Orgone orgonite hanger de 24-karaats vergulde 12 en 18 punts Tesseract, bescherming tegen EMF en 5G.

€49,95
* Stukprijs: €0,00 /

De Orgone orgonite 24-karaats vergulde 12 of 18 punts Tesseract hanger, bescherming tegen EMF en 5G.

(Let op! Een afbeelding selecteert niet meteen de juiste hanger. "Maak een keuze"voor de juiste variant.)

Gewicht 19 gr, doorsnede 4 cm (gewicht kan iets verschillen per hanger).

Toegepaste materialen;
Shungite, Toermalijn, Herkimer, Amethist, Bergkristal, Amazoniet, laser kwarts, Arkansas kristallen, Serpentijn, Rozenkwarts, Fluoriet, Malachiet, Rode Jaspis, Aquamarijn, Larvikiet, Labradoriet.

Een Tesseract is een regelmatige veelhoekige vlakke figuur bestaande uit punten op gelijke afstand van elkaar rond een cirkel met lijnen die elk punt verbinden met elk ander punt.

De kruisende lijnen van de 12-puntige Tesseract vormen veel driehoeken en vierzijdige, onregelmatige polygonen. 
Deze geometrische figuren hebben een interacterend concentrerend effect op ether, wat een driedimensionaal, multi-frequentiepatroon creëert dat uitstraalt vanuit het 12 punten van de Tesseract dat vervolgens fungeert als een middel om negatieve en ongewenste energieën op te ruimen daar waar de Tesseract zich ook bevindt.
Het zorgt ervoor dat de elektro-magnetische frequenties, van de elektronische apparatuur die je dagelijks gebruikt, ombuigt en harmoniseert. Daardoor heeft het een positief effect op het concentratievermogen, celharmonisatie, depressies, immuunsysteem, stress, pijnverlichting (migraine en chronisch), slaapstoornissen, overprikkeling.
 
Sommige zien de energie van de Tesseract als een prachtige regenboog van vele kleuren die er 5,5 meter  tot 22 meter er vanaf straalt. Wat nog belangrijker is, de Tesseract illustreert dat het mogelijk is om de frequentierelaties van ether daadwerkelijk te wijzigen met relatief eenvoudige vormen. 
De Tesseract creëert eigenlijk een heel spectrum aan kleuren vanuit een kleurloze ether.
Daarmee het laat zien dat we de geometrische vorm kunnen gebruiken om de trillingspatronen van ether rondom de vorm te veranderen. 

Werking; De cirkel kan worden weergegeven als een oneindige reeks snijpunten en raaklijnen.
Het focuspunt is het middelpunt van de cirkel. De elkaar kruisende lijnen kruisen eigenlijk energievelden in het midden van het patroon, waardoor ether in het midden wordt geconcentreerd de Tesseract geometrie fungeert als een "energiepomp" het is dus een krachtige energieconcentrator. 
De Tesseract is een geometrische vorm die de technologie van scalaire (omgevings energie) golfgeneratie, De Tesseract werkt als een energiepomp die het harmoniserende effect van MWO-antennes combineert en werkt als een stralingsblokker of stralingsbeschermer (tegen 5G).

(*Scalaire golfenergie heeft het vermogen om negatieve effecten van EMF-straling die wordt uitgezonden door elektronische apparatuur te neutraliseren).

De Tesseract wordt beschouwd als een van de meest krachtig in balans zijnde geometrische vormen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen