Orgone Orgonite hanger koper met Tugtupite, Herkimers en Nuummiet VERKOCHT

€555,00

Orgone Orgonite hanger Koper met Tugtupite.

Gewicht 53 gram Lengte 6 cm x 3.5 breed x 1 cm hoog.

In samenwerking met Edelsmid Jack Borninkhof is er speciaal voor Esoterische Techniek een Sterling  Zilveren 925 sieradenlijn gemaakt. 
Deze koperen hanger is in het atelier gemaakt en daarna door mij bewerkt met met de daarbij behorende afgestemde orgonite samenstelling. De hanger is voorzien van een koord van 65 cm met een bajonet sluiting.

De hanger zorgt voor een persoonlijk bescherming tegen alle vormen van straling. Het biedt bescherming aan jouw energieveld, zodat je energiebalans niet verstoord raakt door straling van bv. Wi-Fi of Elektro-smog, 5G, negativiteit ook wel emotionele vervuiling, of andere verstorende energieën. Op deze manier ben je overal waar je bent energetisch beschermd, zowel thuis, onderweg, op je werk, drukke ruimtes of grote mensen massa`s.

In deze hanger is verwerkt; Tugtupiet, Nuummiet, Nano Goud, Shungiet, Zwarte Toermalijn, Herkimers Amethist, Amazoniet, Arkansas Bergkristal, Rozenkwarts. 

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden. Healing is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie jij bent. De lichtfrequenties helpen deze liefde en inzicht in jezelf voort te brengen, welke creativiteit, geluk en heling van het lichaam zal openen.

De Healing Arts lichtsprays bevatten een unieke lichttrilling, een pure en krachtige energie die verbonden is met informatievelden. Ze werken langs twee kanten. Ze herstellen de verbinding met onze lichaamsintelligentie, waardoor ons gevoel en intuïtie sterker worden. Op die manier vergroten ze onze zelfsturing en mogelijkheid tot zelfgenezing. Daarnaast versterken ze de verbinding met ons Bronbewustzijn, het Hoger Zelf en andere zelven. Dit geeft groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel en opent je voor meer liefde voor jezelf en voor anderen.

Licht remedies Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Electro Essence  is een emotionele ondersteuning bij aanwezige vrees en de spanning die je ervaart van elektrische en elektromagnetische straling. 
Energy Shield Beschermt en reinigt het energieveld van schadelijke invloeden van buitenaf.
Zorgt voor innerlijke vrede en rust, reinigt vastzittende energieën en het kanaal tussen hoofd en hart. Verstrekt de levensenergie en de bron van liefde en kracht in jezelf. Beschermt tegen straling en elektromagnetische smog. Verstrekt het kruinchakra en maakt mentaal sterk en geeft duidelijkheid in je doel.

Nano goud is een supergeleider met ultrakleine deeltjes puur goud.

Tugtupiet is een zeer zeldzame steen uit Tugtup in Groenland die het mededogende hart verbindt met de verlichte geest en onvoorwaardelijke liefde in de wereld verankert.
Tugtupite is een zeer speciale en unieke steen die het vermogen heeft om energieën van liefde, vrede en harmonie in je leven te brengen. Het is een steen met een zeer hoge intensiteit en iedereen die besluit om synchroon te worden met zijn energieën zal zeker veel baat hebben bij deze steen.
Tugtupiet leert je dat je zonder eigenliefde niet van anderen kunt houden. Deze liefdevolle, vreedzame steen is verbonden met de roze vlam van zuivere liefde. Tugtupiet bezit de zeldzame kwaliteit van tenebrescentie: in de zon of in ultraviolet licht, of als hij wordt vastgehouden of gedragen, verandert de lichtroze kleur in karmozijnrood. Onder ultraviolet licht fluoresceert hij helderrood. Dit kristal versterkt de libido en hartstocht en is heel goed om het hartchakra en je hartsvibratie te verhogen te openen en te reinigen. Dit mineraal staat voor romantiek, passie en vruchtbaarheid. Hij verbreedt en verdiept liefde en brengt onvoorwaardelijke liefde in relaties en integreert alle chakra’s met de hart- en hogere hartchakra’s, zodat liefde in elke daad en gedachte wordt uitgedrukt. Tugtupiet kan helpen het verdriet van eeuwen voor de planeet en jezelf los te laten. Deze steen leert je moedig en onbevreesd moeilijke situaties onder ogen te zien, hij neutraliseert woede en wrok en transformeert deze in creatieve energie. Het is de perfecte steen voor herstel na een occulte aanval. Hij helpt ook bij het verwijderen van implantaten en entiteiten. Psychisch bevordert hij vergeving, mededogen en onvoorwaardelijke liefde. De zachte energie is perfect tegen angst en stress en zorgt voor overvloed op alle niveaus. Geestelijk maakt tugtupiet afstemming op universeel bewustzijn gemakkelijker, hij zorgt voor grotere helderheid. Hij leert je emotionele onafhankelijkheid en beschermt tegen emotionele chantage en leert bemoeienissen af te kappen.

