Orgonite Amulet Flower of Life, Metatron, Merkaba, Kubus.

€32,50
* Stukprijs: €0,00 /
Orgonite Amulet Flower of Life, Merkaba, Metatron, Triskelion, Sri Yantra, Seed of Life

(Let op! Een afbeelding selecteert niet meteen de juiste hanger. "Maak een keuze"voor de juiste variant.)
 
Gewicht 44 gram diameter 5,5 cm (kan verschillen per hanger)
 
Voor persoonlijk bescherming tegen alle vormen van straling, geeft bescherming aan jouw energieveld. Zodat je energiebalans niet verstoord raakt door straling van bv. Wi-Fi, elektromagnetische straling, Elektrosmog, 5G, negativiteit of energetische vervuiling.
Op deze manier ben je overal waar je bent beschermd, zowel voor thuis, onderweg, of op je werk.
Ter verbetering van de levensenergie en een harmonieuze energiebalans.
 
Toegepaste materialen; Shungite, Toermalijn, Herkimer, Arkansas kristal, Amethist, Rozenkwarts, Amazoniet, Unakiet, Serpentijn.
 
Liquid Light Frequencies Healing Arts;

Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.
 
Flower of Life symbool, de energie van Heelheid en de Geometrie van de Oorspronkelijke Schepping. Ook voor ontstoring ook van disharmonieuze energie.
 
De Merkaba is een geometrische reeks patronen die het lichaam omgeven, ook wel  het lichtvoertuig genoemd dat ons als mensen omhult en kan geactiveerd worden. Het vormt de verbinding tussen verstand, lichaam en ziel in een speciale geometrische verhouding.
 
Metatron staat scheppend vermogen op de hoogste trilling. Deze energie opent de poorten van bewustzijn en dimensies. Balanceert de chakra`s. Het maakt inzicht, kennis, vreugde, verlichting, balans en helderheid mogelijk en geeft bescherming. Deze kracht verhoogt de trilling van het bewustzijn.

Triskelion staat voor de combinatie van schoonheid (symmetrie, geometrie) en kracht (energie). Het is ook het eeuwigdurend keltisch mythisch en magisch symbool van de drie-eenheid van liefde, inspiratie en wijsheid.

Sri Yantra
, een symbool van de evolutie en ontwikkeling van de kosmos en kan de mens helpen naar hogere bewustzijnsniveaus. Een spirituele reis van het materiële bestaan ​​tot ultieme verlichting.

Seed of life symboliseert de schepping. De zeven cirkels die de basis voor de seed of life vormen staan symbool voor de zeven stappen, stadia of dagen van de schepping. De seed of life helpt jezelf centraal te zetten in je leven.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen