Orgone orgonite hanger de 24-karaats vergulde 12 en 18 punts Tesseract, bescherming tegen EMF en 5G.

€49,95
* Stukprijs: €0,00 /

De Orgone orgonite 24-karaats vergulde 12 of 18 punts Tesseract hanger, bescherming tegen EMF en 5G.

Gewicht 19 gr, doorsnede 4 cm (gewicht kan iets verschillen per hanger).

Toegepaste materialen;
Shungite, Toermalijn, Herkimer, Amethist, Bergkristal, Amazoniet, laser kwarts, Arkansas kristallen, Serpentijn, Rozenkwarts, Fluoriet, Malachiet, Rode Jaspis, Aquamarijn, Larvikiet, Labradoriet.

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden. Healing is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie jij bent. De lichtfrequenties helpen deze liefde en inzicht in jezelf voort te brengen, welke creativiteit, geluk en heling van het lichaam zal openen.

Lights Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Universal Peace and Balance, geeft je vertrouwen dat je in balans en vrede kunt leven met de vele nieuwe keuzes en nieuwe werkelijkheden die zich openen voor jou. Het geeft vertrouwen dat je vanuit intuïtie altijd op de juiste plek bent in het juiste moment. Terwijl jij in een meer ontspannen en speelse staat bent, is alles meer in eenheid en afstemming met elkaar.

Electro Essence  is een emotionele ondersteuning bij de spanning die je ervaart van elektrische en elektromagnetische straling. 
Energy Shield Beschermt en reinigt het energieveld van schadelijke invloeden van buitenaf.
Zorgt voor innerlijke vrede en rust, reinigt vastzittende energieën en het kanaal tussen hoofd en hart. Verstrekt de levensenergie en de bron van liefde en kracht in jezelf. Beschermt tegen straling en elektromagnetische smog. Verstrekt het kruinchakra en maakt mentaal sterk en geeft duidelijkheid in je doel.

Een Tesseract is een regelmatige veelhoekige vlakke figuur bestaande uit punten op gelijke afstand van elkaar rond een cirkel met lijnen die elk punt verbinden met elk ander punt. 
De kruisende lijnen van de 12-puntige Tesseract vormen veel driehoeken en vierzijdige, onregelmatige polygonen. Deze geometrische figuren hebben een interacterend concentrerend effect op ether, wat een driedimensionaal, multi-frequentiepatroon creëert dat uitstraalt vanuit het 12 punten van de Tesseract dat vervolgens fungeert als een middel om negatieve en ongewenste energieën op te ruimen daar waar de Tesseract zich ook bevindt. Het zorgt ervoor dat de elektromagnetische frequenties, van de elektronische apparatuur die je dagelijks gebruikt, ombuigt en harmoniseert. Daardoor heeft het een positief effect op het concentratievermogen, celharmonisatie, depressies, immuunsysteem, stress, pijnverlichting (migraine en chronisch), slaapstoornissen, overprikkeling.
 
Sommige zien de energie van de Tesseract als een prachtige regenboog van vele kleuren die er 5,5 meter  tot 22 meter er vanaf straalt. Wat nog belangrijker is, de Tesseract illustreert dat het mogelijk is om de frequentierelaties van ether daadwerkelijk te wijzigen met relatief eenvoudige vormen. De Tesseract creëert eigenlijk een heel spectrum aan kleuren vanuit een kleurloze ether. Daarmee het laat zien dat we de geometrische vorm kunnen gebruiken om de trillingspatronen van ether rondom de vorm te veranderen. 

Werking; De cirkel kan worden weergegeven als een oneindige reeks snijpunten en raaklijnen. Het focuspunt is het middelpunt van de cirkel. De elkaar kruisende lijnen kruisen eigenlijk energievelden in het midden van het patroon, waardoor ether in het midden wordt geconcentreerd de Tesseract geometrie fungeert als een "energiepomp" het is dus een krachtige energieconcentrator met een torus energieveld. De Tesseract is een geometrische vorm die de technologie van scalaire (omgevings energie) golfgeneratie, De Tesseract werkt als een energiepomp die het harmoniserende effect van MWO-antennes combineert en werkt als een stralingsblokker of stralingsbeschermer (tegen 5G).

(*Scalaire golfenergie heeft het vermogen om negatieve effecten van EMF-straling die wordt uitgezonden door elektronische apparatuur te neutraliseren).

De Tesseract wordt beschouwd als een van de meest krachtig in balans zijnde geometrische vormen.                                                                                                             

Shungite biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling (bijvoorbeeld de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere apparatuur) en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt en ontgift de steen het lichaam en zuivert de ruimte waarin de steen geplaatst wordt. Fysiek verbetert de steen de weerstand en de algehele gezondheid. Shungiet werkt ontstekingsremmend en verkoelend. Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid.

