De Orgone Chembuster, Cloudbuster/Cloudbusting, Chemtrailbuster, Orgone generators, ChemBuster, reduceert de belastende gevolgen van verstorende energieën zoals b.v. elektrosmog, EMF, Wi-Fi straling, elektromagnetische straling

De Chembuster of cloudbuster werkt stralingswerend en zorgt voor een transformatie van negatieve energie zoals elektrosmog en andere vervuilde omgevingsenergieën. De chembuster is in staat om elektromagnetische velden op te schonen van de negatieve gevolgen van de belastende energieën van bv. chemtrails, milieutechnische vervuiling, computers, routers, dect telefoons, I-pads, wi-fi, smartphones, magnetronovens, etc. De chembuster biedt bescherming tegen draadloze straling.
Maar ook Elektrostress en elektrohypersensitiviteit (EHS) of elektrogevoeligheid als gevolg van elektrosmog worden geneutraliseerd door het positieve krachtveld.

Door deze positieve transformatie wordt de levensenergie geoptimaliseerd. De Chembuster heeft net als Orgonite een continue werking. Door de negatieve uitwerking van de straling van de elektrosmog, ontstaat er een verstoorde balans van de natuurlijke energetische energiestroom van het lichaam en omgeving waarin deze belastende straling zich bevind. Het blokkeert de vrije levensenergie stroom, waardoor er fysieke klachten kunnen ontstaan.
De Chembuster reinigt ook het energetische veld (aura) om je heen, waardoor je meer bewegingsruimte ervaart. De Chembuster wordt ook vaak gebruikt voor in een woonhuis, werkruimte of praktijk ruimtes, om deze energetisch schoon te houden, de chembuster reinigt de ruimtes. https://www.esoterische-techniek.nl/service/chembusters/

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »