Orgone Chembuster, Cloudbuster, Gembuster, Orgon Generator, Orgone accumulator of Orgonitebuster.

 

De Chembuster of cloudbuster ontstoord en reduceert de gevolgen van elektrosmog, elektromagnetische straling, milieutechnische en energetische vervuiling. De chembuster is een Anti stralings product, werkt Stralingwerend en als Stralingsbeschermer, biedt EMF bescherming, heeft een energie zuiverende werking en activeert de hogere frequenties.  De Chembuster zendt positieve ionen uit in de lucht die negatieve energie neutraliseren, zoals elektromagnetische velden van mobiele telefoons, 5G straling, chemtrails, milieuvervuiling, computers, routers, dect telefoons, I-pads, WiFi-verdelers, smartapparaten, slimme meters, magnetronovens, mobiele netwerken, enz.
Door de belastende uitwerking en overprikkeling van elektromagnetische straling, ontstaat er een blokkering in de balans van de natuurlijke energetische energiestroom van het lichaam en de omgeving waarin deze belastende straling zich bevind. Deze overbelasting kan resulteren in fysieke klachten en soms zelfs in Elektrostress en elektrohypersensitiviteit (EHS) dit is een elektrogevoeligheid als gevolg van overprikkeling en overbelasting van schadelijke straling. 

De werking van de chembuster is om deze belastende en verstorende energieën afkomstig van elektromagnetische velden (EMF) en straling te reduceren. En daarmee ook de effecten die het op de gezondheid heeft te verminderen.  

De chembuster produceert niet alleen positieve orgone energie maar reinigt ook het energetische veld om je heen. Het zet een energetisch krachtveld neer. Zo ontstaat de authentieke duurzame energetische balans, die ook de leefomgeving optimaliseert en vitaliseerd. Waardoor je meer bewegingsvrijheid, ruimte, aarding, rust en ontspanning kunt ervaren.
Als je de chembuster in je handen vasthoudt en je gaat staan/zitten, dan voert het de spanning af die in het fysieke lichaam aanwezig is. Het zorgt voor aarding en maakt het het hoofd leeg, zodat weer ruimte en rust ontstaat. Ideaal om te onthaasten en de gedachtes weer helder te krijgen. De chembuster heeft een continue werking zoals alle orgonite producten van Esoterische Techniek.
Een chembuster wordt ook gebruikt om de energie in een woonhuis, werkruimte of praktijkruimte energetisch schoon te houden.

https://www.esoterische-techniek.nl/service/chembusters/

Ik gebruik gietpolyester omdat dit ca. 3%, krimpt tijdens de uitharding waarvan ruim 2% in de vloeibare fase. Deze krimping is nodig voor de wrijving van de kwartskristallen met het metaal, waardoor de werkzame energie ontstaat.
Epoxyhars krimpt ca. 0,1-0,2%  daardoor
is de orgone werking van orgonite epoxy producten beduidend anders, dus ook de effectiviteit van het product. Gratis verzending vanaf € 100,- binnen de Benelux.


© Copyright
esoterische-techniek.nl