Reacties van klanten over de Orgonite en Chembusters van Esoterische Techniek

Ben je benieuwd naar de reacties en beoordelingen van klanten? Je vindt ze op deze pagina.
Alleen op deze manier krijg je een beeld van de kwaliteit van onze producten.

Nieuwe energie in huis

"Vandaag de chembuster ontvangen, prachtig is die!
Ik had hem snel uitgepakt, want we moesten weg. 
Toen we een paar uur later weer thuis kwamen, hadden we zoiets van wat is hier gebeurd? 
O, het is de nieuwe chembuster, die al aan het werk is gegaan! 
Een hele andere, mooie energie in huis, heel aardend ook.
Super bedankt voor het mooie cadeautje erbij"
 
Pauline

Tesseract

"Toen ik de orgone orgonite 24-karaats vergulde 12 punts tesseract hanger ( in de knalgroene versie ) voor het eerst op de site zag, knalde de energie van mijn scherm af!
Die moest wel heel krachtig zijn.
Besteld en toen ik hem uit het mooie zakje haalde, voelde ik inderdaad heel veel energie die mij ging omhullen. Er kwam grote rust en het gevoel beter in contact met het Al te komen. Ook of ik letterlijk iets langer werd.
Inmiddels ben ik ‘gewend’. Ik draag hem regelmatig, maar wissel af met andere bijzondere hangers.
Ik ben erg blij dat ik hem aangeschaft heb: sterke en mooie energie en ook nog eens erg mooi!
Ilse

Blij

"Ik ben ontzettend blij met de hanger en de cone, ik heb nu al ruim 2 weken geen migraine meer, sinds ik dat buisje van Mardou heb, het is zo bijzonder allemaal, de cone vind ik prachtig. Ik ben zo gelukkig, dat ik hiervoor heb gekozen!
Ik heb hem donderdag meegenomen naar de moestuin en hem middenvoor in de tuin neergezet, ik was beschermd! Ik kreeg daar een beginnende hoofdpijn en misselijkheid, maar wonderbaarlijk zette deze pijn niet door, ik ben de hele dag gebleven, wat ik al heel lang niet meer kon! SUPER! Lieve Sandra bedankt voor je prachtige werk." 

Lieve groetjes Anja Edelenbos

Na het plaatsen van orgonite.

" Na het plaatsen van de bestelde orgonite in de woning zijn dit de resultaten van de afgelopen tijd.
Ik zie duidelijk een verandering bij mijn kleinzoon, hij was de eerste 6 weken zeer gespannen en huilde ontzettend veel, zelfs na de voeding. Om moedeloos van te worden. De ouders liepen op hun tandvlees. En ik ook, mijn dochter was zo moe dat ze het huishouden niet kon doen.De piramide met o.a. chrysocolla heeft een goede invloed op vader, moeder en kind. Er begint verandering te komen: het kind is van 4 pond naar ruim 8 pond gegaan in anderhalve maand, hij kan ontspannen en lachen. De vader kan beter slapen, dit was voorheen een ramp en mijn dochter heeft supermelk ondanks de gebroken nachten."

E.J.

Op maat gemaakt.

"Na een fijne uitwisseling met Sandra heeft zij voor mij een chembuster op maat gemaakt. Meteen al na de eerste dag was de sfeer in huis verbetert. Ook aan de kinderen kan ik merken dat hun intentie er ook in is meegenomen. Het voelt erg fijn om minder overprikkeling te mogen ervaren, wij slapen een stuk beter en ervaren ook meer positiviteit "

Lotte


Positieve Flow 

"Ik schafte de power Chembuster half juli 2018 aan. Zowel voor alle externe negatieve energieën in en buitenshuis als voor een variëteit aan "negativiteit" bij mijn drie kinderen en mij. Na één maand na het plaatsen van de Power Chembuster voelt het al positiever, lichter en energieker in huis.
Een betere sfeer, vibe en fijne trilling (meer gefinetuned, minder bas, ruis, "lawaai" als het ware).
In de eerste weken voelde de Power Chembuster als een grote schoonmaak in huis en op elk persoon. Niet altijd prettig, opruimen en een soort resetten. Maakte soms veel emoties los en effe zoeken naar jezelf in de reset en "het nieuwe" / de nieuwe energie.
Momenteel is er ten opzichte van voor de plaatsing van de Power Chembuster al minder lading in huis / meer ontspanning.
Minder negatieve emoties / meer uiten, gezelligheid en harmonie. Betere nachtrust. Minder lusteloosheid en meer positieve energie om wat meer van de dagen en elkaar te genieten in plaats van "maar gaan" in de overlevingsmodus. Er is dus definitief al iets groots en positiefs gedraaid. In huis, bij elk persoon en in ons samenleven.

Ik ben erg benieuwd naar wat de Power Chembuster nog meer kan en zal doen, tezamen met natuurlijk de juiste intentie en levensinstelling. Als je déze als het ware koppelt aan de Power Chembuster krijg je voor mijn gevoel een prachtige fijne chemie, verlichting, opschoning en positievere flow. 
Een aanrader voor élk die het gevoel heeft een (grote) volgende stap en ontwikkeling te willen maken in het leven ... ... ..."

