op mijn leven. Ik kan me ‘zonder orgonite’ bijna niet meer voorstellen  Bij jou heb ik een mooie schedel en hanger gekocht en ik ben er erg blij mee. Mijn reden om toch nog af en toe orgonite aan te schaffen heeft vooral te maken met esthetiek. Jouw orgonite stukken zijn heel esthetisch, prachtig én ze werken goed. De werking is enorm positief: op mijzelf, op mijn omgeving en ook op dieren, ongeacht welke mineralen er in worden gebruikt. Het  brengt me bovendien sneller in balans in crisissituaties.’

Klaas

 

Fysieke verbeteringen

“Ik heb de orgonite schijf gekocht bij jou vanwege mijn schedels en de orgonite hartjes, door de rust die het in huis geeft als ik ze op strategische plekken neerleg. Inmiddels gebruik ik de schijf niet alleen voor mijn schedels, maar ook voor een glas water. En de hartjes zorgen voor een rustiger sfeer in huis. Dus mijn ervaring is goed. Ik heb wel degelijk fysieke verbeteringen ervaren. Mijn dieren zijn rustiger. En de kids zijn beter in de hand te houden en dat is ook wel eens fijn.”

Jacomijn

 

Direct geïntrigeerd

“Toen ik jullie site ontdekte was ik direct geïntrigeerd en heb toen de skull Juno II gekocht. Daar heb ik geen spijt van gehad. Sindsdien heeft er aardig wat transformatie plaatsgevonden. Inmiddels heb ik Juno  verplaatst naast mijn bed waar ook andere kristallen staan, en ik merk dat er meer rust op de kamer komt. Ik merk ook dat mijn fysieke gesteldheid vooruit is gegaan. Meer uithoudingsvermogen en minder extreme vermoeidheid. Ik merk dat de energie momenteel erg ‘zwaar’ is voor veel mensen en jouw orgonite zou daar zeker verlichting in kunnen brengen.”

Inez Verboven

 

Nu wel prettig

“Ik zag de chembuster voorbij komen op Facebook en deze ene deed mij wel wat. Aan de hand van de beschrijving die bij de chembuster zat, heb ik de chembuster op de juiste plaats gezet in huis. Er waren plekken in mijn huis die minder lekker aanvoelden, en dat voelt nu wel prettig aan.”

Aart-Jan

 

Altijd in de buurt

“Ik wilde het gewoon uitproberen, er was teveel straling in mijn omgeving. Het werkt: de wi-fi straling wordt veel zachter, de straling van het computerscherm is zachter. En vooral: ik ben veel minder moe gedurende de dag. Zorg dat je altijd orgonite in de buurt hebt staan!”

Aschwin Goes

 

Verre ruis

"Voordat ik voor jouw orgonite koos, heb ik veel gelezen en me geïnformeerd. Alles riep in mij: “Ja! Dit is fijn om te hebben in ons samenZijn.” Zo gezegd zo gedaan. De orgonite is rustgevend en aardend. Een vooral: de chaos in mijn hoofd door alle indrukken, is een stuk minder geworden. Echt, dat wereldse gedoe is een verre ruis geworden en dat bevalt me uitstekend.”

Mascha Malenstein

 

Constante werking

“Ik heb de chembuster besteld, omdat ik altijd een heel sterk magnetisch veld door mijzelf heen voel stromen. Verder staat er een elektriciteitskast achter mijn tuin en een kilometer verderop een enorme zendmast Dat betekent elektrosmog, ook een reden voor de aanschaf.

Wat ik vrijwel meteen merkte toen ik de chembuster neerzette, was dat de energie in de kamer zachter werd en sneller door mij heen stroomde, vergelijkbaar met het effect van het vasthouden van hoog energetisch kristal. Mijn hond viel vrijwel meteen in een diepe slaap en ook ik ben een middagdutje gaan doen... dus ontspanning brengt het zeker.

Ik ben zeker overtuigd van de constante werking van deze chembuster. Hartelijk dank voor jouw creatie!”

Anomiem

 

Beter slapen

“Er worden bij ons in huis veel apparaten gebruikt en het vermogen van orgonite om negatieve energie en elektrosmog te transformeren, spreekt me erg aan. Sinds kort ligt er een orgonite blokje op ieders nachtkastje en een skull en een pilon in de huiskamer. Het geeft me een goed gevoel , het is symbolisch en ik heb de laatste dagen goed geslapen. Ook mijn jongste stiefzoon van 14 zegt dat hij beter slaapt sinds het blokje op zijn nachtkastje ligt.

