Energetische Orgonite sieraden van Sterling Zilver 925, Koper en Titanium, Handmade door de edelsmid.

 
Orgonite energetische sieraden zijn voor mensen die graag iets bij zich dragen als bescherming als ze de deur uitgaan. Als je in huis orgonite hebt staan en je gaat dan de deur uit, dan kan de overgang groot zijn omdat je dan weer belast wordt de straling door o.a. wifi spots. 5G straling.
Een sieraad werkt ook goed als je veel werkt achter de pc, of met een tablet en andere draadloze apparatuur. Een orgonite sieraad hanger kun je ter hoogte van het hartchakra dragen. Dat geeft niet alleen een prettig gevoel van ruimte, maar is ook een uitkomst voor mensen die hartkloppingen krijgen van straling. Doordat je de orgonite op het lichaam draagt, reageert de energie van de hanger ook op jouw directe energieveld: je aura. De straling komt daar als eerste binnen. 
De sieraden zijn niet alleen functioneel, maar zeker ook mooi. 

 

In samenwerking met een geselecteerde groep professionele edelsmeden, heeft Esoterische Techniek een exclusieve sieraden lijn ontwikkeld van hangers van o. a. Sterling Zilver 925, Koper en Titanium. Welke uiteraard allemaal zijn voorzien van onze specialistische orgonite productie. Een krachtige en exclusieve lijn die niet alleen zijn onmiskenbare werkzaamheden bezit, maar ook esthetisch volledig in balans zijn. 

De hangers van Edelsmid Jack Borninkhof kunnen zowel in een zilveren als koperen uitvoering worden gemaakt 
Speciale ontwerpen kunnen in overleg met mij op maat worden gemaakt.

 

Omdat ik gecertificeerd Healing Arts therapeute en docent ben, verwerk ik ook de Liquid Lights Frequencies remedies in de orgonite sieraden.

 

Gratis verzending vanaf € 100,- binnen de Benelux.

© Copyright esoterische-techniek.nl