Joris

Hartsenergie

"In eerste instantie droeg ik het hart op mijn hartgebied en kreeg daarop de reactie dat die mijn hartsenergie daar blokkeerde. Dus heb die lager gehangen. Op die hoogte leer ik wel opletten dat ik die niet stoot aan de tafelranden. Ik voel me krachtiger.
Regelmatig krijg ik positieve reacties op jouw mooie orgonite amulet hart."

Maureen

 

Erg prettig

''Ik heb een Memon stralingsontstoringsapparaat in huis. Deze week voelde ik mij niet helemaal niet happy: hoofdpijn, hartkloppingen, misselijk, gevoel als elektriciteit in hoofd - net als vóór de Memon. Ik ben dus stralingsgevoelig en denk dat de Memon het niet meer goed doet. Vandaag ben ik de hanger gaan dragen en ik voel me er erg prettig bij.”

Marjan Dykstra

 

Serene sfeer

''Tijdens de eerste twee weken kwam er een serene sfeer in huis. Zelfs de kat reageert anders, ze begrijpt meteen wat ik bedoel. Mensen die bij mij in de praktijk komen, ervaren de rust nog intenser. De reset van de energie is duidelijk voelbaar aanwezig. Diepere processen bij de cliënten dienen zich aan, maar ook bij mezelf, ik ben zekerder van mezelf: een 'zeker weten'. Cliënten werken ook met de orgonite Preseli Bluestone piramide. Dat geeft prachtige resultaten tijdens de sessie.”

''Lieve Sandra, hartelijk dank namens mij en …… voor deze waardevolle orgonite, chembuster dat dit eeuwig mag stromen.''

Praktijk Coaching Venlo

 

Zachte Ruimte

''Ik heb veel plezier van de pilon die je voor me gemaakt hebt. Het voelt als een zachte ruimte nu, bij mijn werkplek. Liefdevol, zacht en vooral r u i m. En daarbij is hij ook een lust voor het oog! Heel fijn, dank je wel!''

Elke

 

Uitgeslapen opstaan

''Ik ben heel blij met mijn chembuster. Hij is heel mooi en mijn vogel en ik voelen ons heel fijn erbij. Ik woon in een appartement met veel straling, maar sta nu uitgeslapen op. Het voelt heel goed voor mij! Een vrolijke wind gaat er door mijn huis, mede door de wortelkruk, die tegelijkertijd ook een sieraad is in mijn kamer.”

Toos Bijl

 

Minder slaaptekort

''Regelmatig sta ik er bij stil dat alles wat bestaat/leeft meer en meer belast wordt met alle elektronica om ons heen. Dat kan niet anders dan invloed hebben! Voor mij is orgonite een middel om balans terug te krijgen. Normaal werd ik één keer per nacht wakker, maar dat is verleden tijd. De eerste dag met mijn orgonite was ik wat onrustig, ongemakkelijk, maar ik sliep de eerste nacht meteen zonder wakker te worden. Vanaf de tweede dag was ik weer in balans. Sindsdien heb ik meer energie en minder slaaptekort.''

Ria Konings

 

Bij iedereen in huis

''Ik heb een spierspanningsaandoening en de orgonites helpen met het doorstromen van de energie. Daarnaast helpen orgonites mij om dieper te mediteren. Orgonite energie geeft rust in je hoofd en als je meerdere orgonites in je woning hebt, is het alsof je in een koepel van orgonite-energie leeft. Je blijft meer bij jezelf. Ik hoop dat de orgonites ooit bij iedereen in huis staan!”

Anoniem

 

Zachter en harmonieuzer

''De chembuster heb ik gekocht omdat wij graag prettige energie in huis willen, zonder al te veel straling. Ook wilden we kijken of het effect heeft op de vele chemtrails boven ons huis. Vlak voor onze aankoop hebben we de tachyonbol uit ons huis geplaatst, omdat die niet samengaat met orgonite. Ik ervaar wel een duidelijk verschil: de tachyonenergie voelt harder en vrij star aan. Ik voel nu dat de energie in huis zachter en harmonieuzer is. Wij gaan zelf door allerlei veranderingen heen, dat is al langer aan de gang. Ik heb het idee dat de orgonite die processen positief ondersteunt.”

Johanna

 

Magisch

Ik werd gelijk aangetrokken door de aanblik van de orgonite schedel op de site van Sandra. De combinatie van de kristallen met de prachtige blauw groene stenen en goud en koper was magisch. Toen ik zag dat de schedel een reinigende werking had tegen straling was ik gelijk verkocht. Ik gebruik de schedel, die ik tot Gaia heb gedoopt, iedere avond voor het slapen om mij te ontdoen van opgelopen straling van de dag. Dit doe ik door de schedel intuïtief langs mijn lichaam te wrijven. Ik heb als hooggevoelig persoon regelmatig last van oorsuizingen en de schedel helpt mij om het te verminderen. Mijn wolfhond wordt ook aangetrokken door de schedel en soms behandel ik hem ook ermee. Hij gaat er dan echt voor liggen. Ik ben heel blij met Gaia en ik kan het iedereen aanraden!

