Orgonite Amulet Flower of Life, Metatron, Merkaba, Kubus.

€33,00
Orgonite Amulet met verschillende geometrische afbeeldingen

(Let op! Een afbeelding selecteert niet meteen de juiste hanger. "Maak een keuze"voor de juiste variant.)
 
Voor persoonlijk bescherming tegen alle vormen van straling, geeft bescherming aan jouw energieveld. Zodat je energiebalans niet verstoord raakt door straling van bv. Wi-Fi, elektromagnetische straling, Elektrosmog, 5G, negativiteit of energetische vervuiling.
Op deze manier ben je overal waar je bent beschermd, zowel voor thuis, onderweg, of op je werk.
Ter verbetering van de levensenergie en een harmonieuze energiebalans.
 
Toegepaste materialen; Shungite, Toermalijn, Herkimer, Arkansas kristal, Amethist, Rozenkwarts, Amazoniet, Unakiet, Serpentijn.

Wat doen de Liquid Frequencies?

De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden. Healing is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie jij bent. De lichtfrequenties helpen deze liefde en inzicht in jezelf voort te brengen, welke creativiteit, geluk en heling van het lichaam zal openen.

De Healing Arts lichtsprays bevatten een unieke lichttrilling, een pure en krachtige energie die verbonden is met informatievelden. Ze werken langs twee kanten. Ze herstellen de verbinding met onze lichaamsintelligentie, waardoor ons gevoel en intuïtie sterker worden. Op die manier vergroten ze onze zelfsturing en mogelijkheid tot zelfgenezing. Daarnaast versterken ze de verbinding met ons Bronbewustzijn, het Hoger Zelf en andere zelven. Dit geeft groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel en opent je voor meer liefde voor jezelf en voor anderen.

Lights Healing Arts;

Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.
 
Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Electro Essence  is een emotionele ondersteuning bij de spanning die je ervaart van elektrische en elektromagnetische straling. 
Energy Shield Beschermt en reinigt het energieveld van schadelijke invloeden van buitenaf.
Zorgt voor innerlijke vrede en rust, reinigt vastzittende energieën en het kanaal tussen hoofd en hart. Verstrekt de levensenergie en de bron van liefde en kracht in jezelf. Beschermt tegen straling en elektromagnetische smog. Verstrekt het kruinchakra en maakt mentaal sterk en geeft duidelijkheid in je doel.

Shungite biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling zoals de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere draadloze apparatuur en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt, zuivert en ontgift de steen de ruimte waarin de steen geplaatst wordt.
Fysiek versterkt de steen het immuunsysteem, hersteld de emotionele balans, steunt cellulaire stofwisseling, neurotransmitters, spijsverteringsstelsel en filtratiesysteem, verlicht pijn, werkt verkoelend, ontgift, werkt anti bacterieel en ontstekingsremmend, optimaliseert de weerstand van de algehele gezondheid.  Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid. Shungiet is een snelle absorbeerder van negatieve energie, elektromagnetische frequentie en schadelijke effecten op gevoelige energiesystemen.

Herkimer diamant is eigenlijk heel zuivere, gekristalliseerde lichtenergie. Het is een steen met een hoge vibratie welke makkelijk te programmeren is en de werking van andere stenen versterkt. Herkimer diamanten zijn breed inzetbare spirituele instrumenten voor energie werk, licht werk, droom werk, sjamanistisch werk en healings. Herkimer diamanten helpen ook contact maken met  andere hogere energieën en met andere dimensies en vorige levens. De steen heeft een sterk reinigende werking op de aura maar ook op een fysieke ruimte doordat het de negatieve straling en energie uit een ruimte filtert. Lichamelijk heeft Herkimer diamant ook een reinigende en ontgiftende werking en is goed voor de ogen.

Flower of Life symbool, de energie van Heelheid en de Geometrie van de Oorspronkelijke Schepping. Ook voor ontstoring ook van disharmonieuze energie.

Seed of life symboliseert de schepping. De zeven cirkels die de basis voor de seed of life vormen staan symbool voor de zeven stappen, stadia of dagen van de schepping. De seed of life helpt jezelf centraal te zetten in je leven.

De Tree of Life staat voor onze universele verbinding met de Aarde het Hier en Nu en de hemel om te groeien en te bloeien. De Tree of Life of levensboom is een universeel symbool van balans, wijsheid, rijkdom, kracht, ontwikkeling en persoonlijke groei.

De Merkaba is een geometrische reeks patronen die het lichaam omgeven, ook wel  het lichtvoertuig genoemd dat ons als mensen omhult en kan geactiveerd worden. Het vormt de verbinding tussen verstand, lichaam en ziel in een speciale geometrische verhouding.
 
Metatron staat scheppend vermogen op de hoogste trilling. Deze energie opent de poorten van bewustzijn en dimensies. Balanceert de chakra`s. Het maakt inzicht, kennis, vreugde, verlichting, balans en helderheid mogelijk en geeft bescherming. Deze kracht verhoogt de trilling van het bewustzijn.

Triskelion staat voor de combinatie van schoonheid (symmetrie, geometrie) en kracht (energie). Het is ook het eeuwigdurend keltisch mythisch en magisch symbool van de drie-eenheid van liefde, inspiratie en wijsheid.

Sri Yantra
, een symbool van de evolutie en ontwikkeling van de kosmos en kan de mens helpen naar hogere bewustzijnsniveaus. Een spirituele reis van het materiële bestaan ​​tot ultieme verlichting.0 sterren op basis van 0 beoordelingen