Orgone Orgonite Oplaadschijf hexagon met Shungiet en geometrische tesseract

€195,00

Orgonite oplaadschijf of energieplaat Hexagon met Tesseract geometrie en Shungite.

Te gebruiken voor het reinigen en opladen van bv. water en voedsel, edelstenen, mineralen, kristallen, sieraden en stimuleert plantengroei. Herstructureerd en herstelt de energie in de oorspronkelijke functie van het product, kristal, bloemen of plant. Biedt tevens bescherming tegen alle vormen van elektromagnetische straling en vervuiling. Hierdoor neemt de Bovis waarde toe van het product. 
(niet geschikt voor hete vloeistoffen)

Gewicht 1.819 kg, diameter 20 cm x 5 cm hoog

Toegepaste materialen; Amazoniet, Shungite, Zwarte Toermalijn, Amethist, Rozenkwarts, Herkimers, Arkansas Bergkristal, Fluoriet, Bergkristalpunten

Liquid Light Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Electro Essence  is een emotionele ondersteuning bij de spanning die je ervaart van elektrische en elektromagnetische straling. 
Energy Shield Beschermt en reinigt het energieveld van schadelijke invloeden van buitenaf.
Zorgt voor innerlijke vrede en rust, reinigt vastzittende energieën en het kanaal tussen hoofd en hart. Verstrekt de levensenergie en de bron van liefde en kracht in jezelf. Beschermt tegen straling en elektromagnetische smog. Verstrekt het kruinchakra en maakt mentaal sterk en geeft duidelijkheid in je doel.

De magische 6-hoek ‘Hexagon’  Tesseract, de bouwstenen van creatie. 

De zeshoek Hexagon is het centrum van het universele samenhang, dat alles met elkaar verbindt.
Dit mysterieuze zeszijdige patroon is zowel in het weefsel van de materie terug te vinden, alsook in het microscopische rijk en de macrokosmos.
Zeshoeken zijn een symbool van de alomtegenwoordigheid van bewustzijn, een betekenis die door het hele universum wordt verspreid. De zeshoek is niet alleen een symbool dat in het universum esthetisch is gerangschikt, maar ook het symbool dat het leven zelf een betekenis heeft. De 6-hoek is een gelijkzijdige, symmetrische vorm met een verzameling lijnen, hoeken, lege en gevulde ruimte. Het is een verbinding  waarin materie en bewustzijn samenkomen en elkaar kruisen. Wanneer de zes wervels van de zeshoek worden geactiveerd, vormt zich een zevende vortex in het midden. 
Daarom heb ik in het midden op de zevende vortex een geometrie geplaatst, die dus op deze manier extra is geactiveerd. Fijn om jouw intentie erin te plaatsen, of om het grid extra kracht bij te zetten.

Een Tesseract is een regelmatige veelhoekige vlakke figuur bestaande uit punten op gelijke afstand van elkaar rond een cirkel met lijnen die elk punt verbinden met elk ander punt. 
De kruisende lijnen van de 12-puntige Tesseract vormen veel driehoeken en vierzijdige, onregelmatige polygonen. Deze geometrische figuren hebben een interacterend concentrerend effect op ether, wat een driedimensionaal, multi-frequentiepatroon creëert dat uitstraalt vanuit het 12 punten van de Tesseract dat vervolgens fungeert als een middel om negatieve en ongewenste energieën op te ruimen daar waar de Tesseract zich ook bevindt. Het zorgt ervoor dat de elektromagnetische frequenties, van de elektronische apparatuur die je dagelijks gebruikt, ombuigt en harmoniseert. Daardoor heeft het een positief effect op het concentratievermogen, celharmonisatie, depressies, immuunsysteem, stress, pijnverlichting (migraine en chronisch), slaapstoornissen, overprikkeling.
 
Sommige zien de energie van de Tesseract als een prachtige regenboog van vele kleuren die er 5,5 meter  tot 22 meter er vanaf straalt. Wat nog belangrijker is, de Tesseract illustreert dat het mogelijk is om de frequentierelaties van ether daadwerkelijk te wijzigen met relatief eenvoudige vormen. De Tesseract creëert eigenlijk een heel spectrum aan kleuren vanuit een kleurloze ether. Daarmee het laat zien dat we de geometrische vorm kunnen gebruiken om de trillingspatronen van ether rondom de vorm te veranderen. 