Sandra

 

Vooruitgang

We hebben nu een tijdje de energie fontein/chembuster en orgonite pilon en hangers in huis. Het heeft even geduurd voordat de balans er was, maar het was meteen welkom. De kids en ik hebben een mooi plekje uitgezocht. Ook dragen we de hangers zo vaak mogelijk. Mijn zoontje slaapt goed en ik heb wel het idee dat als hij verkouden wordt, het niet zo lang duurt. Zijn herstellingsvermogen schijnt omhoog te zijn gegaan.

Judith

 

Scala aan orgonites

''Ik ben naar huis gegaan met een heel scala aan orgonites, met in gedachten een mooi netwerk te maken in en rondom mijn woonhuis en tuin. Dit omdat ik teveel ruis en tegenwerking voelde van chemische en stralingsenergie van WiFi en stroomaders. Zodra ik mijn orgonite netwerk in werking zette, voelde de ruimte in huis en tuin gezuiverd en lichter en zeker opener, want de mist was weg! Dus rustgevender, voor mij, maar ook voor mijn dochter, mijn man en rest van de mensen die bij ons binnen kwamen. Ook mensen die het netwerk niet kennen of zien, hebben mij te kennen gegeven dat ze hier bij ons een oase van rust ervaren. Zelfs klanten die bij mijn man in de winkel kwamen. Ook de kinderen van mijn man kwamen naderhand nog vaker dan ze al deden, dus was dit ook weer goed en fijner voor het contact onderling.”

Marjani

 

Ware krachttool

''Ik heb van jou de bergkristal punt met orgonite. Op zich al héél mooi van vorm en een ware krachttool. Ik draag deze dan ook dagelijks! Wanneer ik deze kanjer tóch even over het hoofd zie, dan voel ik dat heel duidelijk! Hij geeft mij heel veel bescherming tegen prikkels van buitenaf en zorgt ervoor dat ik me nog beter kan concentreren. Bovendien geeft hij mij een algemeen beter gevoel, niet onbelangrijk in deze roerige tijden.”

Isabelle

 

Heel esthetisch

'Orgonite heeft een heel grote invloed op mijn leven. Ik kan me 'zonder orgonite' bijna niet meer voorstellen. Bij jou heb ik een mooie schedel en hanger gekocht en ik ben er erg blij mee. Mijn reden om toch nog af en toe orgonite aan te schaffen heeft vooral te maken met esthetiek. Jouw orgonite stukken zijn heel esthetisch, prachtig én ze werken goed. De werking is enorm positief: op mijzelf, op mijn omgeving en ook op dieren, ongeacht welke mineralen er in worden gebruikt. Het brengt me bovendien sneller in balans in crisissituaties.'

Klaas

Puur op mijn gevoel

''De aankoop van de piramide is puur op mijn gevoel gegaan: ik had hem nodig voor mijn proces. Toen ik de piramide in mijn handen had, was er gelijk energetisch verbinding. Ik ben dan ook heel happy dat ik puur op mijn gevoel de piramide heb gekocht.”

Diana Koenecke

 

Ik omarm het leven

''Op zoek naar een oplossing voor een jeugdtrauma belandde ik bij jou. Je hebt mij geholpen met een speciaal voor mij samengestelde orgonite disk. Daardoor ben ik weer dichter bij mezelf gekomen en ook weer aangesterkt: ik hoefde niet meer met licht aan te slapen. Ik ervaar de energie van orgonite dagelijks als rustgevend, en ik heb daardoor mijn balans meer teruggevonden in mijn leven. Ik slaap dieper, mijn hoofd is rustiger. Het voelt alsof de orgonite de laatste stress zowel uit mijn fysieke lichaam als uit mijn energielichamen haalt. Ook legt de orgonite een schild om mijn bed heen als bescherming. Het slapen zonder licht gaat prima. Ik kan mij beter concentreren. 's Ochtends word ik vaak heel relaxed wakker en omarm ik het leven. Heel wat anders dan ontwaken met een ochtendhumeur en een lichaam vol met stress van de vorige dag!”

Anoniem uit Friesland.

 

Positieve ontwikkelingen

''Wij wonen in een groot pand met straling van onder meer een waterader. Twaalf jaar geleden zijn we begonnen met dit te neutraliseren. Eerst met ozaliet en benzoït, totdat ik merkte dat het niet meer voldoende was. Eerst heb ik een piramide besteld bij iemand anders en die viel mij tegen. Ik ben toen verder gaan zoeken en kwam bij jou uit via het internet en dat voelde goed. Toen ik jou belde voor advies, luisterde jij heel nauwkeurig naar mijn verhaal, dat vond ik een prettige ervaring. Ook omdat je mijn vragen kon beantwoorden en uitmeten, wat ik voor mijn gezin nodig had met behulp van de biosensor. Dat klopte en ik had geen twijfel meer. Daarna heb ik een piramide bij je gekocht, waar ik nog steeds heel blij mee ben. De piramide staat op de tafel en mensen die binnenkomen zijn nieuwsgierig en pakken het vast. Ik heb alle andere kristallen die ik in huis heb eerst twee dagen bij de piramide gelegd en toen weer terug gelegd. Dat voelde fijn aan. Mij is opgevallen dat hoe langer de piramide er staat, hoe sneller de positieve ontwikkelingen gaan. Zelfs onze puberzoon begint meer rust te krijgen! Ik ga veel meer mijn gevoel volgen en er komt meer rust. Er vinden ook steeds meer gelijkwaardige uitwisselingen en discussies plaats.”

José Braaksma

 

Resonantie

''Ik werk met en vertrouw op mijn pendel en het contact met mijn Hogere Zelf. Ik werk met resonantie. Zo kwam ik uit bij Sandra's orgonite. Door de orgonite voel ik me een stuk beter. En niet alleen ik, want ik gebruik de orgonite pilon, schedels en chembuster ook in de behandeling met mijn cliënten, zowel in het directe contact als op afstand. De orgonite zorgt ervoor dat de cliënten beter in hun eigen kracht en gronding komen. Ik gebruik de orgonite ook in combinatie met kristallen, edelstenen en remedies en dat werkt ook prima. Mijn ervaring: orgonite versterkt je geestelijk en lichamelijk. Ik behandel ook huisdieren met de chembuster en zie hoe ze erop reageren en tot rust komen als ze de energie van de orgonite of chembuster ervaren.”

Marina Janssen

 

Beter slapen

''Er worden bij ons in huis veel apparaten gebruikt en het vermogen van orgonite om negatieve energie en elektrosmog te transformeren spreekt me erg aan. Sinds kort ligt er een orgonite blokje op ieders nachtkastje en een skull en een pilon in de huiskamer. Het geeft me een goed gevoel. Het is symbolisch en ik heb de laatste dagen goed geslapen. Ook mijn jongste stiefzoon van 14 zegt dat hij beter slaapt sinds het blokje op zijn nachtkastje ligt. Mijn 21 collega's van wie ik onlangs afscheid heb genomen, hebben zo'n blokje van mij gekregen. Er heerst in dat bedrijf veel stress en negatieve energie en er zijn veel apparaten, dus ik dacht ineens aan orgonite. Mijn ex-collega's vonden het erg mooi. Ik heb een diep geloof in de werking van orgonite en dank je voor je mooie werk.”

Marlène

 

Verre ruis

Voordat ik voor jouw orgonite koos, heb ik veel gelezen en me geïnformeerd. Alles riep in mij: ''Ja!'' Dit is fijn om te hebben in ons samenzijn.” Zo gezegd zo gedaan. De orgonite is rustgevend en aardend. En vooral: de chaos in mijn hoofd door alle indrukken is een stuk minder geworden. Echt, dat wereldse gedoe is een verre ruis geworden en dat bevalt me uitstekend.”

Mascha Malenstein

 

Veel minder last

''Wij zagen de orgonite producten bij je staan en het trok ons aan. Toen zijn wij intuïtief gaan voelen wat bij ons past. Nu staat bij ons in huis de chembuster in de 'verstoorde hoek' zoals wij dat noemen. In die hoek staat alle apparatuur zoals de computer en de tv. En elke keer had ik last als ik de iPad erbij had. Drie is teveel zeg maar. als ik daar met de IPad ging zitten, kreeg ik last van mijn hand waarin ik de muis vasthield. Sinds de chembuster daar staat heb ik hier veel minder last meer van. Mijn lijf voelt prettiger aan, het gevoel van zenuwachtigheid of het gevoel dat je weleens hebt als je bloedsuikerspiegel te laag is, wat ik kreeg van de straling, heb ik niet meer. Als we bezoek krijgen, vragen ze vaak wat de chembuster is en doet: het valt dus wel op!”

Anoniem uit Buchten

 

Orgonite sessie-stoel

''Toen ik de orgonite stoel op de website zag staan, kwam er meteen een mooi idee bij mij binnen. Ik ben gaan kijken bij Sandra, en ben natuurlijk eerst op de stoel gaan zitten. Mijn ervaring op de stoel begon bij een tinteling in de voeten die steeds verder omhoog liep in mijn lichaam. Het zware gevoel verdween uit mijn lichaam en ik voelde dat ik stevig in mijn gronding werd gezet, de aardeverbinding om in het hier en nu aanwezig te kunnen zijn. Ik werd er blij van! Na deze ervaring heb ik Sandra de opdracht gegeven om speciaal een stoel voor mij te maken, energetisch afgestemd op mijn praktijk. Ik heb de stoel in de wachtruimte geplaatst van mijn praktijk en het effect was opmerkelijk. Allereerst zag ik dat de cliënten steeds eerder aanwezig waren voor de sessie, om nog even op de stoel te kunnen zitten - zich zowel op te laden als te ontladen zoals sommige cliënten het noemen. Vervolgens merkte ik in de sessies met de cliënten dat zij helderder en duidelijker waren in hun bewoording. Zij konden beter bij zichzelf komen om aan te geven waar het om ging. Er waren ook cliënten die vroegen om tijdens een sessie op de stoel te mogen zitten. Dus de tweede 'orgonite sessiestoel' is in de maak bij Sandra!”

Niels

 

Constante werking

''Ik heb de chembuster besteld, omdat ik altijd een heel sterk magnetisch veld door mijzelf heen voel stromen.Verder staat er een elektriciteitskast achter mijn tuin en een kilometer verderop een enorme zendmast. Dat betekent elektrosmog, wat ook een reden is voor de aanschaf. Wat ik vrijwel meteen merkte toen ik de chembuster neerzette, was dat de energie in de kamer zachter werd en sneller door mij heen stroomde, vergelijkbaar met het effect van het vasthouden van hoog energetisch kristal. Mijn hond viel vrijwel meteen in een diepe slaap en ook ik ben een middagdutje gaan doen... dus ontspanning brengt het zeker. Ik ben zeker overtuigd van de constante werking van deze chembuster. Hartelijk dank voor jouw creatie!”

Anomiem uit Amsterdam

Minder zwaar

''De kinderen reageren goed op de energie van de chembuster. Ze slapen beter en ze zijn rustiger in huis. Zelf heb ik veel meer energie. Ik was mij niet meer bewust dat ik altijd zo moe was. Bij thuiskomst voel ik dat ik meer ruimte en rust ervaar in huis, het voelt niet meer zo benauwd. En als ik mij niet lekker voel, dan verbind ik mijn energie met de energie van de chembuster en voelt het meteen minder zwaar.”

Janice Abdoel

Huis voelt weer als thuis

''Ik werd door een vriend meegenomen en toen heb ik kennis gemaakt met de orgonite en de chembusters. Het gevoel klopte. Met de chembuster in huis is de hond een stuk rustiger en ik heb zelf ook meer rust kunnen vinden. Ik voel het werken, ik maak mij minder snel boos, verhef mijn stem minder snel en hard. De orgonite hanger geeft mij een relaxt gevoel, ontspannen, rustiger. Ik kan rustiger blijven in momenten van spanning en stress. Ik heb zelfs ook nog ervaren als ik de hanger een dag niet draag, dat bepaalde spanning toeneemt en het kost mij ook energie. Ik voel dan ook bepaalde straling van buitenaf. Dus het werkt echt, dat heb ik ook echt goed ervaren. Ik ervaar minder spanningshoofdpijn, de overgangsklachten zijn minder heftig en qua energie kan ik weer meer tot mezelf komen. Ik heb minder last van de straling van de telefoon in de slaapkamer. Het voelt in huis echt weer als een thuis!”

Monique van Eden

 

Hoofdpijn weg

''Ik zag een paar keer het woord 'orgonite' voorbij komen op Facebook en mijn intuïtie zei 'Hee, wat is dat?'. Sinds ik de chembuster in huis heb zijn mijn katten super chill. Het voelt heel fijn in huis, en - toevallig of niet - heb ik veel minder last van mijn irritante bovenbuurman ;-) Ik slaap nu heel goed en ook m'n hoofdpijn is nagenoeg weg. En dat had ik dagelijks!”

Ingrid

Iedereen vaart er wel bij

''Naar aanleiding van een workshop wichelroede lopen kwam ik er achter dat er negatieve energie door mijn huis liep. Mijn kinderen, die hoogsensitief zijn, hadden ook last van de negatieve energie en reageerde daar ook negatief op. Nu werd het echt tijd om de negatieve energie met orgonite een positieve wending te gaan geven. Mijn ervaring is dat na enige tijd er meer rust in mijn huis is en de kinderen zijn meer open en reageren ook positiever op elkaar. Mijn hond is ook rustiger. Voorheen liep hij nog wel eens weg en dit is nu echt veel minder. Dus iedereen vaart er wel bij. Ik wil je bedanken voor de mooie producten".

Mariska Zandbergen

Ik viel bijna om

''Elektrosmog…. Je voelt het niet, ziet het niet, ruikt het niet, maar het is er en het is schadelijk. Je wordt er op gewezen en het kan je vervolgens beschermen met alweer onbekende energieën, kwartsen, aarden… Ik ben fysiek niet zo gevoelig. Ik heb een lijf als een olifant (die trouwens misschien wel heel gevoelig zijn) en een ijzersterke intuïtie. Door mijn hele leven heb ik ongebruikelijke keuzes gemaakt die nu de een na de ander juist blijken. Ik was meteen 'om' na het artikel in Wanttoknow over orgonite. Geen vragen, geen twijfels. De producten waren prachtig. De reactie van mijn lichaam, toen ik de chembuster eenmaal in huis had, op de vraag of de plek voor de chembuster goed was, nam de laatste twijfel weg. Ik heb het gevoel dat het goed is en dat een stukje van de aarde er bij gebaat is.''

Maria

Stukje verder

''De chembuster staat op een plek in huis waar veel straling is. De energie werkt direct ter plaatse en was meteen voelbaar. Dit voelde voor ons direct goed. De energie in ons huis is lichter, helderder, transparanter en luchtiger. Wij hebben het gevoel dat wij met een veranderingsproces bezig zijn. Er gebeurt van alles. Ook gebruiken wij de chembuster om onze doelen voor de toekomst eronder te leggen op het gebied van gezondheid, (zelf)vertrouwen, rust etc. Sinds de energie van de chembuster bij ons in huis is, merken wij ook dat nieuwe mensen op ons pad komen en zo komen we steeds weer een stukje verder in de ontwikkelingen.”

Hans en Jolanda Helwegen

Betaalbaar

''Vlakbij ons huis staat een elektriciteitsmast. Als ik er onder loop, voel ik het. Daarnaast doe ik veel computerwerk. Daarom heb ik een ketting gekocht en een kleine orgonite voor op mijn nachtkastje. De ketting helpt mij wel. Ik doe hem 's avonds af en leg deze ook op mijn nachtkastje. Ik slaap beter en ik voel mij beter, met minder hoofdpijn. Je hebt een mooie site met betaalbare orgonite. Ik zal vast nog wel eens een ketting bij je bestellen. Ik zie er nu een hele leuke bij hangen… Ga gewoon zo door!”

Ellen

Trilling van stilte

''Mijn dochters zijn erg blij met hun op maat gemaakte pilonen en nu begint zich in het hele huis een veld te vormen van alle verschillende orgonites die goed verspreid door het huis staan. Er is een soort 'trilling van stilte' in het huis gekomen, waardoor iedereen net even wat rustiger wordt, stress sneller weer afbreekt en ik steeds meer glimlachjes zie bij alle gezinsleden. Wat een heerlijk 'geluid' geeft orgonite en wat prachtig zijn de combinaties van materialen die jij maakt!”

Robbert Bloemendaal

Minder hoofdpijn

Ik zocht iets dat zou helpen tegen de wateraders in mijn huis. Blijkbaar ben ik heel gevoelig voor wateraders, krijg er veel hoofdpijn van, wordt sneller moe. Via het internet kwam ik op jouw pagina uit en de chembuster sprak mij heel erg aan. Nu hij in huis op de waterader staat, merk ik dat de energie in huis sterk is verbeterd. Het voelt rustiger aan. Ik ben zelf ook rustiger en ik heb gelukkig minder hoofdpijn.”

Judith Koevoets

Cliënten zijn rustiger

''Ik heb orgonite in mijn slaapkamer en praktijkruimte geplaatst. Het voelt anders aan, de energie is lichter. In mijn praktijkruimte zijn de cliënten rustiger en de ruimte blijft goed gereinigd. Ik slaap beter en heb geen vervelende dromen meer.”

Marjo

Lichtere sfeer

''De objecten zet ik graag neer in een ruimte of op dingen die een zware energie bij zich dragen, om zo een lichtere sfeer te krijgen. Zo heb ik een keer een paar orgonites meegenomen naar de plek waar ik met de voogd van mijn zoontje afsprak. Dat is natuurlijk een belaste situatie. En inderdaad werd de sfeer positiever en rustiger. Heel prettig.”

P. uit A

Veel gebracht

''Ik zag de orgonite schedel op Facebook en voelde meteen de klik. Sinds de orgonite schedel in huis staat gaat alles in een stroomversnelling. De werking van de orgonite beslaat ook de tuin, die is groener en weelderiger. Alles wat stroperig verliep, is opengebroken. Alles wat onderhuids niet uitgesproken werd, kwam aan het licht. Er is veel verhelderd in huis en dat genereert een mooie universele liefdesenergie en dat voelt heel fijn. Ik merk dat ik minder vermoeid ben en beter geaard, ik voel de energie in mijn benen en voeten stromen. Mijn intuïtie is nog verder geactiveerd en dat uit zich ook in het helder voelen. Het heeft ons veel gebracht.”

Jacqueline de Gier

Ook mijn drie katten

''Ik pik alles en neem het mee naar huis omdat ik mij heel moeilijk kan afsluiten voor alle prikkels. Vandaar dat ik bij jou de chembuster heb gekocht. Deze heb ik met alle kristallen verbonden en dat voelt heel fijn aan. Met de chembuster in huis ben ik niet alleen een stuk rustiger, maar ook mijn drie katten. Het al gehele gevoel in mijn huis is beter geworden. Als ik visite krijg, ervaren mensen het als een hele prettige sfeer. Ik heb meer rust en als ik wakker word, ben ik veel beter uitgerust. En ga ik de stad in, dan neem ik de mini buster mee in mijn zak als bescherming zodat ik minder vermoeid raak.”

Marie-Ann Mathot

Sneller de diepte in

''De chembuster heb ik gekocht omdat ik hem heel mooi vond. Ik heb de chembuster verbonden met alle mineralen die ik in mijn huis heb. Voor mijn gevoel is het nu rond, het klopt en het voelt lekker rustig aan in huis. Ik kan dieper in mijn meditatie en ik beter verbonden met het grid. Het maakt mijn gronding sterker. De chembuster staat in mijn praktijkruimte en de mensen die in mijn praktijk komen gaan steeds sneller de diepte in. De focus is sterker.”

Meike Klomp

Nu wel prettig

''Ik zag de chembuster voorbij komen op Facebook en deze ene deed mij wel wat. Aan de hand van de beschrijving die bij de chembuster zat, heb ik de chembuster op de juiste plaats gezet in huis. Er waren plekken in mijn huis die minder lekker aanvoelden, en dat voelt nu wel prettig aan.”

Aart-Jan

Hard nodig

''De bergkristalhanger met orgonite trok mij aan toen ik de foto zag en ik heb hem gekocht. Toen ben ik gaan lezen wat orgonite doet en ik weet nu dat dat klopt. De orgonite hanger geeft meer innerlijke rust en een hogere trilling met meer levensenergie. Ik heb voor mijn vriendin ook een hanger gekocht en zij merkt dat ze minder last heeft van de straling. Je maakt heel mooie orgonite producten en dat is hard nodig!”

Adjura

Grote geheel

''Ik heb de orgonite boven op de slaapkamers geplaatst en toen het vriendje van mijn zoon bleef slapen (hij heeft slaapproblemen), kreeg ik de volgende morgen het bericht dat hij nog nooit zo goed heeft kunnen slapen. In mijn tuin zorgt de orgonite er voor dat de appelboom voller is en de tuin meer in bloei staat en weelderiger is. Zelf merk ik dat er meer conflicten naar boven komen. Ik ben mij bewuster van de informatie die bij mij binnenkomt. Ik kan beter mijn grenzen aangeven. Ik kan ook steeds meer op een andere manier kijken naar de dingen die dagelijks gebeuren, alsof ik achter het plaatje van het grote geheel kan kijken. En ondanks dat ik in de overgang ben, kan ik goed slapen!”

Tanja Smith-Smit

Verkocht

''Ik was bij iemand op werkbezoek die een chembuster van jou had staan. Toen ben ik met mijn biotensor gaan uitmeten wat de chembuster doet en uitstraalt. Daarna was ik verkocht! Vervolgens heb ik een chembuster op maat laten maken voor mijn gezin. Eén van mijn kinderen heeft ook een orgonite schedeltje en elke keer vind ik die terug bovenop mijn laptop. Zo grappig hoe een klein kind dat al aanvoelt. Ik heb nogal onrustige buren en soms krijg ik het gevoel dat ik de chembuster moet verplaatsen. Als ik dat doe, dan is de onrust ook weg en voelt het weer goed in huis. Wij hebben verder geen fysieke klachten, en dat willen we graag zo houden. Daarom heb ik uit voorzorg de chembuster aangeschaft. De chembuster ruimt op en zuivert de energie en geeft energetische bescherming.”

Anoniem uit Roermond

Het plaatje klopt

''Vanuit mijn gevoel weet ik altijd wat ik nodig heb en zo was dat ook met de orgonite schedel. Hij staat nu in de woonkamer en ik merk een sfeerverandering in huis en in het gezin. Eerst hing er een wat zwaardere energie. Iedereen was moe en soms chagrijnig en er ontstonden conflicten. Nu de schedel er een paar weken staat, kan iedereen weer beter overweg met elkaar. Er is een betere balans in de energie en met elkaar. Ik denk dat er bij ons in huis energetisch wordt opgeruimd en gezuiverd en daar doen wij allemaal aan mee. Het plaatje klopt zoals het zijn werk doet!”

Martine de Gruijter

Heerlijke energie

''Naar aanleiding van jouw informatie en de chembuster die je had staan, hebben wij er één gekocht. Eerst stond de chembuster in de hal naast de meterkast. Vervolgens hebben wij hem verplaatst naar de woonkamer naast de router, en dat voelt prettiger. De orgonite schedel staat naast ons waterbed en de straling is nu weg. We slapen beiden beter en voelen ons goed, lekker ontspannen. De schedel geeft heerlijke energie. Mensen zeggen bij binnenkomst in ons huis dat de sfeer altijd goed is en het lekker aanvoelt!”

Corrie en Gerard Busse

Maar rust in de tuin

''Ik kwam bij Sandra voor een Healing Arts sessie, toen ik de orgonite in de ontvangstruimte zag staan. Ik vroeg of zij iets kon maken voor onze tuin, omdat wij daar met het hele gezin vaak zitten. Wij wonen middenin de stad en ik ervaar soms de onrust in de tuin. Ook staan er zendmasten bij ons in de buurt. Sandra heeft voor ons een chembuster op maat gemaakt voor in de tuin, met mooie groene pijpen, zodat het een onderdeel van de tuin is geworden. Ook heb ik orgonite onder de volière diep ingegraven. En in huis staat een kleine chembuster. Sandra heeft energetisch de orgonite en de chembusters met elkaar verbonden en dat voelt heel erg fijn. Wij voelen nu zeker meer rust in onze tuin. Het gevoel van onrust is er niet meer. Er is nu een balans. Ook in de volière is er meer harmonie tussen de vogels onderling.”

Fabienne Utrecht

Meer rust

''Toen ik bij jullie was, zag ik alle orgonite producten staan in de ontvangstruimte. Door ze zelf mee te maken en door de bijbehorende informatie wilde ik de orgonite en chembusters wel uitproberen. Onder andere omdat wij vlak bij onze woning en zaak een grote zendmast hebben staan en ik de straling wel vervelend vond. Ik heb een chembuster speciaal op maat laten maken voor in ons huis en een chembuster op maat afgestemd op de zaak. In huis merkte ik al snel verbetering bij mezelf. Ik had geen onheimlich gevoel meer en het voelde veel rustiger. Daarna kwam de chembuster voor de zaak. Sandra heeft beide chembusters energetisch met elkaar verbonden en op elkaar afgestemd. Ook in de zaak merkte ik dat er meer rust kwam. Het voelde minder gejaagd. Voor de klanten voelde de sfeer in de zaak prettiger aan, en ook de medewerkers voelden zich prettiger, rustiger en konden zich beter concentreren op hun werk. Voor ons allemaal is er meer balans tussen werk en privé gekomen, het voelt harmonieuzer. Kortom: het werkt echt! Ik verwijs dan ook mensen die zelf een praktijk hebben door naar Sandra. Zoals de schoonheidsspecialiste: ook zij ervaart nu meer rust in huis en in de praktijk.”

Gerie Verkleij

Sneller en dieper

''Ik wist dat ik iets met orgonite wilde, maar ik kon geen vorm vinden die me 'riep'. Dus heb ik Sandra benaderd met de vraag of zij ook iets kon maken wat ik zelf had ontworpen en die ik gericht voor healing kan gebruiken. En dat kon! Zo werden er fantastische vruchtbaarheidsbeeldjes geboren, stuk voor stuk met hun eigen energie die op een hele liefdevolle manier samenwerken als ze in een cirkel staan. Heerlijk om in te liggen en bijzonder helend. Ieder beeldje op zich, los van de steensoort, is zowel aardend als dat het je heel snel in meditatieve sfeer brengt. Dus dat is wat de orgonite toevoegt. Alles om je heen doet er niet toe. Het is alleen jij en de energie. En die energie brengt je heel snel heel dicht bij jezelf, bij de kern van je vraag of thema. Daar hoef je zelf niet zo heel veel voor te doen, dus het werkt ook als je moe bent en alleen rust en diepe ontspanning zoekt. Het is mijn ervaring dat deze orgonite cirkel sneller en dieper werkt dan een cirkel gelegd van gewone stenen.”

Ilonka Heideveld, het Loosterveld, Nederlands sjamanisme.

Eigen kern

''Ik was al enige tijd nieuwsgierig naar orgonite, maar vroeg me toch ook af: 'heb ik het echt nodig en werkt het echt?'. Op advies van Sandra ben ik gaan kijken en vooral voelen wat het nu werkelijk is. Ik voelde een verbinding met een orgonite waar schelpen in waren verwerkt. Deze verbinding sloot aan op het proces waar ik op dat moment mee bezig was. Ik kon mij er verder voor openstellen en ervoer toen een mooie aansluiting. Na de aankoop heb ik de pilon bij mijn bed geplaatst naast het stopcontact. De volgende dag voelde ik dat de energie van mijn lichaam lichter was. Omdat ik heel gevoelig ben, kan ik het verschil goed merken. Normaal heb ik last van de zware stroperige energie van elektrosmog als ik wakker word en dat voelt vervelend aan. Met de orgonite naast mijn bed voelt het een stuk fijner, frisser en ben ik opgewekter en meer uitgerust als ik s`ochtends wakker word. Het lichaam herstelt 's nachts beter. Het antwoord op mijn vraag is dus: 'ja'. De orgonite haalt de zwaardere energie die voor mij niet bruikbaar is uit mijn lichamelijke systeem. Daardoor kan ik beter bij mezelf en bij mijn eigen kern blijven. Ga zo door met het mooie werk wat je doet en maakt.”

Thijn Evers

Altijd in de buurt

''Ik wilde het gewoon uitproberen, er was teveel straling in mijn omgeving. Het werkt: de wi-fi straling wordt veel zachter, de straling van het computerscherm is zachter. En vooral: ik ben veel minder moe gedurende de dag. Zorg dat je altijd orgonite in de buurt hebt staan!”

Aschwin Goes

Direct geïntrigeerd

''Toen ik jullie site ontdekte was ik direct geïntrigeerd en heb toen de skull Juno II gekocht. Daar heb ik geen spijt van gehad. Sindsdien heeft er aardig wat transformatie plaatsgevonden. Inmiddels heb ik Juno verplaatst naast mijn bed waar ook andere kristallen staan, en ik merk dat er meer rust op de kamer komt. Ik merk ook dat mijn fysieke gesteldheid vooruit is gegaan. Meer uithoudingsvermogen en minder extreme vermoeidheid. Ik merk dat de energie momenteel erg 'zwaar' is voor veel mensen en jouw orgonite zou daar zeker verlichting in kunnen brengen.”

Inez Verboven

Fysieke verbeteringen

''Ik heb de orgonite schijf gekocht bij jou vanwege mijn schedels en de orgonite hartjes, door de rust die het in huis geeft als ik ze op strategische plekken neerleg. Inmiddels gebruik ik de schijf niet alleen voor mijn schedels, maar ook voor een glas water. En de hartjes zorgen voor een rustigere sfeer in huis. Dus mijn ervaring is goed. Ik heb wel degelijk fysieke verbeteringen ervaren. Mijn dieren zijn rustiger. En de kids zijn beter in de hand te houden en dat is ook wel eens fijn.”

Jacomijn