Mijn 21 collega’s van wie ik onlangs afscheid heb genomen, hebben zo’n blokje van mij gekregen. Er heerst in dat bedrijf veel stress en negatieve energie en er zijn veel apparaten, dus ik dacht ineens aan orgonite. Mijn ex-collega’s vonden het erg mooi.

Ik heb een diep geloof in de werking van orgonite en dank je voor je mooie werk.”

Marlène 

 

Hard nodig

“De bergkristalhanger met orgonite trok mij aan toen ik de foto zag, en ik heb hem gekocht. Toen ben ik gaan lezen wat orgoniet doet en ik weet nu dat dat klopt. De orgonite hanger geeft meer innerljke rusten en een hogere trilling met meer levensenergie. Ik heb voor mijn vriendin ook een hanger gekocht en zij merkt dat ze minder last heeft van de straling. Je maakt heel mooie orgoniet producten, en dat is hard nodig!”

Adjura Maats

 

Positieve ontwikkelingen

"Wij wonen in een groot pand met straling van onder meer een waterader. Twaalf jaar geleden zijn we begonnen met dit te neutraliseren. Eerst met ozaliet en benzoït, totdat ik merkte dat het niet meer voldoende was. Eerst heb ik een piramide besteld bij iemand anders en die viel mij tegen.  Ik ben toen verder gaan zoeken en kwam bij jou uit via het internet en dat voelde goed.

Toen ik jou belde voor advies, luisterde jij heel nauwkeurig naar mijn verhaal, dat vond ik een prettige ervaring. Ook omdat je mijn vragen kon beantwoorden en uitmeten wat ik voor mijn gezin nodig had met behulp van de biosensor. Dat klopte en ik had geen twijfel meer. Daarna heb ik een piramide bij je gekocht, waar ik nog steeds heel blij mee ben.

De piramide staat op de tafel en mensen die binnen komen zijn nieuwsgierig en pakken het vast. Ik heb alle andere kristallen die ik in huis heb eerst twee dagen bij de piramide gelegd en toen weer terug gelegd. Dat voelde fijn aan. Mij is opgevallen dat hoe langer de piramide er staat, hoe sneller de positieve ontwikkelingen gaan. Zelfs onze puberzoon begint meer rust te krijgen! Ik ga veel meer mijn gevoel volgen en er komt meer rust. Er vinden ook steeds meer gelijkwaardige uitwisselingen en discussies plaats.”

José Braaksma

 

Heerlijke energie

“Naar aanleiding van jouw informatie en de chembuster die je had staan, hebben wij er één gekocht. Eerst stond de chembuster in de hal naast de meterkast. Vervolgens hebben wij hem verplaatst naar de woonkamer naast de router, en dat voelt prettiger. De orgoniet schedel staat naast ons waterbed en de straling is nu weg. We slapen beiden beter en voelen ons goed, lekker ontspannen. De schedel geeft heerlijke energie. Mensen zeggen bij binnenkomst in ons huis dat de sfeer altijd goed is en het lekker aanvoelt!”

Corrie en Gerard Busse

 

Ik omarm het leven

“Op zoek naar een oplossing voor een jeugdtrauma belandde ik bij jou. Je hebt mij geholpen met een speciaal voor mij samengestelde orgonite disk. Daardoor ben ik weer dichter bij mezelf gekomen en ook weer aangesterkt: ik hoefde niet meer met licht aan te slapen.
Ik ervaar de energie van orgonite dagelijks als rustgevend, en ik heb daardoor mijn balans meer teruggevonden in mijn leven. Ik slaap dieper, mijn hoofd is rustiger. Het voelt alsof de orgonite de laatste stress zowel uit mijn fysieke lichaam als uit mijn energielichamen haalt. Ook legt de orgonite een schild om mijn bed heen als bescherming.

Het slapen zonder licht gaat prima. Ik kan mij beter concentreren, ‘s ochtends word ik vaak heel relaxed wakker en omarm ik het leven. Heel wat anders dan ontwaken met een ochtendhumeur en een lichaam vol met stress van de vorige dag!”

Anoniem uit Friesland.

 

Sneller en dieper

“Ik wist dat ik iets met orgonite wilde, maar ik kon geen vorm vinden die me ‘riep’. Dus heb ik Sandra benaderd met de vraag of zij ook iets kon maken wat ik zelf had ontworpen en die ik gericht voor healing kan gebruiken. En dat kon! Zo werden er fantastische vruchtbaarheidsbeeldjes geboren, stuk voor stuk met hun eigen energie die op een hele liefdevolle manier samenwerken als ze in een cirkel staan. Heerlijk om in te liggen en bijzonder helend.

Ieder beeldje op zich, los van de steensoort, is zowel aardend als dat het je heel snel in meditatieve sfeer brengt. Dus dat is wat de orgoniet toevoegt. Alles om je heen doet er niet toe, het is alleen jij en de energie. En die energie brengt je heel snel heel dicht bij jezelf, bij de kern van je vraag of thema. Daar hoef je zelf niet zo heel veel voor te doen, dus het werkt ook als je moe bent en alleen rust en diepe ontspanning zoekt. Het is mijn ervaring dat deze orgoniet cirkel sneller en dieper werkt dan een cirkel gelegd van gewone stenen.”

Ilonka Heideveld, het Loosterveld, Nederlands sjamanisme.

 

Minder zwaar

“De kinderen reageren goed op de energie van de chembuster, ze slapen beter en zijn rustiger in huis. Zelf heb ik veel meer energie, ik was mij niet meer bewust dat ik altijd zo moe was. Bij thuiskomst voel ik dat ik meer ruimte en rust ervaar in huis, het voelt niet meer zo benauwd. En als ik mij niet lekker voel, dan verbind ik mijn energie met de energie van de chembuster en voelt het meteen minder zwaar.”

Janice Abdoel

 

Maar rust in de tuin

“Ik kwam bij Sandra voor een Healing Arts sessie, toen ik de orgonite in de ontvangstruimte zag staan. Ik vroeg of zij iets kon maken voor onze tuin, omdat wij daar met het hele gezin vaak zitten. Wij wonen midden in de stad en ik ervaar soms de onrust in de tuin. Ook staan er zendmasten bij ons in de buurt.

Sandra heeft voor ons een chembuster op maat gemaakt voor in de tuin, met mooie groene pijpen, zodat het een onderdeel van de tuin is geworden. Ook heb ik orgonite onder de volière diep ingegraven. En in huis staat een kleine chembuster. Sandra heeft energetisch de orgonite en de chembusters met elkaar verbonden en dat voelt heel erg fijn.

Wij voelen nu zeker meer rust in onze tuin, het gevoel van onrust  is er niet meer, er is nu een balans. Ook in de volière is er meer harmonie tussen de vogels onderling.”

Fabienne

 

Verkocht

“Ik was bij iemand op werkbezoek die een chembuster van jou had staan. Toen ben ik met mijn biotensor gaan uitmeten wat de chembuster doet en uitstraalt. Daarna was ik verkocht! Vervolgens heb ik een chembuster op maat laten maken voor mijn gezin. Eén van mijn kinderen heeft ook een orgonite schedeltje en elke keer vind ik die terug bovenop mijn laptop, zo grappig hoe een klein kind dat al aanvoelt. 

Ik heb nogal onrustige buren en soms krijg ik het gevoel dat ik de chembuster moet verplaatsen. Als ik dat doe, dan is de onrust ook weg en voelt het weer goed in huis. Wij hebben verder geen fysieke klachten, en dat willen we graag zo houden. Daarom heb ik uit voorzorg de chembuster aangeschaft. De chembuster ruimt op en zuivert de energie en geeft energetische bescherming.”

C. v.d. B.

 

In opdracht
Mijn gevoel over deze orgonites is heel goed en ik had er al vele mooie berichten erover gelezen.
Er is veel veranderd zo ook bij onze hond die dus ook een nier ziekte heeft. Maar bij mij ook. Heel apart.
Oh nog wat mijn zicht zien is zelfs lichtelijk verbeterd.

En de bosjes bloemen die wij wel eens hebben staan in de buurt van het orgonite kevertje wat je toen voor mij hebt gemaakt die bloeien soms wel 2 weken nooit gedaan bij me maar nu. En mijn orchideeën doen het zo goed super gewoon

Karin Eagle Star Talen

 

Veel minder last

“Wij zagen de orgonite producten bij je staan en het trok ons aan. Toen zijn wij intuïtief gaan voelen wat bij ons past. Nu staat bij ons in huis de chembuster in de ‘verstoorde hoek’ zoals wij dat noemen. In die hoek staat alle apparatuur zoals de computer en de tv. En elke keer last als ik de iPad erbij had. Drie is teveel zeg maar. als ik daar met de IPad ging zitten, kreeg ik last van mijn hand waarin ik de muis vast hield. Sinds de chembuster daar staat heb ik hier veel minder last meer van. Mijn lijf voelt prettiger aan, het gevoel van zenuwachtigheid of het gevoel dat je weleens hebt als je bloedsuikerspiegel te laag is, wat ik kreeg van de straling, heb ik niet meer.

Als we bezoek krijgen, vragen ze vaak wat de chembuster is en doet: het valt dus wel op!”

Anoniem

 

Eigen kern

“Ik was al enige tijd nieuwsgierig naar orgonite, maar vroeg me toch ook af: ‘heb ik het echt nodig en werkt het echt?’. Op advies van Sandra ben ik gaan kijken en vooral voelen wat het nu werkelijk is. Ik voelde een verbinding met een orgonite waar schelpen in waren verwerkt. Deze verbinding sloot aan op het proces waar ik op dat moment mee bezig was. Ik kon mij er verder voor openstellen en ervoer toen een mooie aansluiting.

Na de aankoop heb ik de pilon bij mijn bed geplaatst naast het stopcontact. De volgende dag voelde ik dat de energie van mijn lichaam lichter was. Omdat ik heel gevoelig ben, kan ik het verschil goed merken. Normaal heb ik last van de zware stroperige energie van elektrosmog als ik wakker word en dat voelt vervelend aan. Met de orgonite naast mijn bed voelt het een stuk fijner, frisser en ben ik opgewekter en meer uitgerust als ik s`ochtends wakker word. Het lichaam herstelt ‘s nachts beter.

Het antwoord op mijn vraag is dus: ‘ja’. De orgonite haalt de zwaardere energie die voor mij niet bruikbaar is uit mijn lichamelijke systeem. Daardoor kan ik beter bij mezelf en bij mijn eigen kern blijven.

Ga zo door met het mooie werk wat je doet en maakt.”

Thijn Evers

 

Orgonite sessie-stoel

“Toen ik de orgonite stoel op de website zag staan, kwam er meteen een mooi idee bij mij binnen. Ik ben gaan kijken bij Sandra,  en ben natuurlijk eerst op de stoel gaan zitten. Mijn ervaring op de stoel begon bij een tinteling in de voeten die steeds verder omhoog liep in mijn lichaam. Het zware gevoel verdween uit mijn lichaam en ik voelde dat ik stevig in mijn gronding werd gezet, de aardeverbinding om in het hier en nu aanwezig te kunnen zijn. Ik werd er blij van!

Na deze ervaring heb ik Sandra  de opdracht gegeven om speciaal een stoel voor mij te maken, energetisch afgestemd op mijn praktijk.

Ik heb de stoel in de wachtruimte geplaatst van mijn praktijk en het effect was opmerkelijk. Allereerst zag ik dat de cliënten steeds eerder aanwezig waren voor de sessie, om nog even op de stoel te kunnen zitten - zich zowel op te laden als te ontladen zoals sommige cliënten het noemen. Vervolgens merkte ik in de sessies met de cliënten dat zij helderder en duidelijker waren in hun bewoording. Zij konden beter bij zichzelf komen om aan te geven waar het om ging. Er waren ook cliënten die vroegen om tijdens een sessie op de stoel te mogen zitten. Dus de tweede  ‘orgonite sessiestoel’ is in de maak bij Sandra!”

Niels

 

Voel me beter

“Ik werk met en vertrouw op mijn pendel en het contact met mijn Hogere Zelf, ik werk met resonantie. Zo kwam ik uit bij Sandra’s orgonite.
Door de orgonite voel ik me een stuk beter. En niet alleen ik, want ik gebruik de orgonite pilon, schedels en chembuster ook in de behandeling met mijn cliënten, zowel in het directe contact als op afstand. De orgonite zorgt ervoor dat de cliënten beter in hun eigen kracht en gronding komen.  Ik gebruik de orgonite ook in combinatie met kristallen, edelstenen en remedies en dat werkt ook prima.

Mijn ervaring: orgonite versterkt je geestelijk en lichamelijk. Ik behandel ook huisdieren met de chembuster en zie hoe ze erop reageren en tot rust komen als ze de energie van de orgonite of chembuster ervaren.”

Marina Janssen

 

Meer rust

“Toen ik bij jullie was, zag ik alle orgonite producten staan in de ontvangstruimte. Door ze zelf mee te maken en door de bijbehorende informatie wilde ik de orgonite en chembusters wel uitproberen. Onder andere omdat wij vlak bij onze woning en zaak een grote zendmast hebben staan en ik de straling wel vervelend vond. Ik heb een chembuster speciaal op maat laten maken voor in ons huis en een chembuster op maat afgestemd op de zaak. In huis merkte ik al snel verbetering bij mezelf, ik had geen onheimlich gevoel meer en het voelde veel rustiger.

Daarna kwam de chembuster voor de zaak. Sandra heeft beide chembusters energetisch met elkaar verbonden en op elkaar afgestemd. Ook in de zaak merkte in dat er meer rust kwam, het voelde minder gejaagd. Voor de klanten voelde de sfeer in de zaak prettiger aan, en ook de medewerkers voelden zich prettiger, rustiger en konden zich beter concentreren op hun werk. Voor ons allemaal is er meer balans tussen werk en privé gekomen, het voelt harmonieuzer. Kortom: het werkt echt! Ik verwijs dan ook mensen die zelf een praktijk hebben, door naar Sandra. Zoals de schoonheidsspecialiste: ook zij ervaart nu meer rust in huis en in de praktijk.”

Gerie 

 

Serene sfeer

“Tijdens de eerste twee weken kwam er een serene sfeer in huis. Zelfs de kat reageert anders, ze begrijpt meteen wat ik bedoel. Mensen die bij mij in de praktijk komen, ervaren nu rust. De reset van de energie is duidelijk voelbaar aanwezig. Diepere processen bij de cliënten dienen zich aan, maar ook bij mezelf, ik ben zekerder van mezelf: een ‘zeker weten’. Cliënten werken ook met de orgonite Preseli Bluestone piramide, dat geeft prachtige resultaten tijdens de sessie.”

Praktijk Coaching Venlo

 

Uitgeslapen opstaan
“Ik ben heel blij met mijn chembuster. Hij is heel mooi en mijn vogel en ik voelen ons heel fijn erbij. Ik woon in een appartement met veel straling, maar sta nu uitgeslapen op. Het voelt heel goed voor mij!” 

Toos Bijl

 

Huis voelt weer als thuis

‘Ik werd door een vriend meegenomen en toen heb ik kennis gemaakt met de orgonite en de chembusters, het gevoel klopte. Met de chembuster in huis is de hond is een stuk rustiger en ik heb zelf ook meer rust kunnen vinden. Ik voel het werken, ik maak mij minder snel boos, verhef mijn stem minder snel en hard. De orgonite hanger geeft mij een relaxt gevoel, ontspannen, rustiger. Ik kan rustiger blijven in momenten van spanning en stress.

Ik ervaar minder spanningshoofdpijn, de overgangsklachten zijn minder heftig en qua energie kan ik weer meer tot mezelf komen. Ik heb minder last van de straling van de telefoon in de slaapkamer. Het voelt in huis echt weer als een thuis!” 

Monique van Eden

 

Erg prettig

“Ik heb een Memon stralingsontstoringsapparaat in huis. Deze week voelde ik mij niet helemaal niet happy: hoofdpijn, hartkloppingen, misselijk, gevoel als elektriciteit in hoofd - net als vóór de Memon. Ik ben dus stralingsgevoelig en denk dat de Memon het niet meer goed doet. Vandaag ben ik de hanger gaan dragen en ik voel me er erg prettig bij.”

Marjan Dykstra

 

Ik viel bijna om

“Ik was meteen 'om' na het artikel in `Wanttoknow`. Geen vragen, geen twijfels. En je producten waren prachtig. De reactie van mijn lichaam op de vraag of de plek voor de chembuster goed was nam de laatste twijfel weg, zo die er nog was: ik viel bijna om. Ik heb het gevoel dat het goed is en dat een stukje van de aarde er bij gebaat is.” 

Maria

 

Hoofdpijn weg

“Ik zag paar keer het woord ‘orgonite’ voorbij komen op Facebook en mijn intuïtie zei ‘Hee, wat is dat?’. Sinds ik de chembuster in huis heb, zijn mijn katten super chill, voelt het heel fijn in huis, en - toevallig of niet - heb ik veel minder last van mijn irritante bovenbuurman ;-) Ik slaap nu heel goed en ook m'n hoofdpijn is nagenoeg weg. En dat had ik dagelijks!” 

Ingrid Gijsman

 

Minder slaaptekort

“Regelmatig sta ik er bij stil dat alles wat bestaat/leeft, meer en meer belast wordt met alle elektronica om ons heen. Dat kan niet anders dan invloed hebben! Voor mij is orgonite een middel om balans terug te krijgen.

Normaal werd ik één keer per nacht wakker, maar dat is verleden tijd. De eerste dag met mijn orgonite was ik wat onrustig, ongemakkelijk, maar ik sliep de eerste nacht meteen zonder wakker te worden. Vanaf de tweede dag was ik weer in balans. Sindsdien heb ik meer energie en minder slaaptekort.

Ria Konings