Meditatie en stilte

 

Ontspanning en innerlijke rust

Orgonite creëert een serene rust om je heen door de negatieve belasting van straling of andere niet prettig aanvoelende energieën te transformeren naar positieve levensenergie. Er ontstaat een stralingsvrij veld waardoor jouw energieveld (aura) niet meer continu geprikkeld wordt door bijvoorbeeld de elektrosmog van o.a. 5G straling. Je ervaart hierdoor meer rust om je heen, kunt je beter focussen, komt weer in je eigen natuurlijke energetische balans, jouw natuurlijke staat van zijn. Allemaal voorwaarden voor diepe meditatie!

Orgonite, is bij uitstek geschikt voor meditatie omdat het niet alleen rust, maar ook heling brengt in de fijnstoffelijke energieën. Door te mediteren met orgonite, orgoniet, organite, organiet, kun je deze helende orgone energie ook met jouw intentie meenemen naar de thema`s / blokkades waar je heling in wilt aanbrengen.

Kleur en kristal

Mediteren is een niet-verbale reis die vaak in kleur wordt vertoond. Een meditatie kan ook een boodschap in kleur duiden, kleur is een kosmische communicatievorm. Kleur vertegenwoordigt een gemoedstoestand, zoals de chakra kleuren. De kleuren van de kristallen in de orgonite kunnen jou daarbij als een ondersteunende tool helpen. Kleuren zijn trillingen, lichtfrequenties met daarin informatie die tot je komt als je ermee gaat mediteren, aansluitend op wat er op dat moment voor jou van toepassing is. Kleur brengt je weer in balans.

Iedere kristal genereert bovendien zijn eigen energie die aanspreekt of aansluit op de energie waarmee iemand resoneert. Door orgonite met edelstenen te gebruiken tijdens de meditatie, kun je tot een nog diepere meditatie komen. Je tijdens de meditatie op de energie van de kristallen en neemt daardoor hun energie en helende werking in je op.
Omdat ik een Gecertificeerde Healing Arts therapeute en docent ben, verwerk ik ook de Liquid Lights Frequencies remedies in de orgonite van de meditatiekrukken

  • Meditatie wortelkruk met orgonite: voor een directe aardeverbinding en goede gronding, ontspanning en doorstroming van het fysieke lichaam. Je zit meteen in een stralings-vrij energieveld waardoor je meteen de rust om je heen ervaart. ( setprijs op aanvraag )
  • Meditatiegrid: als je gaat mediteren met een grid om je heen dan is het stralings-vrije energieveld groter opgezet en ervaar je meer ruimte om je heen waar je makkelijker in kunt ontspannen en grotere stilte kunt ervaren.
  • Stilte-/focusobject:een orgonite object waarop je je kunt focussen tijdens de meditatie. De stilte die orgonite uitstraalt kan zo optimaal je bewustzijn in komen en je kunt intunen op de vorm en de kleur ervan.

De optimale meditatieomgeving bestaat uit een op jou afgestemd krukje, grid én object.

 

Enkele orgonite vormen die bij uitstek geschikt zijn voor meditatie:

  • Piramide: stimuleert de stroom van verhoogde energievelden en buigt negatieve energieën af. Piramides verzamelen energie, richten dit in het universum en maken verbindingen met andere dimensies.
  • Pilon met een geometrische afbeelding: brengt je in het energetische veld waar de geometrievorm voor staat.
  • Chembuster: neemt je mee in een snellere tempo naar de kosmische velden, terwijl je goed gegrond blijft.

 

Artikel wortelkrukken esoterische techniek Want to know

Sandra Manus stond aan de wieg van de ontwikkeling van Orgonites. Krachtige energetische kunststukjes die energie opschonen. Uitgevonden door Dr. William Reich en bekend van de videoclip van Kate Bush. 'Cloudbusting'. Inmiddels heeft Sandra een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt en heeft ze het gebruik van orgonites een stapje hoger gebracht. Energetisch gezien dan, want we spreken hier vooral over haar intrigerende nieuwe vinding: de Orgonite-wortelkrukjes. Tja, als je nu nog niet nieuwsgierig bent... Het verhaal over de genoemde ontwikkeling van Sandra zelf en uit het interview dat Robbert Bloemendaal met Sandra had. In één woord intrigerend 

2016 © WantToKnow.nl/be -interview: Robbert Bloemendaal

Sandra, je maakt voorwerpen van 'orgonite', kun je me vertellen wat dat is?

''Orgonite is een materiaal dat de zogeheten 'Orgon energie' voorbrengt. Het is al voor WOII uitgevonden door de beroemde psychotherapeut Wilhelm Reich, en sindsdien constant onderzocht en ook verfijnd. Orgonite bestaat uit drie componenten: kristallen en metalen die zijn ingesloten in giethars. Dit materiaal maakt voor zijn werking gebruik van het zogenaamde Piëzo-elektrisch effect. Dit is het verschijnsel dat kristallen onder invloed van druk (in dit geval het inkrimpingseffect van de giethars), een elektrische spanning produceren. De metalen in de orgonite zijn de geleiders van deze elektrische spanning waardoor de energie die vrij komt door de elektrische spanning afgegeven wordt in de ruimte of aan de persoon die de orgonite in handen heeft. Deze spanning zorgt voor een transformatie van negatieve naar positieve energie. Een proces dat onverminderd doorgaat zolang de orgonite bestaat! Dat is de ene helft van het verhaal. De andere helft is de alchemie die bij orgonite plaatsvindt en waarbij ik als maker en jij als gebruiker een onderdeel van het 'mengsel' bent. Als de alchemie bij jou werkt, dan veroorzaakt orgonite bij jou een ervaring van rust, evenwicht, blijdschap, hoop en licht. Ik verwerk orgonite in allerlei voorwerpen: piramides, 'chembusters', zelfs fruitschalen en nu in speciale meditatiekrukjes: de 'wortelkrukjes'.

Je noemt jouw werk 'esoterische techniek', wat bedoel je daarmee?

''Esoterische techniek heeft twee belangrijke kenmerken. Ten eerste: je ervaart dat het wérkt ten gunste van lichaam, geest en ziel. Ten tweede: die werking wordt betwist door de 'normale' wetenschap. Dat komt omdat esoterische techniek niet valt te bewijzen met meetapparatuur of in laboratorium experimenten. En dat komt op zijn beurt omdat de werking van esoterische techniek letterlijk een andere invalshoek heeft dan gewone techniek.

Hoe zit dat dan?

''Esoterische techniek komt binnen via het domein van de etherische velden waar zich ook jouw ziel bevindt, en manifesteert zich daarna via haar werking in jouw ervaring. Bij gewone materiële techniek is dat heel anders: die manifesteert zich allereerst in de materiële wereld om je heen en vervolgens wordt zijn werking vanuit daar door jou ervaren. Twee verschillende dimensies! Een meetapparaat uit de ene dimensie (fysieke werkelijkheid) kan natuurlijk een verschijnsel in een andere dimensie (jouw ervaringswerkelijkheid) niet meten. Esoterische techniek doet dus iets wat je niet kunt meten, maar het werkt wél! Dat ervaar je. Esoterische techniek maakt gebruik van dezelfde kracht die achter het 'placebo effect' zit. Daarvan heeft de wetenschap inmiddels knarsetandend moeten toegeven dat het bestaat. Maar wat het effect veroorzaakt, bevindt nog steeds zich in diezelfde onmeetbare dimensie. Dat is natuurlijk even slikken voor de wetenschap. Wat wel duidelijk is, zowel bij het placebo effect als bij esoterische techniek, is dat de 'ervaarder' van het effect ook de sleutel is voor het optreden ervan. Je eigen intentie zet de werking als het ware aan. Tot slot geldt specifiek voor esoterische techniek dat de kracht ervan ook sterk afhankelijk is van degene die het maakt en diens intentie, gevoel voor schoonheid en intuïtie. Ook invoelingsvermogen in wat de gebruiker nodig heeft, zowel op persoons- als op zielsniveau, is van groot belang. Als je het goed doet, dan versterkt esoterische techniek het placebo effect enorm.''

Hoe werkt dat dan bij je 'wortelkrukjes'?

''Deze krukjes zijn gemaakt van de wortels van de teak boom, waar ik orgonite ingegoten heb. Er zitten holle ruimtes in, waardoor de orgonite er helemaal doorheen 'gevlochten' zit. Daardoor staat de orgonite direct in contact met de aarde. De orgonite versterkt bovendien de al aanwezige gronding in deze krukjes, die immers bestaan uit de wortels van een boom. Het effect is dat wanneer je op zo'n krukje gaat mediteren, je direct naar binnen toe gaat, sneller bij je stiltepunt komt, meteen in je gronding, je aardeverbinding. Het voelt als een diepe, stabiele rust.
Vervolgens kun je heel gegrond focussen op bijvoorbeeld een thema, maar ook verzinken in 'niets'. Bij deze krukjes staat het veld er al, je neemt er echt in plaats. Bij andere orgonite voorwerpen is dat veld er ook, maar bij een wortelkrukje is het echt een stuk directer. Je zit in een veld dat zich heeft verbonden met een wortelstructuur die op de aarde staat. En dan kan de esoterische techniek zich ten volle ontplooien.

Het idee vind ik prachtig, maar hoe werkt het in de praktijk?

''Daarvoor kijk ik altijd naar mijn klanten. Zij zijn, zoals gezegd, niet alleen de sleutel voor de werking, maar ook de maat der dingen om te bepalen of die werking er überhaupt is. En zo ja, wát de werking is. Daarom vraag ik al mijn klanten om hun ervaringen aan mij te laten weten. De wortelkrukjes zijn mijn nieuwste creatie en ik heb nu mijn eerste 'recensie' binnen.

Ik citeer graag deze goede klant die al veel ervaring heeft met mijn producten, zowel voor eigen gebruik als bij healings van anderen: ''Ik doe veel aan afstandshealingen en gebruik daar onder meer enkele chembusters voor die Sandra gemaakt heeft, met goed resultaat voor mens en dier. In de praktijk heb ik meegemaakt dat cliënten uit depressies kwamen, anorexia werd genezen, katten meer energie kregen en een glanzende vacht, bij een paard de peesontsteking werd genezen, verbaal agressieve buien van een persoon verdwenen. Kortom, het zijn nuttige healingtools die ik regelmatig gebruik. De meditatiekruk is een prachtige combinatie van orgonite, wortelhout en kristallen. Op deze kruk kan ik zelf zitten als ik mensen een energetische healing geef of ik laat de cliënt erop zitten zodat deze voldoende geaard is tijdens de healing. Toen ik bij Sandra voor het eerst op de kruk ging zitten, werd op datzelfde moment het wiebelige en prikkende gevoel in mijn benen en de pijn in mijn heupen minder. Ik kwam bij Sandra vandaan en voelde me prima, geen pijn meer!''

Kijk, dat is de 'techniek' aan esoterische techniek: het dient ergens voor, brengt iets teweeg waarvoor het bedoeld is. Doet het dat niet, dan is het geen techniek. Ik maak esoterische techniek. En ik garandeer de werking in die zin, dat als het in de ervaring van de gebruiker niet werkt, deze het geld terug krijgt! Want zijn of haar goede ervaring is bij esoterische techniek de maat der dingen.

En geef je vaak geld terug?

''Een enkele keer, en dat vind ik prima. Maar in bijna alle gevallen krijg ik een beschrijving van een mooie ervaring terug. Op mijn site esoterische-techniek.nl staan er al tientallen. Daar doe ik het voor: Reacties van klanten.'

 

© Copyright esoterische-techniek.nl