Herkimer Diamant New York De donkere insluitsels helpen dit licht te aarden. Herkimers zijn verbonden met het helder witte licht van de Goddelijke Essentie en stralen een heel helder kristallicht uit die je energieveld zuivert. Deze steen geeft energie en bevordert creativiteit. Zeer krachtig kristal om mee af te stemmen. Het stimuleert helderziendheid, telepathie en spirituele visie en roept leiding op uit hogere dimensies. Ze zijn zeer behulpzaam bij het herinneren en duiden van dromen, omdat ze je helpen in de droom bewust te blijven terwijl je dat fysiek niet bent. Ook zijn ze zeer behulpzaam bij het astraal reizen, verplaatsingen tussen dimensies en interdimensionaal werk.
Door hun vorm zijn ze ideaal om zowel energie uit te zenden als te ontvangen. Ze ontgiften en beschermen krachtig tegen elektrosmog, radioactiviteit, straling en besmettelijke ziekten. Ze maken je aura glashelder en je energie schoon.
Herkimer Diamanten geven je een gevoel van gelukzaligheid en verhogen je trilling en helpen je op je pad naar ascensie, terwijl je toch in je fysieke lichaam blijft en verbonden blijft met de aarde. Dit is het proces waarbij materie van geest wordt doordrongen en waarvoor velen nu geïncarneerd zijn. Ze worden ook gebruikt om vortexen tot stand te brengen voor heling van Moeder aarde of om een ruimte te reinigen. De Herkimer helpt om de vrijgekomen energieën te zuiveren. Ze zijn goed voor de ogen en kunnen je algehele fysieke uithoudingsvermogen en energie peil ondersteunen.

Arkansas bergkristallen zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië. De energie is heel erg zacht. Fysiek zijn ze harder dan gewoon bergkristal. Hun kracht en uitstraling is enorm groot. Het zijn echte lichtbakens, hun lichttrilling is bijzonder hoog, ze bevatten hoge galactische informatie die ze kunnen aarden. Door hun krachtige, stralende en hoge lichtfrequentie kunnen ze heel veel voor ons doen in onze ascensieontwikkeling. Ze zuiveren tot in heel diepe lagen van ons bewustzijn. Ze helpen bij het verankeren van het hogere zelf en verhogen je trilling waardoor blokkades worden aangepakt. Ze transformeren alles wat nog niet “licht” is. Ze neutraliseren ook aardstralen. Arkansas kristallen zijn verbonden aan het hoogste goddelijke licht, het Kristallijne Licht en ook met de Meesters en Engelen. Ze zorgen voor een enorme stroomversnelling in je groei. Dit is een echt Lichtwerkers en Ascensiekristal.

Larvikiet (Noorse Maansteen) Deze spirituele steen van magie helpt de ziel te reizen door verschillende tijdslijnen en multidimensionale dimensies. Noorse Maansteen stimuleert paranormale vermogens en de steen helpt je achter situaties te zien. Ook heel behulpzaam bij regressietherapie naar vorige levens.
De steen heeft een krachtige verbinding met Moeder Aarde waardoor je ziel en lichaam in harmonie blijven tijdens visionair werk of tijdens contact met niet geïncarneerde wezens. Deze steen doorbreekt vloeken en weert negatieve energie.
In vroegere tijden werden in het noorden van Engeland grote keien van Noorse Maansteen geplaats om binnendringers te weren.
De steen wordt heden nog steeds voor dit doeleinde gebruikt, het verwijdert aanhechtingen en entiteiten van de biomagnetische mantel van je lichaam. Noorse Maansteen is perfect voor iedereen die in contact wil komen met de natuur in al haar vormen, deze steen is nl verbonden met de water en aarde Elementalen. Het heeft een krachtige verbinding met het element water, vooral regen en stormen. Door de verbinding met het water element helpt Noorse Maansteen je om flexibel in het leven te staan en problemen te overwinnen. De steen ondersteunt emotionele heling omdat het je helpt de oorzaak van een ziekte te vinden. Deze bijzondere steen helpt je het beste uit jezelf te halen, in je volledige kracht te gaan staan en je volledige potentieel te leven. Larvikiet leert je om de verlangens van jezelf en van anderen te zien. Noorse Maansteen helpt je tijdens leerprocessen of wanneer je met magie werkt, hij helpt je geest nieuwe informatie te verwerken en op te nemen en creëert een nieuw neutraal pad in je hersenen. Noorse Maansteen vitaliseerd het fysieke lichaam, je voelt je weer jeugdig. Energetisch ontgift het weefsel, cellen en de lymfe en het verlaagt de bloeddruk. Het kalmeert en stabiliseert het zenuwstelsel.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen