Orgonite Towerbuster met 24k vergulde MWO antenne voor draadloze apparatuur

€45,00

Orgone Orgonite Towerbuster MWO Multi Wave Oscillatorantenne

Beschermt en optimaliseert biologische systemen en alle vormen van leven. Het neutraliseert schadelijke en ongewenste stralingen van draadloze technologieën zoals 5G, mobiele telefoons, routers, slimme meter, babyfoon enz. Kan ook ter ondersteuning van een grid, om te giften (te plaatsten, begraven ) op stralingsbronnen te plaatsen, of in de auto als bescherming voor onderweg. De antennes ontvangen achtergrondenergie uit de omgeving en gebruiken deze om harmoniserende golven te creëren.

Gewicht 171 gram x diameter 7 cm x 3 cm hoog.

Toegepaste materialen; Shungite, Zwarte Toermalijn, Unakiet, Fluoriet, Herkimers, Arkansas Bergkristal, Rozenkwarts, Serpentijn, Amethist, Amazoniet, dubbeleinder Bergkristal.

Liquid Lights Frequencies;

Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Messing, Koper, IJzeroxide

De orgone orgonite 24k vergulde MWO is vervaardigd met de Lakhovsky Multi Wave Oscillatorantenne die precies met de 12 concentrische ringen is ontworpen naar gulden snede-verhoudingen.

De MWO-harmonisatie antenne zet de blokgolfstraling (niet natuurlijke straling) om in natuurlijke sinusgolfstralen die niet schadelijk zijn voor levende cellen. Maar het werkt dus ook als een EMF-beschermingsschild door schadelijke straling (4 en 5G) te absorberen.
De reden dat ik de Lakhovsky MWO-antennes heb gebruikt is om het orgonite-materiaal te verbeteren en de kracht van helende kristallen te versterken. Brengt een natuurlijke balans aan in disharmonie en verstorende energieën. het zorgt ervoor dat de elektromagnetische frequenties, van de elektronische apparatuur die je dagelijks gebruikt, ombuigt en harmoniseert. 

De werking van de MWO is o.a.
* Zet alle negatieve energie om in positieve energie.
*Transformeren de atmosfeer-kationen in anionen, omdat de anionen of negatieve ionen
  positieve effecten hebben op alle levende organismen.
*Creëren een atmosfeer van balans en harmonie.
*Harmoniseren elektromagnetische velden en helpen alle biologische functies van het fysieke
 lichaam en de energiefuncties te versterken. 
* Ontwikkelt hogere energiecentra.
* Versterkt en lijnt de chakra's uit.
* Verhoogt buitenzintuiglijke vermogens.
* Bevordert en vergemakkelijkt de toegang tot hogere niveaus van bewustzijn.
* Stemt de hele energiestructuur af met de hogere dimensies.
* Verhoogt synchroniciteit.
* Reconstrueert geleidelijk alle energiesystemen.

De MWO wordt vooral gebruikt vanwege zijn vermogen om frequenties te wijzigen, ontvangen en verzenden, het ontwerp is gebaseerd op de vacuümgeometrie. Dit om je te beschermen tegen schadelijke frequenties en energieën van welke aard dan ook en een positief energieveld om je heen te creëren. Het werkt als een stralingsblokker of stralingsbeschermer.

Georges Lakhovsky, de uitvinder van deze techniek, verklaarde de werking van de MWO als volgt: "Iedere cel in het lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie.
Een "toon" zogezegd. Wanneer deze trilling verstoort wordt verliezen de cellen van het lichaam hun "toon" en valt de harmonie weg.
Wanneer dit gebeurt verliest het lichaam (deels) haar zelf-herstellend vermogen en kan men ziek worden. De Multiwave Oscillator genereert een harmonisch veld welke de cellen van het lichaam "herinneren" aan hun eigen, gezonde, frequentie en stellen deze in staat die terug te vinden. Waardoor het lichaam weer haar oorspronkelijke staat kan terugvinden."

Sommige ervaren het ook als een energetische Vortex. Negatieve energieën worden afgevoerd en de huidige positieve energieën komen retour.

Herkimer Diamant New York De donkere insluitsels helpen dit licht te aarden. Herkimers zijn verbonden met het helder witte licht van de Goddelijke Essentie en stralen een heel helder kristallicht uit die je energieveld zuivert. Deze steen geeft energie en bevordert creativiteit. Zeer krachtig kristal om mee af te stemmen. Het stimuleert helderziendheid, telepathie en spirituele visie en roept leiding op uit hogere dimensies. Ze zijn zeer behulpzaam bij het herinneren en duiden van dromen, omdat ze je helpen in de droom bewust te blijven terwijl je dat fysiek niet bent. Ook zijn ze zeer behulpzaam bij het astraal reizen, verplaatsingen tussen dimensies en interdimensionaal werk. Door hun vorm zijn ze ideaal om zowel energie uit te zenden als te ontvangen. Ze ontgiften en beschermen krachtig tegen elektro-smog, radioactiviteit, straling en besmettelijke ziekten. Ze maken je aura glashelder en je energie schoon. Herkimer Diamanten geven je een gevoel van gelukzaligheid en verhogen je trilling en helpen je op je pad naar ascensie, terwijl je toch in je fysieke lichaam blijft en verbonden blijft met de aarde. Dit is het proces waarbij materie van geest wordt doordrongen en waarvoor velen nu geïncarneerd zijn. Ze worden ook gebruikt om vortexen tot stand te brengen voor heling van Moeder aarde of om een ruimte te reinigen. De Herkimer helpt om de vrijgekomen energieën te zuiveren. Ze zijn goed voor de ogen en kunnen je algehele fysieke uithoudingsvermogen en energie peil ondersteunen.

Arkansas bergkristallen zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië. De energie is heel erg zacht. Fysiek zijn ze harder dan gewoon bergkristal. Hun kracht en uitstraling is enorm groot. Het zijn echte lichtbakens, hun lichttrilling is bijzonder hoog, ze bevatten hoge galactische informatie die ze kunnen aarden. Door hun krachtige, stralende en hoge lichtfrequentie kunnen ze heel veel voor ons doen in onze ascensieontwikkeling. Ze zuiveren tot in heel diepe lagen van ons bewustzijn. Ze helpen bij het verankeren van het hogere zelf en verhogen je trilling waardoor blokkades worden aangepakt. Ze transformeren alles wat nog niet “licht” is. Ze neutraliseren ook aardstralen. Arkansas kristallen zijn verbonden aan het hoogste goddelijke licht, het Kristallijne Licht en ook met de Meesters en Engelen. Ze zorgen voor een enorme stroomversnelling in je groei. Dit is een echt Lichtwerkers en Ascensiekristal.

Shungite biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling (bijvoorbeeld de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere apparatuur) en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt en ontgift de steen het lichaam en zuivert de ruimte waarin de steen geplaatst wordt. Fysiek verbetert de steen de weerstand en de algehele gezondheid. Shungiet werkt ontstekingsremmend en verkoelend. Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid.

Lemurisch zaad kristal De lemurische energie is bijzonder liefdevol. Lemurisch Zaad Kristallen helpen met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra, vergroten van je aura en helpen enorm goed bij slapeloosheid. Ze kalmeren je gedachten en zijn goed bij hoofdpijn. De stenen zorgen voor een ontspannen staat van je lichaam en je wezen. Ze verzachten lichamelijke klachten en pijn. Ze bevorderen de algehele doorstroming en vermeerdering van energie in je lichaam en zorgen voor een goede doorstroming van het bloed. Ze worden “zaad” genoemd, omdat ze los van elkaar in het zand worden gevonden, alsof ze ooit gezaaid zijn. Op de uiteinden van de stenen, waar ze ooit van de cluster zijn afgebroken, zijn ze opnieuw gaan groeien, waardoor er nieuwe puntjes zijn ontstaan, dit maakt de stenen zo uniek. Kristallen met deze groeivorm wordt ook wel self-healer genoemd. Ze symboliseren vrijheid, dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelfgenezend vermogen. Zeer goed bij stress en depressie. Lemurisch Zaad Kristallen zijn zeer goed om blokkades en gaten in de aura mee te dichten. Ze vergroten je bewustzijn terwijl ze tegelijkertijd energie afvoeren en het lichaam aarden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen