Orgone Chembuster, Cloudbuster, Gembuster, Orgone Generator of Orgonitebuster.

 
De Chembuster of cloudbuster ontstoord en reduceert de gevolgen van elektrosmog, gevormde elektromagnetische straling en milieutechnische en energetische vervuiling. Het is een stralingswerend / anti stralings / stralings beschermend product.
De chembuster is om de energie van elektromagnetische velden (EMF) en straling op te schonen van de effecten die het heeft op de gezondheid. Denk aan bv. 5G straling, chemtrails, milieuvervuiling, computers, routers, dect telefoons, I-pads, WiFi-verdelers, smartapparaten, gsm, slanke meters, magnetronovens, mobiele netwerken, enz. 
Maar ook de klachten van Elektrostress en elektrohypersensitiviteit (EHS) van elektrogevoeligheid als gevolg van overprikkeling en overbelasting van trillingen worden verstoord.
Mede door de positieve orgone energie die de chembuster afgeeft en daarmee ook een energetisch krachtveld neerzet. Hierdoor ontstaat de natuurlijke duurzame positieve energetische balans in jezelf en je omgeving en dat ervaren je ook. 

Door deze positieve transformatie wordt de levensenergie ontvangen. De Chembuster heeft net als Orgonite een continue werking.
Door de belastende uitwerking en overprikkeling van elektromagnetische straling, ontstaat er een verstoorde balans van de natuurlijke energetische energiestroom van het lichaam en omgeving waarin deze belastende straling zich be. Het blokkeert vrije levensenergie stroom, resulteren in de klachten kunnen ontstaan.
De Chembuster reinigt ook het energetische veld om je heen, je meer bewegingsruimte en vrijheid ervaren. De Chembuster wordt gebruikt om de energie in een woonhuis, werkruimte of praktijk ruimte energetisch schoon te houden. De chembuster reinigt de verstoorde energieën in ruimtes. https://www.esoterische-techniek.nl/service/chembusters/

Ter informatie:
Ik gebruik polyesterhars omdat het een deel bevat van een moleculaire structuur dat een keten van koolstofatomen bevat - vermindert het een "organische" verbinding is, die energie aantrekt. Kunstharsen zoals polyesterhars ontstaan ​​in laboratoria waarbij wordt uitgegaan van een aantal basismaterialen wo aardolie, steenkool. stikstof en zand.
Ook heeft polyester een hoge mate van krimpbaarheid bij uitharding, extra kracht op het oppervlak van het kwarts kristal veroorzaakt. Deze druk vergroot de aanwezige elektrische ladingen op het oppervlak van het kwarts kristal, vermindert de holistische vermogens van dit mineraal versterkt worden. 
Epoxy giethars bevat geen uitdampingsmiddelen en krimpt waardoor niet of nauwelijks tijdens de uitharding.
Gietpolyester krimpt ca. 3%, waarvan ruim 2% in de vloeibare fase. Epoxy krimpt ca. 0,1-0,2% 
is de orgone werking van orgonite epoxy producten beduidend anders, dus ook de effectiviteit.

Omdat ik gecertificeerd Healing Arts therapeute en docent ben, verwerk ik ook de Liquid Lights Frequenties remedies in de Orgonite en in de Chembusters.

Gratis verzending vanaf € 100,- binnen de Benelux.

© Copyright
esoterische-techniek.nl