De Orgone Chembuster, Cloudbuster/Cloudbusting, Chemtrailbuster, Orgone generators, ChemBuster, reduceert de belastende gevolgen van verstorende energieën zoals b.v. elektrosmog, EMF, Wi-Fi straling, elektromagnetische straling

De Chembuster of cloudbuster ontstoord en reduceert de negatieve gevolgen van elektrosmog, schadelijke soorten straling (5G) en energetische vervuiling.
Hierdoor ontstaat de natuurlijke duurzame positieve energetische balans en dat ervaar je ook.
De chembuster is in staat om de energie van elektromagnetische velden (EMV) en straling op te schonen van de schadelijke effecten die het heeft op de gezondheid. Denk hierbij aan bv. chemtrails, milieuvervuiling, computers, routers, dect telefoons, I-pads, WiFi verdelers, smartapparaten, gsm, slimme meters, magnetronovens, mobiele netwerken, etc. 
Maar ook de klachten van Elektrostress en elektrohypersensitiviteit (EHS) of elektrogevoeligheid als gevolg van overbelasting van schadelijke straling worden gereduceerd.
Mede door de positieve orgone energie die de chembuster afgeeft en daarmee ook een energetisch krachtveld neerzet.

Door deze positieve transformatie wordt de levensenergie geoptimaliseerd. De Chembuster heeft net als Orgonite een continue werking.
Door de negatieve uitwerking en overprikkeling van elektromagnetische straling, ontstaat er een verstoorde balans van de natuurlijke energetische energiestroom van het lichaam en omgeving waarin deze belastende straling zich bevind. Het blokkeert de vrije levensenergie stroom, waardoor er fysieke klachten kunnen ontstaan.
De Chembuster reinigt ook het energetische veld (aura) om je heen, waardoor je meer bewegingsruimte en vrijheid ervaart. De Chembuster wordt gebruikt om de energie in een woonhuis, werkruimte of praktijk ruimte energetisch schoon te houden. De chembuster reinigt de verstorende energieën in ruimtes. https://www.esoterische-techniek.nl/service/chembusters/

Ik gebruik polyesterhars omdat een deel van zijn moleculaire structuur een keten van koolstofatomen bevat - waardoor het een "organische" verbinding is, die energie aantrekt.
Ook heeft polyesterhars een hoge mate van krimpbaarheid bij uitharding, hetgeen extra kracht op het oppervlak van het kwarts kristal veroorzaakt. Deze druk vergroot de reeds aanwezige elektrische lading op het oppervlak van het kwarts kristal, waardoor de holistische helende eigenschappen van dit mineraal worden versterkt.
Epoxy giethars bevat geen uitdampingsmiddelen en krimpt daardoor niet of nauwelijks tijdens de uitharding waardoor de de effectiviteit van de werking anders is.

Gratis verzending vanaf € 100,- binnen de Benelux.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »