Orgone orgonite Sieraad sterling zilver 925 met Nuummiet uit Groenland

€139,00

Orgone Orgonite hanger Sterling Zilveren (925) met Nuummiet.

Gewicht 22 gram diameter 3 cm x 0.7 mm hoog.

In samenwerking met Edelsmid Jack Borninkhof is er speciaal voor Esoterische Techniek een Sterling  Zilveren 925 sieradenlijn gemaakt. 

Het is een zilveren (925) hanger en in het atelier gemaakt en daarna door mij bewerkt met met de daarbij behorende afgestemde orgonite samenstelling.
De hanger is voorzien van een rubber koord van 65 cm met een zilver slotje.

De hanger zorgt voor een persoonlijk bescherming tegen alle vormen van straling. Het biedt bescherming aan jouw energieveld, zodat je energiebalans niet verstoord raakt door schadelijk straling van bv. Wi-Fi of Elektro-smog, 5G straling, negativiteit, emotionele vervuiling, of andere verstorende energieën. Op deze manier ben je overal waar je bent energetisch beschermd, zowel thuis, onderweg, op je werk, drukke ruimtes of grote mensen massa`s. Creëert rust en harmonie en bouwt een positief energieveld op.

In deze hanger is o.a. verwerkt; Nuummiet, Shungiet, Zwarte Toermalijn, Herkimer, Amethist, Amazoniet, Unakiet, Arkansas Bergkristal, Serpentijn, Rozenkwarts 

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden. Healing is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie jij bent. De lichtfrequenties helpen deze liefde en inzicht in jezelf voort te brengen, welke creativiteit, geluk en heling van het lichaam zal openen.

De Healing Arts lichtsprays bevatten een unieke lichttrilling, een pure en krachtige energie die verbonden is met informatievelden. Ze werken langs twee kanten. Ze herstellen de verbinding met onze lichaamsintelligentie, waardoor ons gevoel en intuïtie sterker worden. Op die manier vergroten ze onze zelfsturing en mogelijkheid tot zelfgenezing. Daarnaast versterken ze de verbinding met ons Bronbewustzijn, het Hoger Zelf en andere zelven. Dit geeft groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel en opent je voor meer liefde voor jezelf en voor anderen.

Liquid Light Frequencies Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self
, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Koper, sterling zilver 925

Nuummite, ook wel Socerers-steen genoemd, komt uit Groenland (Nuuk). Deze zeldzame steen is een krachtige beschermer tegen vele vormen van negativiteit en geeft je optimale bescherming. Nuummite is een van de oudste mineralen op aarde, minstens 3 miljard jaar oud!
Nuummiet is de steen van de innerlijke kracht en komt uit het diepste aspect van het aarde-element, dat put uit de vurige energieën van de aardkern. Nuummite kan ons verbinden met de intensiteit van innerlijke kracht. Het helpt de goochelaar om zichzelf onder de knie te krijgen. Het neemt je mee naar de diepste diepten in je psyche... Het gaat verder dan de angsten, trauma's, schuld en schaamte. Het stelt je in staat om in Liefde naar je eigen schaduwkanten te kijken en ze te omarmen, waardoor ze in Licht en in harmonie kunnen integreren in je eigen bestaan. De tegenstrijdige aspecten van je bestaan ​​worden in Liefde geheeld.
Nuummiet is de sjamaansteen, die je door middel van rituelen een helder beeld van jezelf geeft. Het kan je in andere bewustzijnstoestanden brengen, je helderziende en paranormale gaven versterken.
Geeft je beelden en inzichten in parallelle levens. Het is een prachtige steen om mee te mediteren, waarmee je innerlijke poorten kunt openen.
Nuummite symboliseert de verovering van je innerlijke kracht, de beheersing van jezelf en de magie van manifestatie in dit materiële leven. De transformatie (!)

Shungite biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling zoals de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere draadloze apparatuur en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt, zuivert en ontgift de steen de ruimte waarin de steen geplaatst wordt.
Fysiek versterkt de steen het immuunsysteem, hersteld de emotionele balans, steunt cellulaire stofwisseling, neurotransmitters, spijsverteringsstelsel en filtratiesysteem, verlicht pijn, werkt verkoelend, ontgift, werkt anti bacterieel en ontstekingsremmend, optimaliseert de weerstand van de algehele gezondheid.  Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid. Shungiet is een snelle absorbeerder van negatieve energie, elektromagnetische frequentie en schadelijke effecten op gevoelige energiesystemen.

Herkimmer diamant: Dit zijn kristallen met een enorme lichtkracht en zijn krachtige healers. 
Het zijn manifestaties van spiritueel licht dat vaste vorm heeft aangenomen. Deze steen geeft energie en bevordert creativiteit. Zeer krachtig kristal om mee af te stemmen. Het stimuleert de mediamieke gave. Ze zijn zeer behulpzaam bij het herinneren en duiden van dromen, omdat ze je helpen in de droom bewust te blijven terwijl je dat fysiek niet bent. Ook zijn ze zeer behulpzaam bij inter-dimensionaal werk. De steen bevrijdt en transformeert en brengt het doel van uw ziel naar boven. Door hun vorm zijn ze ideaal om zowel energie uit te zenden als te ontvangen. Ze ontgiften en beschermen krachtig tegen elektrosmog, radioactiviteit, straling en besmettelijke ziekten. Ze maken je aura glashelder en je energie schoon. Deze kristallen geven je een gevoel van gelukzaligheid en verhogen je trilling en helpen je op je pad naar ascensie, terwijl je toch in je fysieke lichaam blijft en verbonden blijft met de aarde. Dit is het proces waarbij materie van geest wordt doordrongen en waarvoor velen nu geïncarneerd zijn. Ze worden ook gebruikt om vortexen tot stand te brengen voor heling van Moeder aarde of om een ruimte te reinigen. Ze zijn goed voor de ogen en kunnen je algehele fysieke uithoudingsvermogen en energie peil ondersteunen.  

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen