Esoterische Techniek

 

 

Ik ben Sandra Manus-van Eijk en van huis uit heb ik de liefde voor techniek al jong meegekregen. Ook heb ik geleerd dat er overal een oplossing voor is, dan wel dat je deze wel kunt bedenken of zelf maken. Mijn creatieve stroom is op deze manier altijd gevoed geweest. Verder heb ik het geluk gehad dat ik in een beschermd natuurgebied heb gewoond. Er was niets zo prettig als het ervaren van de vrije energie stroming van de natuur.
Inmiddels ben ik getrouwd met Ivo Manus en woon in het oosten van het land met de prachtige vrije natuur, waar ook ons bedrijf Manus Art is gevestigd. Manus Art is gespecialiseerd in het maken van de creatieve vormen die zowel mijn man Ivo Manus (https://www.manus-skulls.com/) als ik (Esoterische-Techniek) realiseren.

Energetisch therapeut

Bij het creëren van orgone orgonite, (orgonit, orgoniet, organite, organiet, orgoniet, orgonites) voorwerpen en chembusters maak ik gebruik van mijn achtergrond en ervaringen als energetisch therapeut. Hierin heb ik verschillende opleidingen gevolgd, zoals Ultramind ESP System, Aura healing en Reading, Energie en Chakra`s, Tera Mai™ Reiki en Seichem Master, Intuïtieve ontwikkeling van mediamieke gave & (trance-) Mediumschap, Edelsteen therapie, Wichelroede lopen (kennis van geopatische belasting), werken met Kundalini energie, Tarot, Energetisch werken met de magie van Merlijn, Sensi therapie (HSP) therapeut, Healing Arts therapeut en docent, Plasma en GANS maken.
Vanuit mijn helder weten en voelen werk ik samen met de energetische multidimensionale velden. De simpele reden hiervoor is dat het ego een filter is en dus niet alle dimensies kan omvatten. Daarin tegen verbindt je hart je wel met alle dimensies en daarvanuit ga ik te werk. 

Ik verwerk o.a. ook de Liquid Lights Frequencies remedies in de orgonite en in de Chembusters.
Omdat de sprays en lichtremedies van Healing Arts een hologram bevatten met informatie uit deze verschillende energetische velden, die mensen helpen bij bewustzijnsontwikkeling in verbinding met hun eigen bron van heelheid. Hiermee geef ik de orgonite een extra aansluiting mee voor een nog hogere trilling. Een hogere frequentie kan namelijk wel lagere frequenties transformeren, maar andersom niet. Tot slot maak ik een energetische verbinding met de energie vanuit het nulpunt van de aarde met de materie, voor een optimale aarding.

De orgonite producten en chembusters zijn met passie gemaakte handwerken door mij gecreëerd, vanuit de energetische puurheid, onvoorwaardelijke liefde en positieve energie vanuit het hart. Inmiddels heb ik alweer 12 jaar ervaring en ben ik gespecialiseerd in het creëren van orgonite en chembusters. 
Ik doe niet aan import orgonite, prijsknallers of massaproductie.


Omdat ik de chembusters en orgonite zelf met de hand maak en ik aan ieder artikel mijn volledige aandacht wil geven, kan het zijn dat sommige artikelen tijdelijk niet in de webshop verkrijgbaar zijn. Je kunt bij mij wel een artikel bestellen, maar dan kan het zijn dat het tot enkele dagen tot weken kan duren voordat het beschikbaar is. 


Altijd anders

Doordat ik mijn intuïtie volg tijdens de creatie en manifestatie voeg ik er nog andere edelstenen, mieralen en kristallen eraan toe, wat een extra dimensie toevoegt in de energie van de orgonite. Ik kan invoelen welke lichtremedies/sprays ik eraan kan toevoegen, of welke kleuren, geometrische frequenties, de beste kwaliteit stenen / mineralen / kristallen en zelfs afgestemde klank frequenties die er nodig zijn om het optimale orgonite product te kunnen creëren.
Daardoor is elke orgonite anders, met een unieke energetische trilling. Deze veroorzaakt bij mensen een resonantie, waardoor iemand zich voelt aangetrokken tot net dat ene stuk bezielde orgonite of chembuster. Met mijn intuïtie en een groot scala aan mineralen en edelstenen kan ik ook een Chembuster of orgonite voorwerp op maat maken die voldoet aan de persoonlijke behoefte van de cliënt en zijn/haar leefomgeving.
Ik ben continu op zoek om de onzichtbare wereld op een ethisch verantwoorde manier zichtbaar te maken. Daarbij luisterend naar de natuur (ruwe stenen) en uitgebalanceerde kleuren en lijnenspel. Ik ga voor de uitdaging en laat alle mogelijkheden open. En kijk ik uit naar de verassingen die ik daarin tegenkom en dat kan van alles zijn……


Waarom mijn bedrijf de naam "Esoterische Techniek" heeft gekregen.

''Esoterische techniek heeft twee belangrijke kenmerken. Ten eerste: je ervaart dat het wérkt ten gunste van lichaam, geest en ziel. Ten tweede: die werking wordt betwist door de 'normale' wetenschap. Dat komt omdat esoterische techniek niet valt te bewijzen met meetapparatuur of in laboratorium experimenten. En dat komt op zijn beurt omdat de werking van esoterische techniek letterlijk een andere invalshoek heeft dan gewone techniek.

''Esoterische techniek komt binnen via het domein van de etherische velden waar zich ook jouw ziel bevindt, en manifesteert zich daarna via haar werking in jouw ervaring.
Bij gewone materiële techniek is dat heel anders: die manifesteert zich allereerst in de materiële wereld om je heen en vervolgens wordt zijn werking vanuit daar door jou ervaren.
Twee verschillende dimensies! Een meetapparaat uit de ene dimensie (fysieke werkelijkheid) kan natuurlijk een verschijnsel in een andere dimensie (jouw ervaringswerkelijkheid) niet meten. 

Volgens de materiële wetenschap besta JIJ ZELF niet eens. Het 'ik' is niet meetbaar en is door de gewone wetenschap dan ook al teruggebracht tot een functie van je hersenen. Is dat ook jouw ervaring, dat je niet bestaat? Welnee, integendeel. Er is maar één ding waarvan iedereen volstrekt zeker is: IK BEN. Want dat is wat je ervaart. Al die scepsis van de wetenschap doet er niet toe voor jouw zekerheid van IK BEN en ook niet voor jouw zekerheid van WAT JIJ ERVAART.

Esoterische techniek doet dus iets wat je niet kunt meten, maar het werkt wél! Dat ervaar je.

Door de laatste technische ontwikkelingen zijn wij nu in staat om specifieke frequenties aan te brengen aan onze orgonite producten. Tegen een meerprijs kunt u op verzoek een bepaalde frequenties laten toevoegen aan uw orgon product. 
Intentie + frequentie = heling
Te denken valt aan bijv. deze frequenties;  

7,83 Hz
Schumann resonantie
432 Hz.
Heling

888 Hz Overvloed en manifestatie

De Solfeggio Frequenties;

396 Hz: Het loslaten van belemmerende emotionele patronen als angst en schuldgevoelens.
417 Hz: Positieve verandering mogelijk maken, verwijdering negatieve energie.
528 Hz: De liefdesfrequentie, staat voor transformatie, wonderen en het repareren en helen van DNA patronen.
639 Hz: Verbinding van de linker- en rechter hersenhelft. Heling van relaties.
741 Hz: Innerlijk weten, ontwaken van intuïtie en expressie, reinigen van negativiteit en oplossen van problemen.
852 Hz: Onvoorwaardelijke liefde, helend en herstellend.

Elektrosmog

Ik maak een kwaliteitsproduct met louter A-kwaliteit kristallen en mineralen (geen kralen!). Zoals de ervaringen van mijn klanten zijn die je kunt lezen, zo positief kunnen mijn orgonitevormen en chembusters ook voor jou werken. Dat ze jou meer vrijheid geven door een stralingsvrij energieveld om jou heen te creëren. Zodat je meer ruimte, vrijheid en positieve levensenergie ervaart.
Omdat onnatuurlijke frequenties niet resoneren met ons eigen energieveld, veroorzaakt dit verstoringen in het fysieke lichaam en in onze leefomgeving. De orgone energie van de Orgonite zuivert de verstorende en belastende energie, ruimt op, transformeert en werkt beschermend als een stralingsblokker of stralingsbeschermer.
Mijn doel is een elektrosmog-vrije leefomgeving, want elektromagnetische vervuiling is de asbest van de toekomst… omdat Straling een bijdrage levert bij het verzwakken van het immuunsysteem doordat het belangrijke celprocessen verstoort.

Polyesterhars

Ik gebruik polyesterhars omdat het een deel bevat van een moleculaire structuur dat een keten van koolstofatomen bevat - waardoor het een "organische" verbinding is, die energie aantrekt. Kunstharsen zoals polyesterhars ontstaan in laboratoria waarbij wordt uitgegaan van een aantal basismaterialen w.o. aardolie, steenkool. stikstof en zand. Ook heeft polyesterhars een hoge mate van krimpbaarheid bij uitharding, hetgeen extra kracht op het oppervlak van het kwarts kristal veroorzaakt. Deze druk vergroot de reeds aanwezige elektrische lading op het oppervlak van het kwarts kristal, waardoor de holistische helende eigenschappen van dit mineraal worden versterkt.
Epoxy giethars bevat geen uitdampingsmiddelen en krimpt daardoor niet of nauwelijks tijdens de uitharding.
Gietpolyester krimpt ca. 3%, waarvan ruim 2% in de vloeibare fase. Epoxy krimpt ca. 0,1-0,2% 
Daardoor is de orgone werking van orgonite epoxy producten beduidend anders, dus ook de effectiviteit van het product.
 
                       

Grids inregelen

Als je bij mij een grid bestelt dat bestaat uit meerdere orgonites, of als je in de loop der tijd meerdere orgonites bij mij hebt gekocht, kan ik ze voor je in een grid verbinden. Dit doe ik in overleg via de telefoon of mail. Jouw inbreng is het belangrijkst, want jij bepaalt wat het grid voor jou moet gaan doen. Grids kunnen zorgen voor een betere balans, om te mediteren, voor bescherming, zuivering, liefde, doorstroming, heling, manifestatie, harmonie, of voor andere personen: het kan van alles zijn! Als het grid compleet is, verbind ik alle elementen die eraan mee doen energetisch met elkaar, zodat er een mooi energetisch netwerk ontstaat.

Het enige wat voor mij telt, is dat mijn Esoterische Techniek voor JOU werkt. Daarom geef ik dertig dagen 'geen werkings-ervaring, geld terug' garantie op al mijn producten!     

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden!

 

Gratis verzending vanaf € 100,- binnen de Benelux.

 

© Copyright esoterische-techniek.nl