Nuummite, ook wel Socerers-steen genoemd, komt uit Groenland (Nuuk). Deze zeldzame steen is een krachtige beschermer tegen vele vormen van negativiteit en geeft je optimale bescherming. Nuummite is een van de oudste mineralen op aarde, minstens 3 miljard jaar oud! Nuummiet is de steen van de innerlijke kracht en komt uit het diepste aspect van het aarde-element, dat put uit de vurige energieën van de aardkern. Nuummite kan ons verbinden met de intensiteit van innerlijke kracht. Het helpt de goochelaar om zichzelf onder de knie te krijgen. Het neemt je mee naar de diepste diepten in je psyche... Het gaat verder dan de angsten, trauma's, schuld en schaamte. Het stelt je in staat om in Liefde naar je eigen schaduwkanten te kijken en ze te omarmen, waardoor ze in Licht en in harmonie kunnen integreren in je eigen bestaan. De tegenstrijdige aspecten van je bestaan ​​worden in Liefde geheeld. Nuummiet is de sjamaansteen, die je door middel van rituelen een helder beeld van jezelf geeft. Het kan je in andere bewustzijnstoestanden brengen, je helderziende en paranormale gaven versterken. Geeft je beelden en inzichten in parallelle levens. Het is een prachtige steen om mee te mediteren, waarmee je innerlijke poorten kunt openen.
Nuummite symboliseert de verovering van je innerlijke kracht, de beheersing van jezelf en de magie van manifestatie in dit materiële leven. De transformatie (!)

Shungite biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling zoals de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere draadloze apparatuur en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt, zuivert en ontgift de steen de ruimte waarin de steen geplaatst wordt. Fysiek versterkt de steen het immuunsysteem, hersteld de emotionele balans, steunt cellulaire stofwisseling, neurotransmitters, spijsverteringsstelsel en filtratiesysteem, verlicht pijn, werkt verkoelend, ontgift, werkt anti bacterieel en ontstekingsremmend, optimaliseert de weerstand van de algehele gezondheid. Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid. Shungiet is een snelle absorbeerder van negatieve energie, elektromagnetische frequentie en schadelijke effecten op gevoelige energiesystemen.

Herkimer diamant Dit zijn kristallen met een enorme lichtkracht en zijn krachtige healers. 
Het zijn manifestaties van spiritueel licht dat vaste vorm heeft aangenomen. Deze steen geeft energie en bevordert creativiteit. Zeer krachtig kristal om mee af te stemmen. Het stimuleert de mediamieke gave. Ze zijn zeer behulpzaam bij het herinneren en duiden van dromen, omdat ze je helpen in de droom bewust te blijven terwijl je dat fysiek niet bent. Ook zijn ze zeer behulpzaam bij inter-dimensionaal werk. De steen bevrijdt en transformeert en brengt het doel van uw ziel naar boven. Door hun vorm zijn ze ideaal om zowel energie uit te zenden als te ontvangen. Ze ontgiften en beschermen krachtig tegen elektrosmog, radioactiviteit, straling en besmettelijke ziekten. Ze maken je aura glashelder en je energie schoon. Deze kristallen geven je een gevoel van gelukzaligheid en verhogen je trilling en helpen je op je pad naar ascensie, terwijl je toch in je fysieke lichaam blijft en verbonden blijft met de aarde. Dit is het proces waarbij materie van geest wordt doordrongen en waarvoor velen nu geïncarneerd zijn. Ze worden ook gebruikt om vortexen tot stand te brengen voor heling van Moeder aarde of om een ruimte te reinigen. Ze zijn goed voor de ogen en kunnen je algehele fysieke uithoudingsvermogen en energie peil ondersteunen.  

Arkansas bergkristallen zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië. De energie is heel erg zacht. Fysiek zijn ze harder dan gewoon bergkristal. Hun kracht en uitstraling is enorm groot. Het zijn echte lichtbakens, hun lichttrilling is bijzonder hoog, ze bevatten hoge galactische informatie die ze kunnen aarden. Door hun krachtige, stralende en hoge lichtfrequentie kunnen ze heel veel voor ons doen in onze ascensieontwikkeling. Ze zuiveren tot in heel diepe lagen van ons bewustzijn. Ze helpen bij het verankeren van het hogere zelf en verhogen je trilling waardoor blokkades worden aangepakt. Ze transformeren alles wat nog niet “licht” is. Ze neutraliseren ook aardstralen. Arkansas kristallen zijn verbonden aan het hoogste goddelijke licht, het Kristallijne Licht en ook met de Meesters en Engelen. Ze zorgen voor een enorme stroomversnelling in je groei. Dit is een echt Lichtwerkers en Ascensiekristal.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen