Orgonite Oplaadschijf en geometrie, herstructureerd en herstelt de energie in de oorspronkelijke functie van het product

 
Te gebruiken voor het reinigen, herstructureren en opladen van bv. water en voedsel, edelstenen, mineralen, kristallen, sieraden en stimuleert plantengroei. Biedt tevens bescherming tegen alle vormen van elektromagnetische straling en vervuiling. De geometrische symbolen hebben een positieve invloed op de transformatie van verstorende en vervuilende energieën en bevorderen mede de positieve levens energie. 

Ik gebruik polyesterhars omdat het een hoge mate van krimpbaarheid heeft bij uitharding, hetgeen extra kracht op het oppervlak van het kwarts kristal veroorzaakt. Deze druk vergroot de reeds aanwezige elektrische lading op het oppervlak van het kwarts kristal, waardoor de holistische helende eigenschappen van dit mineraal worden versterkt.
Polyesterhars krimpt ca. 3%, waarvan ruim 2% in de vloeibare fase. En is daarmee ook een krachtig eindproduct.
Epoxy giethars krimpt maar ca. 0,1-0,2% en daardoor is de orgone werking van orgonite epoxy producten beduidend anders, dus zeker ook de effectiviteit van het product.

 

Ik verwerk ik ook de Liquid Lights Frequencies remedies in de orgonite van de oplaadschijven.
 
Gratis verzending vanaf € 100,- binnen de Benelux.

© Copyright esoterische-techniek.nl