Orgonite & Chembusters Custom made

Custom made Orgonites zijn je persoonlijke wensen in een Chembuster of Orgonite, ( organite, orgoniet, orgonit ) vorm gemaakt, het onzichtbare wordt zichtbaar.
Dit zorgt ervoor dat je een uniek speciaal op jouw behoefte afgestemde Orgonite of Chembuster in je omgeving hebt. Deze voelt voor jou veilig en vertrouwd, omdat je herkent wat de Orgonite uitstraalt namelijk de orgone energie. Je ervaart meer healing, rust, gronding/aarding, balans en ontspanning.

Voor orgonite custom made moet je wel rekening houden met een wachttijd .

Omdat ik een Gecertificeerde Healing Arts therapeute ben, verwerk ik ook de Liquid Lights Frequencies remedies in de orgonite en in de Chembusters. Eventueel met speciaal op jouw afgestemde Liquid Light Frequencies van de Healing Arts.

https://www.esoterische-techniek.nl/service/healing-arts-liquid-light-frequecies/

Een unieke orgonite dankzij persoonlijk contact

Om een op maat gemaakte Orgonite te maken, hecht ik veel waarde aan persoonlijk contact met mijn klanten. Je kunt in een e-mail of per telefoon aan mij laten weten wat je wensen zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken.

Orgonite meubels (stoelen en meditatiekrukjes)

Ze zorgen voor een heel directe verbinding tussen jou en de Orgonite. De aarding vindt heel letterlijk plaats via je eerste chakra! Bovendien zijn deze meubels een sieraad voor je woning. Een Orgonite stoel is heerlijk om op te zitten, bijvoorbeeld als je veel achter de computer en aan de telefoon zit, of om snel te kunnen ontspannen en op te laden, want het geeft je ook energie. En sommige klanten gebruiken een Orgonite stoel voor in de praktijk of wachtruimte, zodat men eerst tot rust kan komen in je eigen energieveld. Orgonite meditatiekrukjes zorgen voor rust, bescherming, aarding, helderheid en openheid van het hart. Allemaal heel belangrijk voor een diepe helende meditatie!

Orgonite schedels

Ze creëren eerst een stralingsvrij veld om je heen, om vervolgens met je innerlijke bewustzijn aan de slag te gaan. Orgonite schedels worden in co-creatie gemaakt met Manus Skulls (Ivo Manus). De kennis en overgave in het beeldhouwen is het aandeel van Ivo. Hij creëert een Schedel in steen of klei en vervolgens wordt er een mal van gemaakt. Vervolgens verander ik deze mal in een helende expressievorm van Orgonite. Energetisch verbind ik vervolgens iedere orgonite Schedel met de Kundalini-energie stroom van Moeder Aarde. Van iedere naam wordt er maar maximaal 8 gegoten. Daarna wordt de mal vernietigd. Bovendien is ieder afgietsel uniek met een eigen mix van materialen.

(Persoonlijk) grid

Een Grid bestaat uit een aantal kleinere Orgonite vormen en één groot object dat als het ware de leiding neemt. Hoeveel objecten het zijn, hangt af van de situatie. Je kunt een Grid rondom jezelf leggen als je wilt mediteren, maar je kunt ook je hele huis van een Grid voorzien door een object in elke kamer en zelfs de tuin te zetten. Je kunt een Grid samenstellen uit de objecten die ik in voorraad heb, maar ook een persoonlijke Grid laten maken en vervolgens door mij laten activeren.

Bij een persoonlijk grid nodig ik je uit om met een plattegrond van de ruimte, persoonlijke gegevens en de hulpvraag bij mij langs te komen. Ik kan met jou meekijken en voelen wat de ruimte nodig heeft om de energie daarin gelijk te trekken. Wat goed werkt is vaak een Chembuster als basis met daaromheen verspreid in verschillende ruimtes (afhankelijk van de soort belasting en grote) enkele losse Orgonites op werk- en slaapplaatsen neer te leggen. Elke situatie is anders en vraagt om een andere afstemming.

Als je bij mij een Grid bestelt of als je in de loop der tijd meerdere Orgonites bij mij hebt gekocht, kan ik ze voor je in een Grid verbinden. Dit doe ik in overleg via de telefoon of mail, maar je kunt ook bij mij langskomen om meteen samen met mij met de orgonites aan de slag te gaan. Jouw inbreng is het belangrijkst, want jij bepaalt wat het Grid voor jou moet gaan doen. Een bijzondere vorm van een Grid is het meditatiegrid.

Grids zorgen voor een betere balans, om te mediteren, voor bescherming, zuivering, liefde, doorstroming, heling, manifestatie, harmonie, of steun voor andere personen: het kan van alles zijn! Als het grid compleet is, verbind ik alle elementen die eraan mee doen energetisch met elkaar, zodat er een mooi energetisch netwerk ontstaat.

Orgonite Sieraden

Orgonite sieraden zijn voor mensen die graag iets bij zich dragen als bescherming als ze de deur uitgaan. Als je in huis orgonite hebt staan en je gaat dan de deur uit, dan kan de overgang groot zijn omdat je dan weer belast wordt de straling door o.a. wifi spots. Een sieraad werkt ook goed als je veel werkt achter de pc, of met een tablet en andere draadloze apparaten.

Een orgonite sieraad hanger kun je ter hoogte van het hartchakra dragen. Dat geeft niet alleen een prettig gevoel van ruimte, maar is ook een uitkomst voor mensen die hartkloppingen krijgen van straling. Doordat je de orgonite op het lichaam draagt, reageert de energie van de hanger ook op jouw directe energieveld: je aura. De straling komt daar als eerste binnen.

De sieraden zijn niet alleen functioneel, maar zeker ook mooi. Ik maak ze in verschillende vormen en met allerlei symbolen. Ook maak ik sieraden die geschikt zijn voor kinderen. Je kunt uit de voorraad een sieraad met een kristalsoort kiezen die bij je past of mij een sieraad op maat laten maken.

In samenwerking met een gerenommeerde edelsmid is speciaal voor Esoterische Techniek een sieradenlijn gemaakt. Het zijn zilveren en koperen hangers met de hand gemaakt en bewerkt door mij met orgonite. Al deze sieraden kunnen zowel in een zilveren als koperen uitvoering worden gemaakt en speciale ontwerpen kunnen in overleg op maat worden gemaakt.

Jouw op maat gemaakte orgonite of orgone chembuster met helende kracht

Ik kan invoelen welke lichtremedies/sprays (liquid light frequencies) ik eraan kan toevoegen, of welke kleuren, geometrie, stenen en zelfs klank! Je kunt ook je eigen voorwerpje, je lievelingssteen, favoriete symbool, of iets anders in je orgonite laten verwerken. Door zo samen te werken, ontstaat het totaalbeeld van het product en kan ik het beeld gaan manifesteren in de vorm. In de tussentijd hou ik je op de hoogte en mail ik je de foto`s.

Orgonite schalen

Ze zijn heel handig om onder andere fruit langer te bewaren. Bovendien smaakt het lekkerder doordat de Orgonite het fruit als het ware ook weer terug brengt in de oorspronkelijke balans. Dat proef je.

Benieuwd naar onze specials? Meer producten vind je in de webshop. https://www.esoterische-techniek.nl/

© Copyright esoterische-techniek.nl
Alle rechten voorbehouden.