Werking; De cirkel kan worden weergegeven als een oneindige reeks snijpunten en raaklijnen. Het focuspunt is het middelpunt van de cirkel. De elkaar kruisende lijnen kruisen eigenlijk energievelden in het midden van het patroon, waardoor ether in het midden wordt geconcentreerd de Tesseract geometrie fungeert als een "energiepomp" het is dus een krachtige energieconcentrator met een torus energieveld. De Tesseract is een geometrische vorm die de technologie van scalaire (omgevings energie) golfgeneratie, De Tesseract werkt als een energiepomp die het harmoniserende effect van MWO-antennes combineert en werkt als een stralingsblokker of stralingsbeschermer (tegen 5G).

(*Scalaire golfenergie heeft het vermogen om negatieve effecten van EMF-straling die wordt uitgezonden door elektronische apparatuur te neutraliseren).

De Tesseract wordt beschouwd als een van de meest krachtig in balans zijnde geometrische vormen.   

Herkimer diamant Dit zijn kristallen met een enorme lichtkracht en zijn krachtige healers. Het zijn manifestaties van spiritueel licht dat vaste vorm heeft aangenomen. Deze steen geeft energie en bevordert creativiteit. Zeer krachtig kristal om mee af te stemmen. Het stimuleert de mediamieke gave. En kan zeer behulpzaam bij het herinneren en duiden van dromen, omdat ze je helpen in de droom bewust te blijven terwijl je dat fysiek niet bent en ook bij bij inter-dimensionaal werk. Door hun vorm zijn ze ideaal om zowel energie uit te zenden als te ontvangen. Ze ontgiften en beschermen krachtig tegen elektrosmog, radioactiviteit en straling. Heeft een reinigende werking op je aura en je energie. Deze kristallen helpen je trilling frequentie te verhogen terwijl je toch in je fysieke lichaam blijft en verbonden met de aarde. Herkimers worden ook gebruikt om vortexen tot stand te brengen voor heling van Moeder aarde of om een ruimte te reinigen. Ze kunnen een positieve invloed hebben op de ogen en je algehele fysieke uithoudingsvermogen en energie peil ondersteunen.  

Arkansas bergkristallen zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië. De energie is heel erg zacht. Fysiek zijn ze harder dan gewoon bergkristal. Hun kracht en uitstraling is enorm groot. Het zijn echte lichtbakens, hun lichttrilling is bijzonder hoog, ze bevatten hoge galactische informatie die ze kunnen aarden. Door hun krachtige, stralende en hoge lichtfrequentie kunnen ze heel veel voor ons doen in onze ascensieontwikkeling. Ze zuiveren tot in heel diepe lagen van ons bewustzijn. Ze helpen bij het verankeren van het hogere zelf en verhogen je trilling waardoor blokkades worden aangepakt. Ze transformeren alles wat nog niet “licht” is. Ze neutraliseren ook aardstralen. Arkansas kristallen zijn verbonden aan het hoogste goddelijke licht, het Kristallijne Licht en ook met de Meesters en Engelen. Ze zorgen voor een enorme stroomversnelling in je groei. Dit is een echt Lichtwerkers en Ascensiekristal.

Shungite biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling zoals de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, routers, laptops, magnetrons en andere draadloze apparatuur en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt, zuivert en ontgift de steen de ruimte waarin de steen geplaatst wordt. Het kan en een positieve invloed hebben op het immuunsysteem, de emotionele balans, cellulaire stofwisseling, neurotransmitters, spijsverteringsstelsel en filtratiesysteem. Maar ook verkoelend,  anti bacterieel en ontstekingsremmend werken en optimaliserend voor de weerstand van de algehele gezondheid. Daarnaast kan het helpen bij allergieën, stress en spanningshoofdpijn en slapeloosheid. Shungit is een snelle absorbeerder van negatieve energie, elektromagnetische frequentie en schadelijke effecten op gevoelige energiesystemen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen